"Ja du min lilla tjej". Det var orden jag först skrev när jag skulle skriva dessa raderna. Men du är minsann inte den dära lilla tjejen längre. Idag fyller du 7 år och jag blir lika förvånad var gång hur snabbt ett år kan gå. Nu har du snart gjort ditt första år i skolan och jag kan inte med ord beskriva min stolthet över dig. Du är så himla fin. På alla sätt. Du har en personlighet som knappt går att beskriva med ord. Men mamma ska försöka.

Du är så fruktansvärt rolig. Jag, pappa & lillebror bryter ihop av skratt flera gånger varje dag. En helt underbar humor som hela familjen älskar. Du är enormt omtänksam & vill alltid alla väl. När du pratar om vad du vill jobba med när du är stor så säger du: "Polis, sjuksköterska eller brandman". Alla yrken där man hjälper andra människor. Mamma är inte ett dugg förvånad. Du har en enorm vilja och envishet. Bestämmer du dig för något, ja då bara ger du järnet tills det går. Det ska liksom bara gå. Och du står alltid fast vid ditt ord. Det är längesen jag diskuterade klädval och annat med dig. Jag vet att du inte ger med dig och det är något jag tycker är väldigt positivt. Att säga vad man tycker och tänker & stå upp för det. Även om det så gäller ett klädval. Du har en stark röst även åt andra. Du säger alltid ifrån om något är fel. Om något hänt dina vänner eller dig själv som du inte uppskattar, ja då är du den som höjer rösten och säger ifrån. Du är den modigaste jag vet. Du är en så fin vän. Du är så förbannat smart och tänker alltid så långt fram. Du vrider och vänder på varenda sak för att få ut så mycket som möjligt. Ibland kallar jag & pappa dig för "politikern", just för att du är så duktig på att diskutera dina tankar & vad du vill.

Jag är så oehört stolt över dig gumman. Vad du än vill göra i framtiden, så är jag så övertygad om att du kommer klara det med bravur. För du är en alldeles magisk & enastående tjej.

Stort grattis vår älskade loppa på 7-årsdagen. Nu ska jag fixa frukosten på brickan & sen ska vi väcka dig. Men idag blir allt i en lite annorlunda ordning. Paketen gick nämligen inte att slå in. Så jag tror minsann att vi får avslöja paketen först & sen får vi sjunga & duka fram frukostbrickan. Men en sak vet jag. Att du kommer bli så glad för detta så du vill springa ut på gräsmattan och hjula tre gånger på raken.

Idag är det din dag hjärtat, bara din!

Love you!

Gillar

Kommentarer

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Hejsan bästa!

Röd dag och barnen är lediga. Så mysigt. Det blev jobb för mig hela natten lång, men attans så värt det för att få kunna vara lediga tillsammans med trollen. I morgon fyller Naomi år, så idag ska vi bara fixa och dona här hemma. Baka något kaka & bara göra allmänt i ordning.Snacka om en förväntansfull tjej här hemma.

Ni vet ju att jag blivit lite smått besatt av snäckor när det kommer till inredning. Så jag blev så himla glad när jag lyckades lägga vantarna på dessa snäckformade faten. Alltså hur fina? Jag märkte dock att det stora fatet var lite djupare än jag tänkt. Så det funkade ju toppen att använda även som frukostskål.

Tips tips till sommarens alla mysiga serveringar. Finns även i en annan färg också.

Stort snäckformat fat HÄR / Liten snäckformat fat HÄR

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Hejsan fina!

Denna dagen. Vilken dag. Direkt när jag vaknade så fick jag mig minst sagt en chock när jag tittade in HAYANA´s konto på Instagram. Glädjen över att ni är förväntansfulla gör mig så galet glad. Hela dagen har jag bara gått med världens leende och kan inte förstå hur nära det är. Det är vid dessa stunderna man vet att det är värt varenda sekund av allt arbete som ligger bakom det.

Alla era fina ord & lyckönskningar är helt överväldigande. Jag önskar jag hade hunnit svara er alla. Men ni ska veta att jag läser vartenda ord. Vissa läser jag om och om igen & kan inte greppa att just jag fick dom fina ordet skrivna till mig. Så snälla saker skriver ni. Jag kan garanterat säga & stolt skryta med att jag har de absolut vänligaste följarna man kan önska sig idag. Tack för att just du följer mig med ditt varma hjärta.

Kram

Dessa bilderna tog jag igår. Lagom nervös & enormt förväntansfull inför kvällens avslöjande av HAYANA. Men hur vackert är det inte med Blåregn som hänger ner över taket? Magiskt!

T-shirt HÄR & HÄR / Kjol HÄR

Gillar

Kommentarer