Planerna för vår Valborg har vi tyvärr fått blåsa av pga sjukstugan. Nu har det snart varit igång i över en vecka. Barnen blev så ledsna då dom sett framemot att ha det roligt tillsammans med kompisar ikväll. Men tyvärr kan man ju inte rå för detta då pappsen också trillade dit. I morgon ska Naomi ha sin dansuppvisning och då har det gått tillräckligt många timmar för att vara säker på att vi inte smittar. Och det har hela tiden varit det vi blickat framemot. För hade hon missat det, ja då hade jag haft en helt förtvivlad tjej här hemma. Som jag sa till trollen så får vi göra det bästa av situvationen och jag är helt säker på att vi kommer få en supermysig kväll. Det blir hemmagjord pizza & en massa roliga spel i trädgården. Det låter minsann inte fy skam det heller.

Harry är den som är mest rastlös nu. Han blev sjuk först och är också den som varit pigg & frisk längst. Men vi har haft några enormt mysiga stunder. Han har bland annat gjort världens finaste tårta. Han är så enormt duktig i köket och jag försöker hela tiden låta han testa nya saker. Jag blir så enormt imponerad över hur duktig han är för att vara så liten. Inte ens jag får grädden att se så där fin & perfekt ut. Haha! Det är inte mycket som slåt stoltheten i hans ögon när han får servera sina bakverk. Min lilla fina sockerbagare!

Ha en underbar Valborg och var rädda om er!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Hejsan fina!

Här håller vi sjukstuga och nu är det Naomis tur. Skyhög feber och alltmänt matt i kroppen. I skrivande stund sover hon gott och hoppas innerligt att hon känner sig bättre när hon vaknar. Hon var så ledsen i morse då dom skulle ha genrep med dansen inför deras dansuppvisning. Det gör ju så ont i hjärtat när man inte kan påverka. Men som jag sa till Naomi så är det super tråkigt att missa roliga saker & att vara sjuk. Men det går över och för övrigt är vi alltid friska & pigga. Och det ska vi vara glada över. Det bästa är att man får se hur många filmer man vill, äta hur mycket isglass man vill & bli kliad på ryggen i non stop av mamma & pappa.

Idag försökte jag liva upp aptiten med att göra små gulliga nallepannkakor. Några bett slank iaf ner innan hon somnade gott.

​Tallrikar spetsmönster  ​​HÄR    / Snäckskål HÄR / Liknande bricka ​HÄR / Liknande guldbestick ​HÄR / Vispskål mini ​HÄR / Blomma ”Kalanchoe pumila”

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Hejsan fina!

Jisses, sicken god sövis "sovmorgon" vi fick oss idag. Så himla härligt!

Tidigare i veckan överraskade jag Naomi med ett nytt set med träningskläder. Dom var så attan fina i färgen så jag gav det ett försök att själv kunna ha från barnavdelningen i strl 170. Och det funkade ju hur bra som helt trots jag är 1.76 cm lång. Haha! Naomi blev sååå himla glad. Hon blev nog mest glad över att vi kunde ha likadana träningskläder på oss. Så igår begav vi oss till ett utegym intill havet. Så himla roligt med båda hantlar och skivstänger av trästockar. Haha! Naomi hängde mest vid gymnastikstängerna (eller hur man kallar det). Hon är så enormt duktig på det dära & tycker det är så roligt.

När jag ser denna lilla donnan så är det precis som om jag tittar på en miniversion av mig själv. Vi är så fruktansvärt lika i sättet att det t o m är lite skrämmande ibland. Vi tycker oftast likadant, vi avslutar varandras meningar och är enormt envisa båda två. Det är så häftigt att man även själv faktiskt kan se hur lika vi är i personligheten.

Linne HÄR Tights HÄR

Gillar

Kommentarer