Igår flyttade mina föräldrar och syster så himla tråkigt vem ska jag prata med på kvällarna när E jobbar sena kvällar. Aja men de känns bra ändå att kunna vara en familj för oss själva något vi inte varit på ett år. Vi ska börja måla rummet som jag och Eddo ska ha då vi inte vill flytta runt allt. Sen blir de nog Ikers rum som står på tur. Nu blir de mys torsdag då E jobbar imorn till sent, tråkigt men så är de.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

De här med kanelbullar och kanelbulle dagen känns som om de är otroligt stort här i Sverige. Så himla kul jag älskar kanelbullar men hade inte tiden igår att göra egna hembakade. Barnen somnar liksom vid sex så känns ganska trist att inte hinna med de när man måste laga middagen också. Igår blev de inte så mycket tid över då jag hade bokat ansiktsbehandling, så himla skönt att unna sig lite. Huden fick verkligen mer lyster nu, måste bara ta tag i att köpa nya ansiktsprodukter. Dem två senaste månaderna har de inte alls blivit många köp till mig. Nu sitter jag och äter min köpta kanelbulle som smakar sådär.

Likes

Comments

Dålig uppdatering igen men jag har haft en massa att göra. De är flyttkartonger överallt här hemma och nu är de inte alls många dagar tills min syster flyttar och min mamma. Varje helg och de senaste dagarna har vi hjälpts åt att packa och slänga en massa gamla saker. De kommer kännas trist att inte ha nån att prata med om kvällarna nu när alla flyttar. E kommer jobba mycket mer nu och de betyder att jag kommer va själv för de mesta.

Snart är de i alla fall dags att börja renovera, jag vill börja i Ikers rum så han kan få sitt rum klart först. De här är lite av de som ska få flytta in i hans rum. 

Likes

Comments

Just nu är de bara jag som är vaken här hemma både Eddo och Minelle tar en sovpaus och jag passar på att titta på film och dricka lite te innan jag måste gå ner till tvättstugan och tvätta. Här hemma har vi fått i ordning de mesta, vardagsrummet är nästan klart. Nya soffan kommer imorn eller fredag så då ska vi passa på att hämta hem lite grejer som ligger i min mormor stora förråd som vi inte tagit hem än. Vill visa er de fina jag köpt men de får vänta tills allt ligger på sin plats. Min nya favorit färg är nog ljus blå vill ha alla små detaljer i den färgen. kommer bli super bra.

Minelles myshörna

Likes

Comments

Just igår när vi skulle fira min syster med familj här hemma blev jag sjuk. Har ingen aning vad som hände men fick en extrem stark huvudvärk som jag inte kunde motstå när vi va ute på morgonen. Vi åkte hem snabbt och illamåendet blev bara mer. Spydde hela två påsar på bara några minuter. Gick och la mig och sov i några timmar innan alla gäster kom. Som tur mådde jag bättre och huvudvärken hade släppt. Just nu på morgonen känns de som att huvudvärken vill tillbaka, jag hoppas att jag inte är gravid för då vet jag inte vad jag gör, de är inte rätt tid nu.


En gammal bild på mig och E när jag tog studenten och va gravid med Iker. Min hy var värst Under den graviditeten men jag mådde toppen och aldrig illa. 

Likes

Comments

Idag vaknade vi väldigt tidigt eller jag vaknade, E fick sov morgon då de är min tur imorn. Vi har varit så extremt trötta nu senaste tiden att vi måste dela på varannan dag. Så egentligen hade vi inte planerat något men de blev en runda på stan i alla fall. Att gå när de är löning dessutom med barn blir så himla stressigt. Vi gick in på stora Åhléns och tydligen så va de ett riktigt bra erbjudande nu som jag inte hade koll på alls. Ta 3 för 2 på barn, hem och Väsk avdelningen. Så vi passade på att köpa ett riktigt fint tippi tält till Ikers rum och en Elodie detail matta till Minelles rum, plus ett par vinterskor på köpet som Iker ska ha. Passa på att kolla imorn då de är sista dagen.

Just nu är tippi tältet i vardagsrummet men snart början renovering och ordning när mamma och min syster flyttar.

Likes

Comments