Har haft en magisk helg. Den började med att jag och J tog båten över till Fjäderholmarna. Bara att åka båten över kändes som sommar. Väl där tog vi en drink, promenerade runt ön och avslutade med en lunch innan vi åkte tillbaka in till stan!

  • 44 readers

Likes

Comments

Idag, och igår haha, var vi ute och sprang och avslutade rundan med ett dopp. Försöker hålla kvar sommaren!

  • 50 readers

Likes

Comments

Imorgon kommer min baaabe till Stockholm. Super pepp för saknat honom så mycket, vi har knappt hängt denna sommar. Liten omställning från att ha spenderat nästan varje dag med varandra men ändå nyttigt att få sakna varandra och ens liv ihop❤️

  • 53 readers

Likes

Comments

När jag kom tillbaka till Sverige väntade även lite examenspresenter på mig. Bland annat de här fina armbandet från Hermés som jag fick av mina bröder, älskar det såklart. Har faktiskt fått jättemånga fina armband i present <3

  • 58 readers

Likes

Comments

Blev bjuden på gnocchisallad och bubbel hemma hos Nia, efter vi ätit blev de en drink på balkongen innan vi rörde oss mot stan

Supper gården för att vara exakt. Maten var himmelsk och servicen lika så trots att de var super busy. Vi funderade på att gå vidare men alla 3 var dödsmätta och trötta efter maten! Mums längtar tills nästa gång.

  • 60 readers

Likes

Comments

Superlördag! Bubbellunch, takterrass, shopping, middag och utgång. Älskar mina tjejer.

  • 65 readers

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Stockholm igen! Var en tung resa med 3 väskor och en som gick sönder tydligen, så när jag skulle hämta bagaget i Sthlm rullade mina necessärer ut på bagagebandet...... Haha. När jag kom hem igår kväll tog jag och mamma ett glas vin på balkongen innan jag somnade och sov i 10h.

  • 72 readers

Likes

Comments

Sista aperitifen i Gent på ett tag intogs på Revue, ett favoritställe här, med Johanna. Sen mötte vi upp resten för middag!

  • 74 readers

Likes

Comments

Vi är mitt i flyttkaos, hatar verkligen att flytta buuu. Imorgon flyger jag hem men inte förrän vid 20.30 på kvällen så vi har hela dagen på oss imorgon att städa idag röjer vi bara. Ikväll väntar dock drinkar och middag med några klasskompisar!

  • 74 readers

Likes

Comments

Såg att dom öppnat en nyx butik på stan, tyvärr var de helt utplockat. Men fick med mig ett matt liquid lipstick, lingerie, iallafall! Enligt recensionerna ska dessa påminna om Kylie lipkit. Hon i butiken sa att de borde få påfyllning i veckan, hoppas innan torsdag!!

  • 77 readers

Likes

Comments