Hej allihopa! Idag blev fick jag i princip ingenting gjort. Var ute en sväng med hunden i skogen och drog sedan trots att jag inte orkade till gymmet, så tvingade min bästis festis med mig på cirkelgym och nu känns musklerna som spagetti. Är det några av er som lider av söndagsångest? jag brukade hata söndagar för att dagen som följer är ännu värre, men jag har inte ångest över måndagen längre, jag har börjat se det som en ny start istället. Så imorgon ska jag dra iväg på mitt absoluta favoritpass med F&S nämligen nybörjar ute.

Det är så kul att även jag som är ungdom kan köra med äldre och fortfarande ha jättekul! Gemenskapen är på topp i gruppen och alla peppar varandra, det ger mig en grym start på veckan. Men till er som har söndagsångest, ta er en funderare på hur den skulle kunna bli bättre? Alla föredrar vi olika starter och avslut på dagen, jag gillar en produktiv dag som start på veckan, medans andra föredrar en lugnare start, vissa föredrar träning på morgonen och vissa på kvällen. Ha det bäst och glöm inte bort att ta hand om er själva. Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon hoppas ni sovit gott! Idag så kör jag igång min två perfekta månaders period, tanken är att jag ska vara så nyttig som möjlig och utesluta godis fram tills den 7 december. Är någon med mig?

I dag har jag inget inplanerat, men medan pappsen drar och fiskar lär jag göra lite nödvändiga sysslor, tvätta kläder är ett måste, kanske städa lite och sätta upp min nya sänggavel från Mio som kom igår, så sjukt taggad har väntat i nästan tre månader. Måste nog plugga lite också men ska försöka få till ett träningspass senare idag, har svårt för att komma iväg till gymmet på söndagar, så det får nog bli lite löpning i slingan. Ha en jätteskön söndag så hörs vi sen :)


Likes

Comments

hej och välkomna till mitt nya projekt! Elin heter jag, jag är 17 år och har många gånger försökt mig på livet som bloggare, men alltid har jag slutat efter någon dag. Jag har bloggat på grund av helt fel orsak men nu är det dags för en förändring, jag ska börja blogga för mig själv!

hela min uppväxt har jag vart obekväm i min kropp, och i den jag är trots att jag alltid tränat mycket och gått på många olika sporter. Samtidigt har jag aldrig sett mig som överviktig, hela tiden intalade jag mig att vara stolt över min kropp, och det var jag, jag var stolt för att jag inte såg ut som alla andra tjejer eller som modellerna man såg i tidningarna men varje gång jag intalade mig själv att det var såhär jag ville att mitt liv skulle se ut, bröts det riktiga jag ner, bit för bit. Jag gick från att älska allt som hade med idrott att göra till att ligga på sofflocket och käka en bit choklad varje dag, från att ha A idrott till att skolka varje gång. Jag vågade inte duscha i skolan för att alla mina klasskompisar var smala, och jag såg ju inte ut som dom, jag blev kallad för gris och allt möjligt men det gjorde mig ingenting för jag tyckte trotsallt det om mig själv. Men det var inget som jag kunde säga, för jag var ju så stolt över min kropp. Trots att jag gröt över den varje dag, trots att den förstörde allt för mig.

Fram tills jag för några månader sen, bestämde mig för att påbörja en ny hälsosam livstil, att gå ner i vikt var min största prioritering, att få ner mitt BMI var något jag bara kunde drömma om. Men något har saknats på vägen, jag får inte längre de resultat jag vill ha, eller kanske är jag blind för min egen kropp. Därför vill jag dela av mig av min resa med er, kanske är ni i samma sits eller bara vill följa min vardag. Alla är välkomna hit!

Jag har kommit en bra bit påväg sen jag först startade, men jag är långt ifrån klar, hoppas ni vill hänga med mig och kämpa in i det sista.

Likes

Comments