Dagarna flyger förbi, hinner knappt tänka känns de som. Vaknar för tidigt och fixar mig innan de är dags att ta på barnen kläderna och åka en bra bit i bilen och fastna i alla köer innan vi kommer fram till dagmamman och sen till jobbet. Har aldrig tyckt att de varit så roligt att jobba mer än nu. Trivs så bra och jag har bestämt mig att jag ska kolla upp med en studievägledare hur jag ska göra för att kunna utbilda mig till lärare eller fritidspedagog. Ska kämpa och se till att jag utbildar mig till något jag gillar. Älskar att barnen respekterar än och lyssnar väldigt bra, ibland blir dem sura men ger dig massvis med kramar och skratt.

Mina bästa små älsklingar som ger mig all kärlek jag behöver, ni är dem jag kämpar för.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår blev en riktigt fin dag vi kom på att vi kunde åka till stan och hitta på något där. Vi åkte genast till Junibacken och barnen lekte och tyckte om de. Alltid kul att göra något annat än de vanliga leklanden. De blev ingen lunch där utan barnen fick smoothie och lite fika då jag och E ville äta någon annanstans. Iker ville ha pizza och Eddo pasta så de blev vapiano där på Stureplan så gott och lugnt, barnen brukar annars ha spring i benen men igår satt dem stilla. Vi gick vidare till Sturegallerian och hittade som massa kläder till barnen.
Idag försöka få upp tavlorna på väggen också får se om vi hinner.

Likes

Comments

Hjälp mig nu hur ska jag hänga dessa tavlor ? Ser de bra ut så som dem ligger. Kan inte ha dem på olika höjd heller då taket inte är jätte hög.

Likes

Comments

Mina bästa små pluttisar, som jag älskar er.
Vi tog en promenad och jag fick ta lite fina bilder ute innan vi skulle vidare och hämta paket och åka till farmor och äta lunch. En fin och lugn dag med barnen, finns verkligen inget annat jag uppskattar mer än att få vara med dem. I helgen tror jag vi ska gå ut en tripp till skogen på utflykt, tycker de är så avkopplande och bra för barn att va ute i naturen.

Likes

Comments