Header
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Det var ju inte världens bästa väder för bal men fick ändå till några bra bilder därifrån!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Favoritstället att besöka när jag väl är i Tallinn måste ändå vara Uulits, himla bra burgare de serverar där. Dessutom en instavänlig miljö med. Favoriten är nog kycklingburgaren med ruccolapesto och annat shit på 👌🏻

Likes

Comments

Modell: Lukas Kågström

Var ute innan och fotade med Luke, blev så nöjd med bilderna ovan! Har lite fler bilder att visa men de kommer inom kort.

Ligger just nu på soffan och bara tar det lugnt innan städning, tvätt och packning drar igång. Ska flyga och träffa J imorgon, längtaaaar.

Ha en fortsatt bra dag friendossss.

Likes

Comments

Igår var en bra dag. Hängde i Göteborg hela dagen med Jossan, Maja och Kajsa och bara njöt av det fina vädret på en uteservering på RumpanBar. Fler såna dagar tack!

Likes

Comments

Längtar till sommaren med sol och bad (fastän jag inte badar lol) och sena sommarkvällar med grill och utflykter. Någon solresa med för den delen. Spanien, Grekland och Frankrike är några ställen jag gärna åker till i år.

Likes

Comments

Mina favoritsaker den här månaden, solbrillor från nån marknad i Korea, mobilskal från R&F och sneakers från Nike.

Idag blir det en runda på International street market och sedan bio!

Likes

Comments

En ficus ginseng, aka bonsai träd, får pryda min fönsterbräda. Ska vara lika tålig som en kaktus så får la se hur länge den kommer hålla sig vid liv hos mig.

Likes

Comments

Gla' påsk på er vänner! Min påsk har bestått av för det mesta jobb och fick nycklarna till mitt nya rum i onsdags. Ligger i samma byggnad som mitt andra rum men skillnaden är att det nya ligger på första våningen och är några kvadratmeter större.

Jossan hjälpte mig häromdagen att flytta ner mina saker och det gick ju undan på bara någon timme! Det blev rätt mysigt. Trodde det skulle vara trångt med alla mina möbler men det gick bra! Trivs som bara den och måste bara sätta upp gardiner så att det inte syns in allt för mycket i mitt rum.

Imorgon blir det först jobb, seminarium och sedan hämta upp J på flygplatsen på kvällen. Han stannar här tills nästa vecka på söndagen. Som jag längtat!

Peace out amigos.å

  • 65 readers

Likes

Comments