Hej piger!

Jeg ved godt det er søndag og jeg nok skriver det her indlæg en dag forsent haha, men jeg holdte pige aften i fredags og der lavede jeg tapas! Udover et lækkert tapas bord havde jeg også gjort lækre mojitos klar og så med noget lækkert hvidvin til, så var den aften helt perfekt.

Igår var jeg og min kæreste til fødselsdag hos min fætter som fyldte 20 og idag har vi egentlig bare hygget!

Hvad har I lavet i weekenden?

Knus

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej piger!

Jeg kan godt mærke at skolen er for alvor startet, men også at ens kalender er fyldt op. Udover skole, så er jeg også startet til Selvstarter som I kan læse om HER. Så det bruger jeg meget af min fritid på. Men hold op hvor er det spændende, jeg har altid interesseret mig for iværksætteri og nu er jeg så småt begyndt på at starte noget. I hele weekenden var jeg nede ved Musicon i Roskilde og arbejde med det. Min veninde og jeg er startet til det sammen og er sammen i gruppe - vi lavede for første gang en business model canvas som var lidt syrealistisk da vi ingen tal eller data havde for det, men det blev vel nogenlunde haha. Vi skal snart ud og lave kundeundersøgelse, vi har allerede snakket med nogle skoler og vi skal også have fat i universiteter. Men jeg glæder mig til at snakke med jer om det på et andet tidspunkt.


For lige nu skal de handle om hvordan jeg så i sidste ende stadig har et smil på læben og tænker postivt.

For eksempel:

I morges havde jeg glemt min lækre sandwich jeg havde lavet til madpakke. Det lyder ikke af meget men det fik mig til at tænke det hele var lort, jeg var træt og havde egentlig brug for at sove lidt mere end 4-5 timer som jeg ellers havde gjort de sidste par dage. Men så sagde jeg 3 gode ting.

1. Der var en smuk regnbue

2. Min kæreste kommer hjem til mig i aften

3. Jeg havde lært så meget i denne weekend og fik fejret at min kæreste og jeg har været sammen i 9 måneder.

Jeg blev automatisk meget gladere, men hvis de 3 ting ikke hjælper så plejer jeg også at sige ting jeg er taknemmelige for.

1. Jeg er taknemmelig for at vågne op til endnu en skøn dag

2. Jeg er taknemmelig for min dejlige familie som altid støtter mig

3. Jeg er taknemmelig for at jeg har muligheden for at stadig få en god dag.

Hvis 3 ting ikk er nok, kan i sagtens sige 8, 14, 30 ting og i vil automatisk mærke en positiv stemning vokse i dig, alt føles ikke som lort lige pludselig ;)

Men jeg håber det hjalp med dette indlæg. Nu vil jeg fjerne min makeup og smutte i seng!

Knus!

Likes

Comments

Hej piger,

Som sagt var jeg ude og få nogle lækre drinks igår aftes med to af mine veninder. Det var egentlig super hyggeligt, men jeg smuttede tidligt hjem da jeg skal være til Selvstarter idag.

Selvstarter er et iværksætteriprogram jeg er startet på som Roskilde kommune tilbyder. Det bliver sikker mega pisse hårdt men er også sikker på at det bliver sjovt og at jeg lærer en hel masse. Så jeg stod op kl. 6.20 en lørdag, for at kunne nå at gøre mig klar til at være i Roskilde kl. 9 

Senere i aften skal jeg ud med min skønne kæreste, hvilket jeg glæder mig til 

Hvad lavede I igår aftes?

Knus

Likes

Comments

Hej alle,

her var lidt omkring mine planer for weekenden, som er fyldt med alt muligt!

Hvad har I af planer?

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle,

Idag har jeg samlet de ting jeg ønsker mig fra Bahne,dk, for hvis I ikke ved det så elsker jeg interior og så glæder jeg mig til at få min egen lejlighed. Dette skal ikke forstås som at jeg ikke kan lide at bo hjemme, for det kan jeg og jeg elsker det endda faktisk. Jeg nyder at komme hjem til vores hund, spise med mine forældre osv

Men jeg håber I kunne få lidt inspiration ud af det!

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle,

Hvis I ikke ved det så har Hvisk indgået samarbejde med nogle store influencers i Danmark her i blandt Maria kragmann. Jeg er blevet så forelsket i hendes Link Bracelet. Så jeg har valgt at lave et lille outfit som fx jeg ville tage på i byen og eller andre dress up events. Jeg er helt tosset med kollektionen og I kan gå ind og shoppe den HER

Hvad synes I om den?

Knus

Likes

Comments

Hej alle,

Jeg havde egentlig lovet dette indlæg igår, men jeg kunne simpelthen ikke lige finde tiden til det. Jeg havde aftalt at skulle være sammen med min kæreste igår, hvor det så blev til filmaften med æblekage sammen med hele hans familie, så er helt ladet op for god energi <3

Hvad lavede I igår?

Jeg postede i foregårs et indlæg som omhandlede en dag i mit liv, I kan læse det lige HER. Men der skrev jeg at jeg havde købt en ny trøje! Og jeg er helt tosset med den! Den er købt i Vero Moda men du kan også købe den lige HER

Knus

Likes

Comments

Hej alle,

Jeg lavede for et par måneder siden et indlæg som hed A DAY IN MY LIFE #1 - I kan læse det lige HER. Der havde jeg taget billeder af min dag, og nu har jeg gjort lidt det samme. Idag torsdag d. 21 sep har jeg lavet lidt forskelligt.

  • Jeg vågnede klokken 5.25 i morges, 5 minutter før min alarm ringede - ret sjovt
  • Så tog jeg et bad, lagde makeup og spiste noget hurtigt mad
  • Klokken 7.14 sad jeg i bilen og på vej mod skole

Jeg havde lånt bilen af mine forældre da jeg skulle på Køge Sygehus og da det er ret så besværligt & tidskrævende at komme fra Roskilde til Køge var det nu ret lækkert!

Men jeg skulle til Køge Sygehus, fordi jeg skulle til undersøgelse for at få fjernet mine mandler. Men først skulle jeg undersøges af nogle lægestuderende og så videre til den rigtige undersøgelse, hvilket var knap så fedt.

  • Men klokken 14.20 havde jeg undersøgelse
  • Og jeg var ca. færdig klokken 15

Men vi besluttede at jeg skal have fjernet mandler og det sker d. 13 oktober, hold op jeg er spændt og nervøs. Både fordi jeg aldrig har været fuldt bedøvet og nervøs for den smerte der kommer bagefter. Men så prøver jeg hele tiden at huske på at det hele bliver bedre på sigt.

Bagefter kørte jeg en tur til torvet i Køge, for at købe en trøje jeg har haft et godt øje til (den kommer op på bloggen i morgen)

Efter at jeg havde købt trøjen smuttede jeg hjem ad og siden jeg bor 15/20 min fra Køge så gik det fint hurtigt med at komme hjem

Da jeg kom hjem smed jeg hurtigt støvlerne og fik nogle ordentlige sko på og gik så en tur med Charlie. Det er altid dejligt at kunne gå en lille tur, især i dag da jeg ikke behøvede en jakke!

Efter at have spist rester som aftensmad, ikke særligt spændende haha så havde jeg en matematik aflevering jeg lige skulle have gjort færdig.


Nu sidder jeg her, færdig med matematik, glad for en ny trøje og spændt for min operation. Klokken er 21.00 og nu vil jeg gå ud og rense mit ansigt og bagefter smutte i seng!

Knus

Likes

Comments