Header
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Innan kvällens festligheter...

Imorse när jag försökte trycka i mig detta...

Bakis en fredag. Var ute igår med 3 tjejer från klassen där det började med förkrök hos Claudia och sedan utgång på X&Y. Hade så himla mysigt och kul men ångrar att jag groggade cider med starksprit som sedan resulterade till spring till toaletten ett x antal gånger under natten och på morgonen... (tur att jag befann mig hemma när det hände lol)

Utgång imorgon med, hur ska jag klara miiiiiig...

Hade friendos!

Likes

Comments

Nyåret firades i Borås där vi på Balder ordnade en trerättersmiddag för alla våra vänner. Kan dock inte ta åt mig cred:en då det var de andra som fixade allt och jag bara chillade kant... hehe. Killarna var så jäkla duktiga och stod för själva matlagningen och det blev riktigt bra! Hade inte kunnat önskat mig en bättre nyår än med de här människorna.

Inför det nya året har jag inte satte några mål på mig själv för jag vet hur kass jag är på att följa sånt... God fortsättning vänner!

Likes

Comments

Bloggen läggs åt sidan när livet erbjuder en del roligheter i vardagen.

Har hunnit med ett fåtal fotograferingar, blivit erbjuden att agera bröllopsfotograf nästa sommar, införskaffat ännu fler skor(sorrynotsorry) och gått på nästan alla hemmamatcher som Borås Basket har att erbjuda. Fest varje vecka och födelsedagsfirande har också stått på schemat.

Idag får jag besök av friendos, imorgon är det dags för intervju och på fredag åker jag till Stenungsund för att fira jul med familj och släkt.

Peace, amigos.

Likes

Comments

Mitt efterlängtade paket som jag beställde från IBuyBeauti kom idag! I och med att produkterna levereras från Korea tycker jag att leveransen var hyfsad snabb då jag beställde den för 1,5 vecka sedan. SKINFOOD kommer förmodligen alltid vara mitt favoritmärke när det kommer till skincare products.

Likes

Comments

En bra ansiktsmask som används flitigt när huden känns torr och ofräsch, black sugar mask wash off. Produkten masseras in efter rengöring av ansiktet och sedan låta det sitta i 10-15 minuter. Huden blir väldigt len och mjuk efteråt!

Denna kommer från Skinfood, ett varumärke från Sydkorea där företagets koncept går ut på att skapa produkter av naturliga ingredienser så som frukter, grönsaker etc. Har flera andra ansiktsprodukter från Skinfood och det är verkligen en av mina favoritmärken.

Likes

Comments

Är det något som jag verkligen behöver just nu, så är det sömn, sömn, sömn. Planerar att gå upp om ca 4h för att röra mig mot gymmet och träna lite innan plugget drar igång igen. Ska senare på eftermiddagen kanske åka in till Göteborg för att umgås med oldie friends. Who knows.

Gjorde även en spontanare ikväll och bad Steph aka Balder frisören, klippa mitt hår! Lika långt som fotot ovan and I likeyyyy. Brukar annars spara tills sommaren innan jag klipper det kort men kände att håret behövdes fräschas till NU.

Ska försöka slockna, natt amigos.

Likes

Comments

Hade inte tackat nej till att ligga hemma under mitt täcke och sova några timmar till... gårdagen blev det utgång med Balder folket. Som alltid, förkrökade vi på studenthemmet och sedan drog vi vidare till X&Y. Medioker kväll där musiken sög en aning med 80/90-tals vibbar. Efterfesten slutade med serietittande av Rick & Morty till sju på morgonen haha

Just nu är det plugg som gäller. Sitter på medialabben vid biblioteket för att försöka få min komplettering färdig. Om det går bra? 4/5 frågor kvar att beta av och ska lämnas in senast söndagen. Jag och mina prioriteringar alltså: mat, träning och fest. Skärpning Yiyi...!!

Ha en asgrym helg peeps!

Likes

Comments

Några få urval av alla bilder jag hann fota höstens fina färger innan vintern drog igång så fort november månaden kom. Snö bara några dagar in på ny månad, helt sjukt.

För övrigt började jag med en ny kurs förra veckan och det känns bra, bild och grafisk produktion, där Photoshop och Illustrator är fokuset. Skriver för tillfället första laborationsuppgiften som går ut på att redigera vissa bilder på PS och sedan beskriva justeringarna som gjordes på bilden.

Har även börjat ta tag i träningen och kosten, halvt. Ända sedan jag flyttade till Borås har sockersuget tagit över, vilket jag ändå lyckats hålla i flera år... dags och fixa det med haha

Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hallihallå! Trodde jag skulle vara mer aktiv här efter flytten till Borås men icke sa nicke... hade bestämt mig för att vara mer effektiv och skaffa rutiner men heh, det går ju aldrig som jag tänkt mig for some reasons... imorgon är det iallafall två föreläsningar som står på schemat! Om det är kul? Mja, helt okej. Har en del inlämningar att ta tag i och seminarium nu på onsdag, annars är det bara bra!

Likes

Comments