Nu ska ni få se mina små kycklingar hur man blir brun och fin på budgetvis!


Jag använder mig alltid utav Cocoa Brown dark 1 hour tan och är faktiskt supernöjd med den. Har bara testat kräm varianter tidigare så denna är första moussen jag kört med men får helt klart ett bra resultat.
Jag köper min på Ica Maxi för 89:- plus handsken för ca 49:-

Och nu till tillvägagångssättet.
Först skrubbar jag kroppen ordentligt med skrubbhandskar och en kroppsskrubb, oftast en saltskrubb jag har för den bara älskar jag!

Sedan rakar jag mig om det behövs men oftast så rakar jag mig dagen innan så porerna hinner stänga till ordentligt.
Jag skrubbar även ansiktet med någon av de skrubbar jag har hemma, men det räcker även för vissa med bara skrubbhandskarna.
Sedan smörjer jag in mig över hela kroppen eller där jag kommer applicera bus med en parfymfri ganska lätt kräm och tar en tjockare kräm i ansiktet, armbågar, händer, fötter och knän.
Här är det viktigt att krämen hinner sjunka in i huden/torka innan du börjar busa annars blir det svårt att appclicera.

Själva moussen torkar väldigt fort så det gäller att vara snabb och ta mycket produkt, tar man för lite produkt och måste ta mer flera gånger så är risken att det blir fläckigt eftersom det hinner torka medans du ska pumpa ut mer på handsken. Till hela min arm brukar jag pumpa ut en mängd stor som en golfboll. Benen dubbelt så mycket.
Knäna, fötterna, händerna, ansiktet tar jag sist och endast med resterna som sitter kvar i handsken.
Sedan brukar jag faktiskt somna med denna som vilket är helt onödigt egentligen för den slutar verka/bli mörkare efter 3timmar. När man fått den färg man är nöjd med så är det bara att skölja av så är du redo!

Cocoa Brown 1hour dark tan är

*Lätt att appclicera med en handske
*Billig
*Luktar inte brun utan sol
*Blir inte orange
*Håller ca 1vecka beroende på slitage
*kladdar inte
*färgar inte av sig på kläder (men ev vit bh, går bort i tvätten)


Här ser ni skillnaden på min arm gentemot min mage som jag inte busat.

Likes

Comments

I skolan idag så hörde jag några prata om bilder de lägger upp på sociala medier, och hur de påpekade att en viss person som knappt hade någon bild alls på sig själv där hen log och istället såg "så allvarlig ut". Personen i fråga är totala motsatsen till allvarlig i verkligheten och när hen fick höra att hen såg bättre ut i verkligheten så märkte jag att hen började tänka efter och säger "men jag tycker inte att jag ser bra ut när jag ler på bild" och då skenade jag iväg en stund..

Jag menar, det är ganska sjukt vilken syn folk har på sig själva. Bara det att de tror att de inte ser bra ut i ett leende. Fan det vackraste en människa kan bära är ju just ett LEENDE!

Ett leende kan vara så stort och betyda så mycket så det är inget man i min åsikt ska gömma undan. Sen visst att man kanske tycker att de där putläpparna är snyggare än ett smaij, det är bara en fas (tyvärr väldigt lång sådan) men men en fas som förhoppningsvis kommer dö ut när folk börjar uppmärksamma naturlig skönhet.

Jag tycker däremot att konstgjord skönhet är snyggt också, vafan jag är nagelteknolog makeup artist och frisör, allt jag gör om dagarna strävar bort från det naturliga haha men det betyder inte att jag tycker det naturliga är fult!

De senaste veckorna har jag haft en del kunder som kommer in till salongen och har varit så veliga om vad de ska klippa för frisyr för de inte vet vad som passar deras enligt dom "runda ansiktsform".

Inte en enda av dessa kunder har haft en rund ansiktsform det är bara i deras ögon som dom är runda för (oftast) tror folk att de är större än vad de är. Fett betyder inte runt och smal betyder inte avlång!

När en person börjar tycka att hen är ful tex utan smink eller något så litet och naturligt som ett leende. Då har det någonstans går snett. Och jag skyller på samhället och våra medmänniskor för det är faktiskt upp till OSS alla att få varandra att må bra, det är vi som kan göra skillnad. så sprid mer kärlek! Och för i helvete LE MER!!

❤️
Likes

Comments

Fick lite sovmorgon idag så passade på att äta frukost för en gångs skull, det fick bli de överblivna plättarna i kylen. Jag äter de alltid med smör, frukt/bär och hallonsylt, så gott!
Nu ska jag bara fixa iordning Noah och lämna honom på förskolan, sedan bär det av till skolan för en heldag med färg teori. Så taggad!

Hittills har vi bara klippt och inte haft någon färglära öht så det ska bli kul att få en massa nya kunskaper. Hoppas inte det blir allt för mycket kemi och matte för det har jag väldigt svårt för men så fort jag står där och ska blanda färgerna och ser hur de reagerar osv det är DÅ jag får den där aha-känslan, en typisk sådan om lär sig in praktiken.

Uppdaterat lite senare nu måste vi rusa, Ciao!

Likes

Comments

Igår kväll fick jag världens migrän attack, tänkte att det skulle gå över under natten när jag gick och la mig men vaknade imorse med huvudvärk ändå. Som såklart bara blev värre och värre under förmiddagen så blev tvungen att gå hem från skolan.

Jäkla migrän! Får det typ en gång i månaden och ingenting hjälper förutom riktiga migräntabletter.

Innan jag fick barn kunde jag lägga mig på badrumsgolvet och somna för där var det svalt och mörkt, nu får jag bra gilla läget..

Iallafall så köpte jag lite sushi påvägen hem och nu känns det lite bättre efter en massa godis efter helgen+sushi, nice kombo.

Snart ska jag iväg på utvecklingssamtal på sonens förskola sedan hem och fixa lite käk.


Har ni föresten några önskemål om vad jag ska skriva om? Eller testa? Vill ni kanske att jag ska göra en video där jag testar olika smink, mat, kurer osv? Bomba med ideér!

Likes

Comments

Okej så nu har jag testat den omtalade hemmablekningen/avfärgningen.
Fick INTE ett bra resultat, fick inget resultat alls faktiskt.
Det finns lite olika recept på detta men det jag använde var:

6st c-vitamin brustabletter smak citron
1msk flytande honung (valfritt, men gör inte håret så sprätt och svårt att applicera)
1dl schampo
Några droppar citronsaft

När man blandade ihop allt blev det som ett stort fluff så jag rekommenderar att blanda allt i en djup skål som i videon.
Sedan är det bara att kladda in allt i håret vad jag förstått, jag tänkte försöka mig på en ombre och därför lägger jag bara i längderna men detta recept hade räckt med god marginal till hela mitt hår.
Vad jag förstått så kan det svida lite i hårbotten om man applicerar där och det är pga citronen som kommer i kontakt med hårsäckarna så det är inget farligt.
För bästa resultat av kuren så ska man Linda in håret med plastfolie och handduk/mössa eller liknande för att hålla värmen.

Jag har sett de som fått riktigt bra resultat av detta och de som inte fått något resultat alls så jag hade inte direkt höga förväntningar. Men som ni ser hände ingenting.
Kanske funkar bättre på de med svart och rött hår då det är starkare pigment i men vad vet jag.

BETYG: 0

Har ni testat detta? Vad fick ni för resultat?

Likes

Comments

Det här blir kul. Lovar.
#högaförväntnigar

För er som inte känner mig så heter jag Jennifer uppenbarligen, 23årig stockholmare.
Älskar Stockholm och vill inte flytta härifrån om det inte blir utanför Sverige.
Jag är med min son om dagarna, han kommer ni förmodligen se en del utav här (världens charmigaste unge) och pluggar till frisör just nu.
Utvecklande vegetarian och älskar mat, ska göra mitt bästa att uppdatera med lite olika recept då jag ofta freestylar när jag lagar mat.

Annars så är jag väl en helt vanlig ovanlig brutta.
Mitt senaste "test" är den omtalade c-vitamin hårkuren, min recension kommer upp här strax.

Hare gott så länge!

Likes

Comments