View tracker

Den 26 januari 2017.
Den här dagen ska jag och Johanna se våran favorit komiker live. Vi har lyssnat och kollat på allt han har uppträtt med innan och vi brukar ibland använda oss utav hans skämt när vi är med varandra, typ som inside jokes haha. Den bleka skånska blondinen Johan Glans, haha han är bäst!

Dagen innan julafton.
Då ska jag och Felix åka till jul på Liseberg. Förra året åkte vi också dit den 23:e och vi vill göra om det detta året också! Vi hade så mysigt och det va inte alls mycket folk, vi åkte Balder 3 gånger i rad utan att behöva hoppa av för det var inga i kön. Vi gör dock inte om det, fy vad vi mådde dåligt då haha! Mysigt att gå runt där, kolla på is-show och byta julklappar i Lisbergshjulet, längtar!!

Apl.
I början av nästa år så ska vi ha apl, alltså praktisera, och jag hoppas på att jag får det jag har önskat om. Jag vill praktisera hos makeuprepresentanter, som tex i Åhléns om ni vet dom som står vid vissa sminkmärken. Eller något liknande som kicks eller så. Men är också sjukt nervös, gillar inte att inte veta hur det kommer gå till haha.

Såhär såg det ut förra året jag och Felix var på Liseberg under julen.

/yeye

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Måndag igen men för mig är det ingen skola idag. Märkte att den här veckan kommer jag gå till skolan bara på tisdag och onsdag haha. Idag har vi hår på hantverkslektionen och om man har klarat provet så behöver man inte komma för det är träning till omprov. Och eftersom jag klarat provet så är jag ledig. På torsdag har jag bara idrott men vi jobbar med en uppgift och eftersom jag jobbar själv så kan jag jobba med den hemma! Och på fredag är det omprov på ifall man inte klarat det skriftliga provet vi har på onsdag som jag är säker på att jag kommer att klara. Så jag har en väldigt lugn vecka men har saker jag måste plugga på som till exempel förberedda mig inför redovisning vi har imorgon och skriva på idrottsuppgiften. Sen har jag börjat läsa matte 2a eftersom att jag har ett så lugnt schema nu för att jag redan läst matten,engelskan och svenskan så la jag till den kursen nu istället för senare då jag har andra kurser också! Tänker smart.


/yeye

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag fått resultatet från provet jag hade den här veckan i måndags i hår. Och jag är så förvånad. Jag började den här linjen för att jag gillar smink, och hår var inget jag var jätte intresserad av. Men det har gått så bra för mig i hår och jag börjar gilla det mer och mer! På provet skulle vi göra 4 moment och jag fick i betyg:
B i tupering, B i 5-fläta, A i vattenfallsfläta och A i inbakad fläta! Så omdömet på allt blev betyg B! Jag förväntade mig verkligen inte det! Är så nöjd! Och absolut inte B i tupering...tycker det är komplicerat men fick till det bra verkar det som.


/yeye

Likes

Comments

Nu har vi tagit fram lite julpynt som matchar våra nya möbler här hemma. Och de blev så fina tillsammans med mammas marmor bord hon köpte för 25 år sen som var populärt då och är väldigt speciell om man jämför med marmorn som är populär idag. Hon har sagt att bordet alltid ska följa med henne, men att pappa får bära den för att den är väldigt tung!

Längtar så tills vi pyntar mer med prydnadskuddar, en jullöpare och några tomtar här och var. Och självklart julgranen! Ooo haha brukar aldrig vara så exalterad över julen!

/yeye

Likes

Comments

Ännu en mysig dag med min älskling. Vi spelade Mario kart och bakade julgodis, Rocky roads och chokladbollar med lime och kokos. Det blev lyckat! Vi har bakat en gång innan och då gick det inte bra alls så vi va smått taggade på att baka igen men vi hade inget annat för oss så vi försökte. Jag brukar inte baka och är inte alls bra i köket så han och hans syster fick göra det mesta haha. Men det blev väldigt gott!

/yeye

Likes

Comments

Jag brukar säga att jag inte har ett riktigt jobb för det är inte speciella tider jag jobbar och jag får inte direkt timlön eller så. Men jag jobbar som tidningsbud och det är lika tråkigt som det låter. Går eller cyklar runt i en by och knackar dörr till de som jag vet köper varje lördag och söndag på morgonen. Det är inte det roligaste men jag får bra betalt för att vara ett så simpelt jobb och att ta en timme per dag varje helg och gå ut och få frisk luft, lyssna på musik och småprata med de som köper skadar inte då jag även får betalt för det.

Det är nu till vinter som det jobbiga kommer och det är all snö! Att jobba som tidningsbud är nästan inte ens värt då. Oftast så snöar det mycket på nätterna och på morgonen när jag går ut på min runda så har inte alla hunnit skotta än och inte heller de stora vägarna. Där går jag och fryser men också får snö över hela mig och gör min egna lilla stig. Det är också mycket tungt att dra på min vagn jag har tidningarna i eftersom jag inte kan cykla där jag har en cykelväska så är jag tvungen att dra en vagn på vinter och det blir bara massa problem med snö som fastnar i hjulen... Många har dock sagt till mig att ta en pulka och lägga tidningarna i, men vet bara inte hur jag ska kunna skydda tidningarna från att inte få snö på sig om det snöar samtidigt. Ja, ni hör, problem. Roligare och jobba när det är fint väder, men det ska inte vara för varmt heller!

/yeye

Såhär kan det se ut en dålig jobbdag...

Likes

Comments

Godkväll! Idag träffade jag han som betyder allra mest för mig, min Felix. Vi gick runt på stan och handla julklappar och jag spontant köpte en kappa till mig själv som jag letat efter hur länge som helst. Självklart så köpte vi med oss sötsaker hem till honom då vi skulle ha en mysfredag. Blev några ovanliga godisar vi ville testa och även favoriterna, Marabou chokladkakor.

Vi hade en underbar dag med massa gos, skratt och kärlek. Han ska alltid jävlas med mig men alltid roligt att ge tillbaka också! Han får passa sig ;) Älskar dig Felix.

Hoppas ni haft en bra fredag!

/yeye

Likes

Comments

För er som inte vet har jag opererat bort ett ganglion vid min handled (ett ganglion kan man läsa längre bak i bloggen vad det är eller helt enkelt, googla.) Nu har det gått 7 veckor och idag kan jag använda min hand som vanligt men vågar inte vila för mycket vikt på den. Jag har inte ont på det sättet det gjorde efter operationen men smärtan jag hade innan har inte försvunnit heller. Helt ärligt tror jag inte att jag kommer kunna böja min hand bakåt eller luta mig med dom utan att det kommer göra ont. Båda handlederna gör ont men den som hade ett ganglion gör mer ont. Knölen är fortfarande kvar (inte alls lika stor dock!) men får hoppas på att det mest är bara svullet men när jag känner på den så känns den lika hård och rund som den gjorde innan men mindre, bara att jag har ett ärr över knölen nu...

Ärret syns fortfarande väldigt mycket och det kan störa mig ibland och speciellt när det fortfarande gör ont. Om det inte blir bättre så ångrar jag att jag opererade bort ganglionet. Visst, det var en upplevelse och en chansning på att det skulle bli bättre, men det kan vara så att mina handleder är känsliga och bildar ganglion lätt. För de sa till mig att ett ganglion kan komma tillbaka och då får jag bara leva med det. Bara synd om inte ärret blir finare, vilket alla säger till mig att det kommer det göra men jag orkar inte vänta haha. Aja, jag har iallafall något man kan berätta om till andra. Visa mina framtida barn att man inte ska knäcka händer och fingrar eller andra kroppsdelar för annars får man knölar som gör ont och kanske ett fult ärr haha! ;)


Före:

Efter: (så mycket bättre när man ser bilderna men eftersom jag fortfarande känner den likadant som förut så tycker jag inte att det har blivit bättre!)

Likes

Comments

Snart träffar jag min älskling! Myys<3

/yeye

Likes

Comments

GODMORGON. Älskar att vara ledig på fredagar! Fast det skadar inte att vara ledig någon annan vardag heller haha. Idag mår man! Har inte behövt ställa klockan så gick upp när jag kände för det och har precis duschat. Klockan 12 ska jag träffa Felix i stan och vi ska kolla julklappar han ska ge för jag har redan fixat mina, stolt!! Brukar alltid vara en vecka innan men det här året blev det lättare att komma på vad man skulle ge alla fast jag hade panik för två dagar sen typ haha.

Nu ska jag sminka mig och städa mitt rum för det är kaos. c:

Happy friday!

/yeye

Likes

Comments