Header
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Hallihallå! Trodde jag skulle vara mer aktiv här efter flytten till Borås men icke sa nicke... hade bestämt mig för att vara mer effektiv och skaffa rutiner men heh, det går ju aldrig som jag tänkt mig for some reasons... imorgon är det iallafall två föreläsningar som står på schemat! Om det är kul? Mja, helt okej. Har en del inlämningar att ta tag i och seminarium nu på onsdag, annars är det bara bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då har jag alltså varit hos frisören och fräschat upp håret lite! Så glad att inte längre va blond och ha askbrunt istället, har alltid velat ha den färgen. Färgade håret på Vivåga, en salong i Borås. Upplevde inte bästa servicen men aja, det kan la bli så ibland.

Likes

Comments

Två dagar av festande satte bra med bakiskäk på Tugg tillsammans med ett antal goa människor. Körde på Mexican och mixed fries, så gott!!

Likes

Comments

Har äntligen fått upp min vägghylla, tack vare Bobby. Får dock inte plats med alla skorna men det blir fint ändå. Idag tänkte jag kötta hemtentamen, men som det alltid blir, hittar jag på massa annat istället. Som att gå runt lite i stan, köpa lakan från Hemtex, äta, duscha, städa etc... ska ta en pytteliten tupplur för att seeeeen börja skriva. Wish me luck haha

Likes

Comments

Modell: Lukas Kågström | Foto & Redigering: Yiyi Liang

Här har ni lite urval från gårdagens fotografering med Lukas. Så himla kul att äntligen hitta någon som gärna ställer upp som modell när fotosuget är som störst. Enjoy!

Likes

Comments

Hej vänner! Visst var det ett jäkla bra tag sedan jag uppdaterade? Tar och skriver en liten kort update nu för Twinies skull haha. Hade aldrig trott att Borås skulle vara en stad för mig men oj så fel jag hade. Väldigt mysig stad och hyfsat studentliv. Bor på ett studenthem som ligger väldigt centralt, gångavstånd till allting. Plus på kanten är att det endast ligger 2 minuter från skolan. Har mer eller mindre börjat få ordning på min lilla lägenhet, som jag för övrigt stormtrivs i. Fick en ny toalett redan dagen efter jag flyttade in pga läcka haha. Ni ska få se lite bilder på mitt rum så fort jag fått mer ordning på allt.

Annars då? Skollivet är ju ganska soft för min del. Föreläsningar endast 2-3 gånger per vecka medan mina vänner "sliter som djur" varje dag hahaha Har dock en hemtentamen som ska skickas in i slutet av denna veckan, och vem är sen ute med att påbörja skiten? Jo jag. Fast det går bra. Ingen skolångest, bara massa roligt. Hoppas ni har det bra, so long friendos!


Likes

Comments

Ett tag sedan sist friendoooos. Har hunnit med att festa både i Falkenberg och Göteborg den senaste veckan. Umgåtts en del med mina kära vänner och är inne på min sista jobbvecka för den här sommaren. Har spenderat dagen med att packa det som ska med mig till Borås och räknat att jag har packat ner mer än 10 par skor och jag är INTE färdig med den delen än haha...

Imorgon bär det iallafall av till Göteborg med Twinie efter jobbet. Ska bli mysigt!

Godnatters, så hörs vi nog snart igen!

Likes

Comments

Fyllde alltså 20år i onsdags. Spenderade dagen med närmsta vänner och familj vilket var mysigt. Var i Göteborg under dagen och försökte catcha solnedgången sedan när jag väl var hemma. På lördag drar jag och Gloria igång en födelsedagsfest för oss båda, ska bli kul att träffa vännerna innan alla drar åt olika håll. Fatta vad tiden går fort. Om 2,5 vecka är det äntligen skolstart. Har nog aldrig längtat så mycket efter skolan haha

Godnatters vänner.

Likes

Comments