Header

Postad i: Mitt liv


🌵 bläddra igenom böcker och bara läsa enstaka ord

🌵 när man tittar på något (eller någon I guess) och ba bli överväldigad av affection ????????????

🌵 lyssna på filmmusik och få samma känsla man fick när man såg filmen

🌵 krama ett djur (helst fluffigt)

🌵 öppna plasten/förpackningar på mat

🌵 när man lyckas sminka sig bra

🌵 skratta så man inte kan andas och måste åka ambulans

🌵 kunna vakna på morgonen, stänga av sitt alarm och somna om utan att missa någonting (unexperienced)

🌵 när ens rum inte ser ut som skit

🌵 när man, on rare occasions, hit that high note.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Djupa tankar och åsikter

Det har gått nästan 2 månader sedan mitt senaste inlägg, men jag har verkligen inte mycket att skriva om - förens nu.

Förra veckan kom en grupp kompisar från Falun ner och följde med mig på lektioner. Gruppen består av 4 personer som går på en högskola där de läser film eller liknande, och i en av deras kurser fick dom uppgiften att filma en dokumentär. Så det är det vi förra veckan gjorde. De var på skolan med mig och filmade tisdag och torsdag, sen var de också hemma hos mig och filmade på fredagen.
Dokumentären handlar om fandoms, och hur de påverkar människors liv positivt vilket jag tyckte var en as bra ide, då det finns mycket.. kanske inte precis fördomar.. men man har mycket åsikter - utan att faktiskt förstå att det räddar folks liv.

Det jag ville göra i detta inlägg är att prata om det jag gjorde på den dokumentären. Speciellt hur mitt liv var innan jag började kolla på Sherlock för att tro det eller ej, det var en enorm vändpunkt för mig.

Så - jag har aldrig varit en speciellt självsäker, utåtgående person. Jag gillar att vara själv och ringer gärna inte folk och jag kan tycka att vissa sociala situationer är jobbiga. Det har alltid varit så och jag är fine och trivs med det.
Men när jag var yngre, var det som om detta fick ett extra starkt grepp om mig. Antingen fanns det ingen speciell anledning, eller så var det för att jag lät mig själv isoleras för mycket - men det nådde den punkten då jag började tänka att jag var en börda för andra och de var endast snälla mot mig för att de tyckte synd om mig.
Detta ledde till att alla vänskaper jag hade trodde jag då va fejk (för att de ville inte egentligen vara med mig eller något sånt) och jag tror även jag började bli mer kylig och jag träffade inte folk utanför skolan. De tankarna blev så kraftiga och starka att jag började få en viss form av självmordstankar. Jag ville inte dö, jag ville inte vara död - men jag ville inte leva det liv jag hade om ni förstår?

Sen 2012 kom Linnéa (my lord and savior) samt några fler kompisar och rekommenderade Sherlock åt mig. Och det var nog min räddning. Tack vare Sherlock, gick jag in och skapade ett konto på tumblr - vilket sedan blev min startpunkt för personen jag är nu. På internet kunde jag vara den person jag inte vågade vara i verkligheten. Och tack vare att jag fick den möjlighet att vara mig själv på just internet, fördes den personligheten sedan över till min "verkliga". Jag blev mer självsäker, alla tankar om att jag var en börda för andra försvann nästan helt men viktigast av allt - jag lärde mig att hantera det och kontrollera de tankarna.

Personen jag är nu är heeelt olik från den jag var då. Det kanske inte syns så mycket för andra - men jag tror att för folk som verkligen känner mig extremt bra, såsom min familj och Linnéa till exempel, och för mig själv.. jag är annorlunda och "bättre" om det ens är ett bra ord.

Anledningen till att jag skriver detta är för att ingen vet. Inte allt. Inte i sån här detalj. Linnéa är nog egentligen den enda som vet mest, men inte för att jag berättat - utan för att hon listade ut det själv.
Sen en sak jag vill vara extra tydlig med = ingen som läser detta, som kände mig under den tiden, får lov att känna ens en gnutta ångest över att de inte märkte eller att de inte "hjälpte till". Jag lät inte riktigt andra märka och jag fick hjälp av så många - även om de var ovetande. Min familj fanns alltid där och stöttade allt jag gjorde och mina vänner var så snälla och amazing som de alltid var.

Även under dåliga dagar mår jag 100% bättre än jag gjorde då. Jag har aldrig varit i närheten av att tänka så negativt igen. Det som fortfarande märks av är under de dagar då mitt självförtroende sjunker på minus och jag kanske är lite mer nere än vanligt. Men igen - ALDRIG som förr.

Dokumentären kommer vara klar om ca 2 veckor, och de kommer då skicka en länk till mig så jag kan se den - men får och kommer inte lägga upp på internet. Det får de göra när de vill, om de vill. Och om den kommer upp online lovar jag att dela den här.


have a nice life.

(gammal bild, men bloggar från skoldatan så sorryyyyy)

Likes

Comments

Postad i: Djupa tankar och åsikter

Jag har velat skriva detta inlägg länge. Det är inget "allvarligt" inlägg. Det är inget skämt, men det är inget inlägg där jag vill komma med ett budskap utan mer ett inlägg där jag skriver av mig. Jag behöver få detta sagt.
Jag hade pratat med någon om detta, men så fort jag säger första mening rullar alla med ögonen. Varför?
För att det har med Sherlock att göra.
Igen, jag bryr mig inte om alla stänger ner bloggen nu, jag skriver detta för min egna skull.

Jag började kolla på Sherlock 2012, som de flesta säkert redan vet. Det är i princip det enda årtalet jag kommer ihåg men i alla fall jag kommer fortsätta.
Strax efter skaffade jag Tumblr, vilket är typ som instagram, facebook och blogg all mashed up in one. Aka det bästa någonsin. Och tack vare tumblr, blev jag introducerad till johnlock och TJLC.
TJLC står för The Johnlock Conspiracy. En grupp med folk som tack vare bevis och spekulation väntar på att Sherlock Holmes och John Watson blir ett par i BBC Sherlock. Jag förstår att de flesta av er suckar eller slår huvudet i bordet just nu men vänta lite..!

Folket i den "gruppen" fick mig att tänka. Jag har inte stött på en enda person där som inte är LGBTQ+, så jag började, tack vare TJLC, ifrågasätta mig själv. Och jag är så glad. För det har blivit en sån extremt stor del av mitt liv. Ja sure det kanske började med att jag shippade två karaktärer, som vem som helst kan göra, men det har seriöst förbättrat mitt liv så mycket.
Och det är därför jag skriver detta inlägg, för att varje gång jag nämner Sherlock blir alla trötta på mig (jag förstår er dock, jag pratar om det ganska så konstant) men det är för att det är genuint VIKTIGT för mig. Jag ångrar inget. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och andra, och kan tack vare en "enkel", "tråkig" och "normal" detektivserie prata med folk om sexualiteter och identitet. Jag har kompisar som kommer till mig för att dom vet att jag accepterar allt. Jag tar inte på mig all det, för det var mycket som har gjort mig till den personen jag är idag. Sherlock är en stor del av det.

Ikväll kommer det andra episodet av säsong 4 ut. Nästa vecka är det sista avsnittet av sagd säsong. Detta kan mycket väl vara den sista säsongen av BBC Sherlock. Det kommer självklart krossa mig, men om dom nu faktiskt ska sluta hoppas jag att dom avslutar med en smäll. Dom har hintat om detta sedan serien började. Arthur Conan Doyle har hintat om detta sen han började skriva Sherlock Holmes på 1800-talet.
Sherlock har aldrig varit en detektiv serie. Det är en serie OM en detektiv.

Let Sherlock Holmes love John Watson. Let John Watson love Sherlock Holmes. One day, the true story will be told.

Om ni läst hela inlägget, tackar jag så mycket. Detta är så viktigt för mig.

Ha det bra. Kolla på Sherlock. Sov gott ha ett bra år.

Likes

Comments

Postad i: Djupa tankar och åsikter

rubrik: all of me - john legend
varnar för starka åsikter, svordomar och eventuella erkännanden.

Jag gjorde valet att börja detta inlägg med en liten varning som jag har ovan, bara för att det alltid blir väldigt hettat när jag pratar om det jag ska prata om. Jag vet att inte alla gillar dessa inlägg. Jag älskar att både skriva dom, och läsa dom. Och jag hoppas att de som fortfarande är inne på min blogg, tar sig tiden att läsa hela inlägget.
Det var inget speciellt som fick mig att sätta mig vid datorn och blogga igen. Ingenting som har irriterat mig som jag vill ta upp. Allting har varit väldigt lugnt och stilla. Men jag älskar att ha djupa diskussioner med folk om just detta, och att bara ligga och tänka själv.
Jag pratar om könsidentifikation och sexualiteter.
Det är få saker jag är riktigt passionerad för. Det är engelska språket, Benedict Cumberbatch, Sherlock och sexualiteter. Det är även dessa saker jag pratar mest om, som ni kanske har märkt.

Jag började i mitten av Augusti ungefär, att skriva med en person på en sida/app som heter tumblr.com, och har skrivit med henne non-stop sedan dess. Jag tror att det är ifrån den chatten jag har fått inspirationen och orken att sätta mig och skriva om detta ämne igen. Vi har haft många diskussioner, och pratat om olika synpunkter osv. Och när jag sa att jag älskade att prata om könsidentifikation (let's call it kön.) och sexualiteter (let's call it sex.), frågade hon varför. Och det var först då jag faktiskt försökte tänka på varför.
Det jag kom fram till var, att jag vill se till att göra så många som möjligt uppmärksamma, accepterande och bekväma med att prata om kön. och sex. i vanligt samtal. Och att personer omkring mig vet att de alltid har någon att prata med. Jag har personer och till och med vänner runt mig som tycker att man ska vara kvinna eller man, straight.. till och med vilken hudfärg man ska ha.
Jag kan bli förjävligt förbannad ibland när man försöker argumentera emot de enkla mänskliga rättigheter jag tycker man bör ha, men jag vill huvudsakligen förklara för dom att den värld dom vill ha inte finns. Det har aldrig funnits en 100% heterosexuell värld. Det har aldrig funnits en värld med bara en hudfärg. Och det kommer aldrig göra. Det enda jag vill är att de ska försöka se världen för hur den är, och se människor för hur de är.
Jag vill att de som är osäkra själva ska veta att de har någon att prata med. Jag vill vara den personen för folk. Den som man vet att man kan prata med om man inte vet vad man själv vill eller är. Jag har yngre vänner, som jag hoppas vet att jag alltid finns att prata med. Det kan vara för att fråga om något, bara ha någon som lyssnar, eller som kan bevisa att hur man än är, vad man än är, allt är okej.

I alla fall jag tänkte bara snabbt skriva några av de vanligaste sexualiteterna och snabbt förklara dom så att man kan lära sig lite mera. Det finns hur många sex. som helst, men jag kommer ta upp de man hör mest utav.

Heterosexualitet - När man är attraherad till det motsatta könet (t ex, man - kvinna), [straight]
Homosexualitet - När man är attraherad till sitt egna kön (t ex, kvinna - kvinna), [gay/lesbisk]
Bisexualitet - När man är attraherad till båda könen, [bi]
Pansexualitet - När man inte känner attraktion till kön, utan personen, [pan]
Asexualitet - Saknar sexuellt intresse/känner ingen sexuell attraktion
Transsexualism - När det känns som man tillhör det andra könet än sitt biologiska kön. (t ex kvinna som känner sig som man)
Queer - Man ifrågasätter sexualiteter. Man kan även tycka att man inte borde ha dom alls, utan bara köra på att alla är människor.

Nu kommer det komplicerade. Man kan vara _____sexuell, eller ______romantisk. Jag kommer inte prata om det eftersom jag vet ganska lite om det. Vill ni veta mer om just det går det jätte bra att söka lite själva.
Sen har vi könsidentifikationen. Man kan vara kvinna och man, som vi alla vet. Men man kan även tycka att man inte tillhör något av könen, båda eller ett nytt. Samma sak gäller här, min kunskap är begränsad.

LGBTQ+ kallas det society man är del av, om man är allt förutom heterosexuell. Och jag måste bara säga att i princip alla är extremt stöttande, förstående och hjälpsamma. Själva ordet är en slags förkortning.
L = LESBIAN, G = GAY, B = BI, Q = QUEER/QUESTIONING, + = And more.

Sist jag skrev ett liknande inlägg, sa jag att jag inte identifierar min sexualitet. Det har ändrats.
Jag kommer inte skriva det i detta inlägg, Mina närmaste vänner vet. Men jag har bestämmt mig för att inte skriva det här innan jag är säker. Det kan vara nästa vecka, det kan vara nästa år. Either way, be ready for rainbows bitches.

Sista jag vill säga innan jag avslutar, är att var inte rädda för att tänka efter själva. Våga ifrågasätta er själva, och ta reda på vem ni är och vad ni vill. Runt 2012 var det jag började, och jag är inte klar än. Men jag ångrar inte en sekund av det.
Jag vet också att jag har den bästa familjen någonsin, som är jätte stöttande med allting. Jag har otroliga vänner som aldrig dömmer. Jag vet att alla inte har den turen. Om ni är en av dom.. Ni vet vart ni kan kontakta mig. Skriv till mig. Prata med mig. Ring mig, ni som har mitt nummer.

Love you all.


​//VICTORIA

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Canon EOS 600D

Klockan 17:25 förra veckan, började planet rulla på Landvetter. Det lyfte ca 10 minuter efteråt, och sen befann sig planet i luften i lite mer än en timma innan den landade på Stansted Airport.
Jag och min syster klev av trappan, som gick från en av bakdörrarna på flyget och ner på Englands marker, samtidigt.
Vi tog sedan en expressbuss till Victoria Coach Station, och därifrån fick vi navigera oss med hjälp av google maps för att hitta till vårt hotel; Acacia Hostel.
Vi kom fram första dagen strax efter 22:00. Vi gick ut samma kväll, letade reda på första bästa restaurang, och åt Fish 'n Chips. Eftersom klockan redan var mycket, gick vi sedan direkt tillbaka till hotellet och gick och la oss.

Dag två vaknade vi runt 7:30, och gick ner i källaren för att äta frukost. Vi gjorde oss iordning och jag packade min ryggsäck, och hängde kameran runt halsen. Vi bar oss av, och gick mot tågstationen som låg precis runt hörnet. Vi köpte dagsbiljetter till kollektivtrafiken och hoppade på en buss med Baker Street Station som slutstation. Vi hade turen att sitta längst upp, längst fram, och bara njuta medan vi åkte genom London.
Vi hoppade av vid Baker Street Station, och gick mot första stoppet för den dagen; The Sherlock Holmes Museum. Stannade vid en giftshop precis bredvid där jag gjorde slut på löjligt mycket pengar, och köpte biljetterna in till museet.
Det var totalt 4 våningar i museet. Första våningen var Sherlock's sovrum och deras vardagsrum. Andra våningen var John's sovrum och Mrs Hudson's sovrum. Tredje våningen var det två rum med vaxfigurer. I första rummet var det figurer som var baserade på skurkar från de korta historierna Sir Arthur Conan Doyle skrev. I andra rummet var det figurer som var baserade på mer välkända berättelser. Exempel är the hound från Hound Of The Baskervilles, Irene Adler och kungen från Bohemia från A Scandal In Bohemia, och den rödhårige Wilson från The Redheaded League.
Sista våningen bestod bara av ett litet badrum, och ett loft.

Vi lämnade hotellet, och gick vidare mot busshållplatsen för att ta bussen mot en station lite längre bort. Vi skulle leta reda på North Gower Street, aka Bakerstreet från BBC's Sherlock. Vi hittade det av misstag, när vi trodde att vi inte ens var i närheten. Jag såg den lilla restaurangen Speedy's som ligger precis bredvid "221B". Jag tog lite kort, och gick sedan vidare.
Jag och syrran åt lunch på Subway, medan pappa och hans tjej åt lunch på Tortilla.
Jag minns inte vad vi gjorde efter det, det enda jag kommer ihåg är att vi den kvällen beställde biljetter till Madame Tussauds, och åt på Nando's som är en kyckling restaurang.

Dag tre var den sista dagen då vi skulle hinna göra något. Vi började dagen lite senare än dagen innan, eftersom vi inte kunde komma in på vaxmuseet innan klockan 15, och det var i princip det vi gick runt och väntade på.
Vi gick lite på Oxford Street och kollade in i några affärer, innan vi tog en snabb lunch på ett ställe jag inte minns namnet på.. jag minns inte heller vad vi åt men tror vi åt lunch innan vi gick mot Baker Street ytterligare en gång.
Madame Tussauds låg i princip precis bredvid Baker Street, så vi letade reda på en Sherlock Holmes staty som stod mellan den kända gatan och det kända museet innan vi gick in till Madame Tussauds.
Det var jävligt häftigt där inne, samtidigt som det var extremt obehagligt. Jag och Tessan stod och pratade om Emma Watson som fanns där, och vi märkte inte att vi stod bredvid Leonardo DiCaprio's vaxfigur, för vi trodde det var en besökare. Detta upprepades ett antal gånger.
Höjdpunkterna där var Benedict Cumberbatch (jag bara stod och kollade på han ett bra tag..) och Sherlock Holmes upplevelsen. Den upplevelsen var som en interaktiv pjäs i princip, och det var super nice. Älskade det verkligen!

Jag minns inte mycket mer av den dagen, förutom att vi åt Indisk mat på kvällen. Vi packade ihop våra väskor och gjorde oss redo att lämna hotellet dagen efter.

Dag fyra var sista dagen. Vi checkade ut på morgonen och tog sedan en promenad längst Thames till Victoria Coach Station, där vi tog en buss till Stansted. Runt 15 (brittisk tid) lyfte flyget, och runt 19 (svensk tid) var vi tillbaka på svensk mark.

Denna resan var så otroligt rolig, och jag saknar London varje dag. Jag hoppas jag kan åka tillbaka snart!
Eftersom jag skriver detta inlägg på telefonen, har jag bara ett litet antal bilder från resan, men det kommer komma en bildbomb i nästa inlägg.

Ha det bra! <3


//VICTORIA

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

rubrik: impossible - james arthur

Jo men tjena detta är typ den första gången på as länge jag börjar ett inlägg med ett hej.
Jag hade så jävla mycket att skriva om i detta inlägg, men allt försvann när jag började skriva så kommer nu skriva ett kort (eller det vet man aldrig), meningslöst och tråkigt inlägg men whatever am I right?

Jag går nu min andra vecka i skolan, då jag var ledig den första och sen sjuk förra. Men nu är jag tillbaka och kan sätta igång ordentligt. Jag hade ett prov igår som jag hade missat förra veckan, sen har jag några få små uppgifter att göra och några kapitel ur böcker att läsa.
Jo just det, när vi började engelska kursen var vi 5 personer. Sen slutade två av dom då det blev för mycket lektioner och tajt mellan lektionerna. Så vi var 3 stycken kvar, plus lärare såklart. Sen har en till precis slutat. Så nu är vi 2 stycken som läser engelska 7 och det är jag och min kompis Olivia. Men det kommer bli jäkligt kul att vara så få. Eftersom vi är kompisar och relativt bekväma med att prata och redovisa inför varandra så kommer det nog bli lite lättare. Läraren är dessutom väldigt snäll så det blir jätte bra.
På tal om engelskan!!!! Jag, Olle, Sanna och Ida (två klasskompisar) åkte i måndags in till Göteborg för att se på Live Bio av Hamlet med Benedict Cumberbatch. Den var 3 timmar lång, med en 30 minuters paus. Men alltså ååh den var så bra! Det var de första 15 minutrarna som var sega, då man inte riktigt fattade en typ av engelskan dom använde. Men efter det var jag aldrig uttråkad. Dom visade en, kanske 10 minuters video från en intervju med Benedict i början av pjäsen och jag trodde mitt ansikte skulle gå sönder. Jag satt och log as mycket så jag hade ont. Det slutade inte heller under pjäsen.
Men alltså herregud har ni chansen att se Hamlet med Benedict, gör det! Den var väldigt spännande, rolig och bara i allmänhet intressant.
Nu är jag as taggad för November, då jag ska se Frankenstein med Linnéa. Den pjäsen är också med Benedict Cumberbatch, och en annan Sherlock Holmes skådespelare vid namn Johnny Lee Miller. Han spelar i Elementary.

Just det måste även snabbt säga att jag red Aria i lördags, och alltså jag dör va fin hon var. Red henne på hacket och hon kastade inte med huvudet en enda gång. Hon segade ihop och löjlade sig lite men efter kanske 30 minuters slit gick hon extremt fint. Hon har även haft problem med galoppfattningarna, men då satt dom verkligen. Fattade jätte fin galopp varje gång. Så jag är väldigt nöjd med henne!

Sista saken jag ska nämna innan jag avslutar är att det nu bara är ca 1 vecka kvar tills jag åker till London. Jag är så jävla taggad. Gissar att vi ska boka lite saker nu denna helgen och åka iväg och växla lite pengar. Sen måste jag planera min packning, och försöka se till att den inte överskrider 6 kilo. Den får väga 10 kilo, men jag vill ju köpa något där liksom. Kameran åker, självklart, med. Så veckan efter det blir det bomb här så var redo.

Okej jag ska gå nu!
Ha det bra! <3

​Zappo (ägare: Lizette Svensson)

//VICTORIA

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

rubrik: corpse roads - keaton henson

Jag ska ta min buss om typ 10 minuter, klockan är nu 20 över 6 när jag skriver detta så får skynda mig om jag vill skriva klart detta på datorn, annars får jag skriva klart det på frukostpausen sen.
Jag tänkte bara snabbt nämna den serien jag skrev om i förra inlägget. Och det är en TV serie som kom ut 2015 och har precis avslutat sin andra säsong (dom har literally 2 säsonger, 22 episods på ett år och Sherlock har 3 säsonger, 10 avsnitt på 6 år.. Men fuck it Sherlock är fortfarande bäst.) Tessan har tjatat på mig att jag ska se denna serien, men har typ vägrat bara för att det såg ut som ännu en PLL, alltså Pretty Little Liars. Och för er som inte vet det, så gillar jag inte den serien. Men när jag sov hos Bella i helgen såg vi dom 3 (?) första avsnitten och sen var det kört. Redan första episodet blev jag besatt av en karaktär som heter Audrey Jensen och nu är jag helt borta. Helt klart en ny crush alltså.
Skådespelerskan heter Bex Taylor-Klaus och om det fortsätter i denna takt kommer hennes ansikte poppa upp i the sidebar snart. FAN ALLTSÅ JAG HAR FÖR LÄTT FÖR MIG ATT BLI NÖRD.

Idag är det näst sista dagen på jobbet. Imorgon avslutas det! Är nästan ledsen.. Har ändå varit väldigt roligt. Och arbetet har inte varit speciellt jobbigt eftersom jag trots allt fortfarande jobbar med hästar, vilket är ett jävligt tungt jobb. Om jag lyckas mocka en gräshage i typ 25 grader värme kan jag fan rensa en rabatt.

Ännu ett kort inlägg, men kan ju likamed avsluta när jag inte har mer att skriva!
Ha det bra! <3

​Audrey Jensen - Scream (2015) ​                                                       I regret nothing. 

//VICTORIA

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

rubrik: i won't give up - jason mraz

Detta inlägg skrivs på mobilen så ber om ursäkt i förväg om det blir konstiga stavfel eller om det ser konstigt ut. Är på jobbet at the moment, och yes I know att jag ska jobba men alla sitter och dricker kaffe innan jobbet börjar ordentligt. Så kanske sitter här till 7:30 innan vi åker iväg. Sen är det frukost 8:30 tror jag, eller i alla fall runt där. Lunchen är 12:30-13:00 ungefär och sen slutar vi i princip. Det brukar inte vara så mycket vi hinner med på den timmen mellan 13:00 och 14:00 så brukar sluta tidigare.

Jag har massa saker att skriva om när jag kommer hem, kan egentligen göra det nu men då kommer inlägget aldrig bli klart. Så var taggade för det my friends. Det kommer handla om massa olika saker, bland annat en ny serie jag kollar på. oCH EN KARAKTÄR SOM DÖDAR MIG FAAAAAN. Taggade ännu?

I alla fall, får bli ett kort inlägg, men måste avsluta innan vi sticker! Helt meningslöst inlägg men ni får en ny bild på Linn och Evert så..

Ha det bra! <3

//VICTORIA

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

rubrik: all i want - kodaline

Jag gick på bio i söndags med Linnéa och Tessan. Det var ganska spontant, beställde biljetterna kanske 2 timmar innan vi åkte eller något sånt! Och filmen vi såg på var Ghostbusters. Jag har inte sett dom tidigare filmerna, men ville verkligen se denna då den såg jävligt rolig ut, och det var massa kvinnor i huvudrollen. Så fuck yeah till badass kvinnor i huvudroller som bara spelats av män fram tills nu.
Och filmen var faktiskt väldigt bra! Jag blev obsessed med en av karaktärerna, som spelas av Kate McKinnon. Sen var den bara genuint rolig! Ofta när jag går på bio skrattar jag bara med alla andra. Alla skämt blir roligare när man sitter i en grupp av människor, som i en biosalong. Men alltså denna filmen var verkligen comic gold.

OCH ALLTSÅ JAG SVÄR PÅ ALLT BLIR GALEN PÅ NOUW NU. Varje gång jag ska ta bort något, hoppar den upp till början av inlägget. Varje gång jag trycker på enter så fuckar den upp ett annat stycke och JAG FÅR DAMP DET TAR 10 GÅNGER LÄNGRE TID ATT BLOGGA BARA FÖR DET.

Okej i alla fall.
Sitter just nu och lyssnar på topplistan på Spotify för att hitta lite nya låtar. Ska strax stänga ner datorn för att packa lite saker som jag ska lämna på skolan imorgon. Efter att jag slutat jobba vid 14 kommer jag och mamma åka upp till bilskolan jag går i, där jag ska ha min första körlektion. Eller ja andra, men den första på det stället. Så det ska bli kul! Sen tror jag att vi skulle åka förbi Bernt, alltså dit vi ska flytta i slutet av månaden! Men sen ska jag åka förbi skolan på hemvägen, lämna lite grejer, döda Lizze och Mikka. Kill them with kindness. Nej men har saknat dom så jävla mycket. Får damp lite över hur mycket jag saknar Lizze i alla fall, eftersom jag inte träffat henne sen vi var 8 månader gamla typ. Mikka har jag ändå träffat under lovet. Saknar dig såklart också ditt as.
Btw det är inte cyberbullying ni vittnar varje gång jag kallar henne as. Det är väl vårat sätt att visa kärlek HAHHA. Hon är aset och jag är fucktard.

Som avslut ska jag bara snabbt säga att jag ska träffa bästa Linn på torsdag, och kolla på hennes dressyrträning. Kommer antagligen fota också för att god only knows att jag behöver nya bilder.
Sen ska jag träffa bästa Bella på lördag! Vi ska antagligen in till Göteborg och hitta på något! Så det ser jag fram emot!

Nu sticker jag vänner.
Ha det bra! <3

Cavallos Evert [ägare - Linn Eriksson]
Alltså omfg måste verkligen fota mer snart igen.. De enda bilderna jag är nöjd med är på Evert hahaha jäkla photogenic häst.

//VICTORIA

Likes

Comments

Postad i: Hästar, Mitt liv

rubrik: i'm not the only one - sam smith

Jag saknar hästarna och ridningen så mycket nu. Mest av allt saknar jag Gustavsgården och stallvärdarna.
Ridskolan slutade vid slutet av Juni typ, och har sen dess bara varit runt hästar vid ett tillfälle. Och det var på uteritten uppe i Lökom. Men jag är så taggad för att komma tillbaka till Gustavsgården och jobba. Saknar allt det roliga som händer med Bella, Linn och Tessan när vi alla är tillsammans. Jag tror inte det går en lördag utan att vi har ens lite roligt. Älskar att vi kan vara seriösa och ansvarsfulla, och sedan totalt vända och inte ta någonting seriöst.

Sen saknar jag älskade Lisen. Hon har inte haft en lätt sommar, då hon har varit sjuk eller skadad i princip hela tiden. Tror det var problem med länden nu igen, och jag hoppas att hon blir helt återställd. Älskar den ponnyn mer än något annat. Blir hon sämre, eller fortsätter att bli dålig eller få problem med kroppen hoppas jag att ägarna inte försöker hålla henne vid liv längre än nödvändigt. Det sista jag vill är att hon inte ska kunna leva ordentligt. Hon får inte gå runt och ha ont eller må dåligt. Hon är för underbar för det livet.
Jag håller konstant tummarna för att hon ska bli bättre och hålla sig frisk, men hon är en gammal ponny. Jag kommer så snart som möjligt åka dit och hälsa på henne och de andra hästarna.
Ska kolla lite med Linnet och Bella så jag hinner träffa dom snart också! Saknar dom båda <3

Jag har egentligen inte mer att skriva så det får bli ett kort inlägg idag.
Får se om det blir något mer inlägg ikväll, eller imorgon, eller i år.. you never know.

Ha det bra! <3

​foto av Isabella Hebrin

//VICTORIA​

Likes

Comments