Heyyyyy,

idag tænkte jeg at jeg ville vise jer mine julegave ønsker. Da det sooooon er jul yes yes, yes, yeeeesss ejejjj jeg glæder mig ahah. Mange fra min familie har allerede spurgt ind til ønskelisten til jul, og sådan er der nok mange der har det. Så jeg har udvalgt noget fra min ønskeliste, som jeg håber i bliver inspireret af. (Et godt tip er at lave din ønskeliste på ønskeskyen, MEEGGAAA praktisk for din familie ;) )


Det var et lille indblik i hvordan min julegave ønskeliste ser ud for i år <3

Tuttelut Liv

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heyyyy peeps, og velkommen tilbage. I know, i know jeg har været ret så offline på bloggen i en måned. Grunden har været at skole har været i vejen, lysten har ikke været så stor og har haft brug for luft. Meeeen i'm back!! Disse breaks kommer der nok engang imellem og sådan noget synes jeg er totally fair. Dette indlæg kommer til at handle om hvad jeg har lavet på det seneste siden jeg har været offline. I efterårsferien slappede jeg egentlig bare af, hyggede med veninder og brugte min tid med min familie. Derefter var daglig dagen på efterskolen tilbage igen. Denne her uge har nok været den hårdeste uge hidtil. Vores skole havde simpelhen valgt at ligge brobygning og OSO i samme uge. Hvilket betød at vi skulle stå op kl. 06.00 for at skulle med toget kl. 07.17 og været på gym/SOSU kl. 08.00. Her morgen og først få fri kl. 15 og være hjemme kl. eftermiddag. Derefter skulle vi så bruge resten af aftenen på at arbejde på OSO. Så det blev nogle laaaaange aftener.

I brobygning var jeg de to første dage på Kolding Gymnasium, og de sidste tre på SOSU. Helt ærligt skulle jeg ikke bruge det her brobygning til en fløjtende skid. Meeeeen det er et krav at man skal i 10. klasse desværre. Det var røv sygt det kan vi alle vist være enige om, men det skulle jo gøres. Så da vi fredag eftermiddag sad på Kolding station og ventede på toget festede vi nærmest over at vi var done. Så nu stresser jeg kun over OSO. Fredag tog jeg hjem for at få sovet ud og være klar til søndag. Så nu kan jeg sidde her og være nervøs for imorgen. Tænker det nok skal gå, i hope so.

Go lørdag alle sammen.

Tuttelu Liv

Likes

Comments

Hello peep, velkommen tilbage. Idag er det igen søndag = STYLISH SUNDAY yeeessss!! Denne gang interviewer jeg en Instagramer og Blogger.

Denne søndag har jeg interviewet smukke og søde Sofie Kücken fra bloggen sofiekucken.dk

Beskriv din stil med 3 ord.

Skandinavisk, kvalitetsbevidst og eksperimenterende

Hvornår begyndte du at interessere dig for mode og hvorfor?

Jeg har lige siden jeg var helt lille gået meget op i mit tøj og udseende, og elskede at rode min mors skab igennem, og prøve hendes alt for store tøj på daværende tidspunkt. Men det startede nok rigtigt i udskolingen i folkeskolen, hvilket også var der jeg startede min blog.

Hvor får du inspiration fra?

Over det hele! Jeg kan ikke påpege et bestemt sted. Jeg elsker især at få inspiration fra Instagram, gadebilledet og modemagasiner, men jeg tror, at jeg bliver inspireret over alt, også selvom jeg ikke selv er bevidst om det.

Favorit sted at shoppe?

Zara er min all time favourite, ellers & Other Stories, Ganni og Baum Und Pferdgarden.

Butik pige eller online pige? WHY?

Hmmm en blanding vil jeg tro? Jeg elsker det hyggelige element, som der er ved at gå rundt og kigge på tøj, snakke og prøve lidt forskelligt. Dog køber jeg størstedelen af mit High Street tøj online, men derimod elsker jeg den gode service man får i butikkerne, når man køber High End, og defor vælger jeg at gøre det i butikkerne.

Top 5 accessories.

Ringe, glimmersokker, tasker, solbriller og neglelak

Det var simpelhen mit ottende interview og "afsnit" af STYLISH SUNDAY. Håber i godt kunne lide interviewet. Skriv gerne til mig over Instagram eller herinde ideer til hvem jeg som næste kan interviewe.

Tuttelu, Liv

Likes

Comments

Hello peeps, og velkomme tilbage. Idag ville jeg vise jer hvad vi lavede i lørdags på efterskolen. Dagen startede ud med, at der var "brunch" kl. 10:00, hvilket var super lækkert at sove længe. Derefter havde 7 af os tøser tænkt os, at tage en lille tur i Kolding Storcenter, da det ligger sådan cirka i nærheden. Der fik de fleste tøser shoppet løs, Agnes og mig brugte nok flest penge på mad, uuuups.

Efter masser af timers shopping (eller nærmer kigge på tøj), blev vi rimelig trætte. Derefter var det hjem med bussen og toget igen. Så var der et par få timers afslapning, inden aftenens program begyndte. Gangen STRØGET havde gangweekend, hvilket betød at de måtte holde en fest om aftenen. Deres tema var 60'er, 70'er & 80'er, hvilket betød at vi skulle klæde os ud. Så Agnes og mig klædte os ud som 80'er chick's.

Der var kun cirka 80 elever tilbage på skolen sååå festen var ikke hetl oppe at køre. Men det var satdig en ret hyggelig aften, vi fik da danset lidt. Mit outfit bestod af en pink sports bluse fra Nike, en scrunchie fra Agnes, blå jeans fra Weekday og høje sko fra B&CO.

Aftenens fest endte kl. 22.30 og vi gik i seng ved en kl. 23.30-24.00

Tuttelut Liv <3

Likes

Comments

Hello peep, velkommen tilbage. Idag er det igen søndag = STYLISH SUNDAY yeeessss!! Denne gang interviewe jeg en blogger som også har en pretty lækker Instagram.

Denne søndag har jeg interviewet smukke og søde Line Schmidt fra bloggen nouw.com/lineschmidt

Beskriv din stil med 3 ord:

Den synes jeg faktisk er svær, for jeg har lidt svært ved at sætte ord på det. Men hvis jeg skal prøve at give et godt skud vil det være street, detaljeret og komfortabelt.

Hvornår begyndte du at interessere dig for mode og hvorfor?

Jeg kan huske at jeg begyndte at interessere mig for mode, da jeg var de 12-13 år. Men det var først da jeg var 14 år, jeg rigtig begyndte at gå op i hvordan tøjet passede sammen osv.

Hvor får du inspiration fra?

Jeg får min inspiration på gaden, og specielt Instagram. Men også hos de bloggere jeg følger som f.eks.Freja Wewer, Amalie Wessel, Frederikke Egel.

Favorit sted at shoppe?

Jeg elsker at shoppe i Zara, og meget af mit tøj er også derfra. Men hvis jeg skulle vælge et highend mærke vil det helt sikkert være Ganni, da jeg simpelhent elsker den stil de kører. Hvilket også har resulteret af nogen items derfra indtil videre.

Butik pige eller online pige? WHY?

Jeg elsker at shoppe online, og det her med der er så stort et udvalg + at man undgår spontan køb, som ellers sker for mig når der købes i butikker.

Top 5 accessories?

Jeg elsker virkelig accessories og her er et lille udklip af mine yndlings. Mine elskede plade halskæder, som jeg nærmest altid har på mig til hvert et outfit. Min elskede Zadig&Voltaire som er blevet min følgesvend lige siden jeg købte den. Silketørklæder er virkelig et must. Det er så fint, og giver lige et prik over i´et til outfittet. Øreringe synes jeg også er en vigtig del af et outfit, og jeg elsker at samle på lidt anderledes og forskellige øreringe, som lige pifter det sidste op, og skiller sig lidt ud.

Det var simpelhen mit syvende interview og "afsnit" af STYLISH SUNDAY. Håber i godt kunne lide interviewet. Skriv gerne til mig over Instagram eller herinde ideer til hvem jeg som næste kan interviewe.

Tuttelu, Liv

Likes

Comments

Hello peeps, velkommen tilbage :) Idag tænkte jeg, at jeg ville vise jer mit outfit fra igår. Vågnede op og havde en trang til, at lufte min nederdel. Men varmt var det ikke ligefrem, så strømpebukserne kom på og en lækker hvid rullekrave nakket fra min roomie (tak Ruuuna <3). Dette outfit er perfekt egnet med sneakers og støvler til hverdag, men med et par stiletter kan man peppe looket op.

Tuttelut og sov godt <3 Liv

Likes

Comments

Som i nok har set på Youtube eller læst herinde, startede jeg i august måned på Lunderskov Efterskole. En af de fedeste valg jeg har truffet. Havde aldrig troet, at jeg skulle få så gode nye venner. Men bag alt det positive, må jeg dog indrømme og sige, at det ikke kun er en dans på røde roser, at gå på efterskole. Man får utrolig lidt søvn, det vil sige man er træt 24/7. Du er omringet af masser af menesker hele tiden og det er svært at finde ro. Disse ting er ting er man langsomt vender sig til og ting man bare må acceptere, at sådan er det, at gå på efterskole. Men en af de ALLER sværeste ting ved, at gå på efterskole er, at savne. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme til at savne dem derhjemme så meget. At savne betyder at mangler noget/nogen som man er stærkt knyttet til, fx. ens familie, gamle klasse, venner og husdyr. Alt det der før var i din hverdag, som bare var der. Noget du måske ikke satte så meget pris på. Det er det jeg tænker blog indlægget skal handle om idag.

Familien

Familien er noget jeg savner, meget mere end hvad jeg havde regnet med. Inden jeg tog afsted, glædet jeg mig faktisk en del til at komme væk og få et puste rum. Var bare blevet lidt for træt af, at skulle være derhjemme, men puha jeg savner at spise aftensmad kun os fire. At hygge, se diverse tv-programmer og bare kunne være helt sig selv. En af dem jeg nok savner allermest i familien, er nok min mor. Min mor er min klippe og en der altid er der for mig. Lige meget hvor meget lort, jeg har rodet mig ud i. Hun er også en der altid har overskud til, at hjælpe mig fra Youtube, skole og til tanker. Derfor har det virkelig været svært for mig ikke, at have hende ved min side. Selvfølgelig savner jeg min lillesøster, og tro mig, for to måneder siden havde jeg aldrig, sagt sådan noget. Den lille irriterende lillesøster hun kan være, må jeg indrømme at sige savner jeg. Den anden lillesøster, min hund er der et kæmpe savn til. Jeg savner at komme hjem fra skolen og bare ligge og se Netflix med hende. Det jeg savner allermest ved min far er hans humor og de hyggelige eftermiddags ture vi tar til Tyskland, vores dejlige snakke om himmel og jord og at se håndbold med ham.

Vennerne

Mine venner har altid været en stor del af mig, nogle af mine tætteste venner gik i børnehave med. Og er den dag idag stadig, mega gode venner med dem. Jeg havde aldrig i hele mit liv troet at jeg ville få et sådan et stort savn, til  dem der er min second family. Dem man altid ved er der for en og dem man kan være 100% sig selv og kan slappe af med. Jeg synes det var ufagligt hårdt, at starte et sted og være tvunget til at finde nye mennesker. Jeg er en person der kune gider, at bruge tid og energi på folk jeg kan lide. Så det var urtoligt svært få mig og finde ud af hvem folk var. Den tryghed savnede jeg hjemme fra, og de få veninder jeg havde hjemme fra, var nogle jeg holdt og stadig holder utrolig meget af. Selvfølgelig er der nogle, der er forsvundet lidt ud af ens kontakt liste, hvilket nok også er fint. De mennesker bliver jo bare erstattet med nye venner, som fx. dem fra efterskolen. Ellers så savner jeg min bedste veninde Signe HEEEELT VILDT især i timerne. Der var hun min klippe og trofaste arbejdsmakker. Så savner jeg selvfølelig også min anden bedste veninde Britt rigtig meget. Vores fælleskab i min gamle klasse og team spiriten på mit håndbold hold er også et savn.


Alt i alt savner jeg nok mest trygheden.

Tuttelut Liv

Likes

Comments

Hello peeps, idag er det igen tid til STYLISH SUNDAY. Denne gang har jeg interviewt en mega pæn Instagramer og meget dygtig Youtuber.

Dagens interview er om smukke Klara Kjeldsen, som i 100p har set på youtube. Oooog så gik hun sidste år på den efterskole jeg går på i år (fun fact ahah).


Beskriv din stil med 3 ord.

Casual, street & simpel. Vil selv sige, at jeg er en god blanding af streetstyle og den mere simple nordiske stil.

Hvornår begyndte du at interessere dig for mode og hvorfor?

Jeg har altid haft en stor interesse for tøj. Jeg var denne der type, der selv ville vælge mit tøj i meget tidlig alder. Jeg tror at jeg var omkring 11-12 år, da jeg for alvor begyndte at kigge i modeblade og forskellige modeblogs osv.

Hvor får du inspiration fra?

Jeg får især inspiration fra alle folk jeg ser på gaden, i skolen osv. Jeg lægger altid enormt meget mærke til folks tøj, og jeg går tit og tænker "hvor mon den skønne nederdel er fra" osv, jeg får bare sjældent spurgt. Ellers elsker jeg at kigge på blogs, Instagram, youtube osv. Jeg er især vild med Freja Wewer, Amalie Wessel og Marie Jedigs stil - også elsker jeg at følge med på youtubekanalen PAQ, selvom min stil umiddelbart ikke ligner deres.

Favorit sted at shoppe?

Det må helt klart være weekday, envii, samsøe samsøe, urban outfitters & Zara. Hvis jeg er på udkig efter et par nye sneaks er det altid naked.cph eller rezetstore jeg går efter.

Butik pige eller online pige? WHY?

Jeg elsker at kigge i butikker og prøve tingene på, men da jeg bor i en by, som desværre ikke har nogle af mine favoritbutikker, er jeg helt klart blevet en online pige.

Top 5 accessories.

Små tørklæder, strømper med print eller net, øreringe, ringe og bælter.

Det var simpelhen mit sjette interview og "afsnit" af STYLISH SUNDAY. Håber i godt kunne lide interviewet. Skriv gerne til mig over Instagram eller herinde ideer til hvem jeg som næste kan interviewe.

Tuttelu, Liv

Likes

Comments

Hello peeps, og velkommen tilbage. Idag ville jeg bare vise jer et par billeder Clara og jeg tog i går aftes. Vi ville tage billeder og kiggede ud af vinduet, og tænkte ja altså vi kan da prøve med blizt. Utroligt nok endte billederne med at blive mega gode, who had thought that..?

tulellu Liv <3

Likes

Comments

Hello peeps, og velkommen tilbage ;) Indlægget idag er meget spontant indlæg, ligesom billederne var. Igår aftes fik Runa (min roomie) og jeg en spontan ide om at cykle ned til Lunderskov by og tage billeder. I forhold til at vi havde begrænset tid og at solen netop var på vej ned, endte billederne faktisk med at se godt ud.

Romance/Pinkbox - Astasylvester / Bukserne har hun nakket fra vores anden roomie Freya / classic cortez - Nike

sort wrap top - Gina Tricot / Way peralta blue - Weekday / strapped heel - B&CO.

Tuttelu Liv <3

Likes

Comments