Ingen slår en kall drink o strålande sol och grym musik ;) då kan man inte vara annat än glad! Nu är det 3 veckor kvar tills jag lämnar detta underbar liv här till ett lite kallare liv i sverige! :) Jag har upplevt massa saker o den här resan har ändrat mig en aning! Saknar min baby där hemma o längtar tills ja får krama om dig. . 3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I dag drar vi till sthlm och ska åka på kryssning till finland sen drar vi till nyköping alltid kul att komma till ställen man inte varit på. Nu är det bara 20 dagar kvar sen drar jag tiden går för långsamt nu. Men jag har tur som slipper vara här hela vintern.

Likes

Comments

Helt underbart är moster nu till en flicka :) nu har ja ett till barn att skämma bort me saker gud så roligt :)

Likes

Comments

Åker till ghana i november är inte hemma föräns i mars ska bli så härligt att vara borta under hela vintern :) i morgon finns ingen återvändo för då är den bokad o betald! Sen när jag kommer hem är det thailand som gäller i två veckor ;) underbart med semester. Ska ta en sista minuten nästa månad så vart ja än hamnar är det bara skönt o komma härifrån.. Jobbar ju ingenting heller så tiden går så långsamt men men känns skönt o vara ledig. ;)

Likes

Comments

Kommit hem från en underbar vecka i kreta, usch va man inte vill bo i sverige men som tur är har man en till resa att se fram emot i november för då drar man till ghana i 3 månader ska bli underbart.. Shiiit vad härliga människor man träffat vilken gooood mat man ätit .. Aja ha d bra..

Likes

Comments

Bryr jag mig? Nej. . Snälla mitt liv hänger inte på att vara alla jämt till lags. Sluta att vara någon vägledare för mig ja gör Vad fan ja vill me mitt liv., ja säger Vad fan ja vill när ja vill. . Varenda jävel som inte vet ett Skit ska dra igen.

Likes

Comments

Ja idag fick man ett besked som inte är så kul så mitt humör är nog inte d bästa just nu.. Mycket i tankarna just nu och nu är d bara att rensa bort allt som får en att må dåligt.. Fan  är mycket man ska förbereda ifall att d blir att man är borta två år.. jaja skit samma.. Men fan ja hatar detta varför ska man falla för fel personer jääääämt orkar inte längre. Har ättit tacos ska snart kolla film och koppla bort tankarna.. Ha en underbar jul och ett gott nytt år..

Likes

Comments