View tracker

Hejhej kära vänner.

Jag har startat upp en ''ny'' blogg då min gamla var så tråkig och livlös. Har raderat alla inlägg och gjort om i princip allt. Dock har jag kvar samma namn då jag trivs väldigt mycket med det. Men det ska bli kul att börja blogga igen och framförallt ska det bli kul att se hur många som faktiskt läser bloggen. :)

Men idag har det inte hänt så mycket. Jag var ej i skolan idag pga att jag hade sån himlans huvud&-magvärk när jag vaknade idag på morgonen! Härligt nog har jag varken ont i huvudet eller i magen längre vilket såklart är jätte skönt. Igår var en ganska händelselös-dag det med. Först på morgonen åkte jag till tandläkaren, sen tillbaka till skolan. Efter skolan umgicks jag med Nils en stund innan jag åkte till Astma-Läkaren. Efter det åkte jag till affären sen direkt hem igen och sov, så skönt.

Många som känner mig vet att jag gillar hockey väldigt mycket, så idag bokade jag och pappa serieplats i Scandinavium så jag kan kolla på Frölunda när jag vill. En liten tidig födelsedagspresent. Så just nu är jag världens lyckligaste unge. Min pappa är väldigt bra han. :)

Kramisar!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker