Header

I ett samarbete med Hairtalk.

Tidigare i veckan hoppade jag in i bilen för ett både roligt, intressant & trevligt samarbete. Väl framme i vackra Viken så klev jag in i salongen Vår vråå. Där mötte jag upp Hairtalks creative director Micaela, för att höra allt om deras metod innan jag satte mig i frisörstolen för en total makeover med både längre hår & en ny hårfärg.

Med Hairtalks patenterade tejpfästen och etiskt Fairtraidhandlade Remyhår gör Hairtalk till världens mest skonsamma extensionsmetod.

Det gick otroligt fort att få det isatt och jag kan säga att jag har aldrig känt mig så här vacker. Jag har haft hårförlägning flera gånger förr. Men det har aldrig varit i närheten av denna smidighet & kvalitén. Man kan flytta och fästa om håret flera gånger. Och det bästa är att man behöver inte låta håret vila där emellan.

När vi satt där och pratade om Hairtalk och deras möjligheter till både längre och fylligare hår, så blev jag enormt rörd över ett speciellt ämne. Hur deras metod kan hjälpa så många drabbade människor som en gång har förlorat allt sitt hår. Deras känsla måste vara helt obeskrivligt vacker.

Hairtalk finns runt om i hela landet på flera olika salonger. HÄR kan man hitta sin närmsta salong.

Före
Efter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine