Header
View tracker
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Mitt efterlängtade paket som jag beställde från IBuyBeauti kom idag! I och med att produkterna levereras från Korea tycker jag att leveransen var hyfsad snabb då jag beställde den för 1,5 vecka sedan. SKINFOOD kommer förmodligen alltid vara mitt favoritmärke när det kommer till skincare products.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

En bra ansiktsmask som används flitigt när huden känns torr och ofräsch, black sugar mask wash off. Produkten masseras in efter rengöring av ansiktet och sedan låta det sitta i 10-15 minuter. Huden blir väldigt len och mjuk efteråt!

Denna kommer från Skinfood, ett varumärke från Sydkorea där företagets koncept går ut på att skapa produkter av naturliga ingredienser så som frukter, grönsaker etc. Har flera andra ansiktsprodukter från Skinfood och det är verkligen en av mina favoritmärken.

Likes

Comments

Är det något som jag verkligen behöver just nu, så är det sömn, sömn, sömn. Planerar att gå upp om ca 4h för att röra mig mot gymmet och träna lite innan plugget drar igång igen. Ska senare på eftermiddagen kanske åka in till Göteborg för att umgås med oldie friends. Who knows.

Gjorde även en spontanare ikväll och bad Steph aka Balder frisören, klippa mitt hår! Lika långt som fotot ovan and I likeyyyy. Brukar annars spara tills sommaren innan jag klipper det kort men kände att håret behövdes fräschas till NU.

Ska försöka slockna, natt amigos.

Likes

Comments

Hade inte tackat nej till att ligga hemma under mitt täcke och sova några timmar till... gårdagen blev det utgång med Balder folket. Som alltid, förkrökade vi på studenthemmet och sedan drog vi vidare till X&Y. Medioker kväll där musiken sög en aning med 80/90-tals vibbar. Efterfesten slutade med serietittande av Rick & Morty till sju på morgonen haha

Just nu är det plugg som gäller. Sitter på medialabben vid biblioteket för att försöka få min komplettering färdig. Om det går bra? 4/5 frågor kvar att beta av och ska lämnas in senast söndagen. Jag och mina prioriteringar alltså: mat, träning och fest. Skärpning Yiyi...!!

Ha en asgrym helg peeps!

Likes

Comments

Några få urval av alla bilder jag hann fota höstens fina färger innan vintern drog igång så fort november månaden kom. Snö bara några dagar in på ny månad, helt sjukt.

För övrigt började jag med en ny kurs förra veckan och det känns bra, bild och grafisk produktion, där Photoshop och Illustrator är fokuset. Skriver för tillfället första laborationsuppgiften som går ut på att redigera vissa bilder på PS och sedan beskriva justeringarna som gjordes på bilden.

Har även börjat ta tag i träningen och kosten, halvt. Ända sedan jag flyttade till Borås har sockersuget tagit över, vilket jag ändå lyckats hålla i flera år... dags och fixa det med haha

Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hallihallå! Trodde jag skulle vara mer aktiv här efter flytten till Borås men icke sa nicke... hade bestämt mig för att vara mer effektiv och skaffa rutiner men heh, det går ju aldrig som jag tänkt mig for some reasons... imorgon är det iallafall två föreläsningar som står på schemat! Om det är kul? Mja, helt okej. Har en del inlämningar att ta tag i och seminarium nu på onsdag, annars är det bara bra!

Likes

Comments

Då har jag alltså varit hos frisören och fräschat upp håret lite! Så glad att inte längre va blond och ha askbrunt istället, har alltid velat ha den färgen. Färgade håret på Vivåga, en salong i Borås. Upplevde inte bästa servicen men aja, det kan la bli så ibland.

Likes

Comments

Två dagar av festande satte bra med bakiskäk på Tugg tillsammans med ett antal goa människor. Körde på Mexican och mixed fries, så gott!!

Likes

Comments