Arghh, så skete det jeg har ventet på! At jeg endelig tog mig sammen til at klippe alt mit lange hår af og få skulderlangt hår. Jeg elsker altid en forandring og har også været korthåret mange gange før! Men jeg tror at denne gang beholder jeg det kort i noget tid! Men det har helt klart gjort en forskel, både at jeg sparer tid, men også at jeg føler mig mere tilpas!

Knus fra en glad mig

Likes

Comments

Hej allesammen!
Nu er det noget tid siden jeg har opdateret jer her på bloggen. Men jeg har haft travlt med lidt forskelligt! I torsdags var jeg sammen med min gode veninde Sara og vi drak en kop kaffe sammen og gik rundt og kiggede i Roskilde. Fredag fyldte min mor 50 så vi var ude og fejre hende! Men inden da havde jeg været til guide-møde på min skole, da alle de nye elever starter imorgen!

Lørdag der var jeg til frisøren og fik klippet alt mit lange hår af! WHAT! Ja, og det er så pisse nice synes jeg selv! Men må være ærlig og sige at jeg var lidt nervøs før haha. Bagefter tog min kæreste og mine forældre til fødselsdag hos min guddatter, som fyldte 3 år.
Om aftenen hentede min veninde mig og så tog vi ellers videre ud til fest.

Håber I alle har haft en god weekend!
Knus Yasmin

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg tror vi alle kender til den meget succesrige og talentfulde youtuber, Astrid Olsen. Hun har taget beauty/fashion kategorien som en storm! Astrid er blevet nomineret i både beauty/fashion kategorien, den visuelle, årets bedste video med sin video "Mit look ft. Max Factor og til sidst som årets youtuber, her til Guldtuben!

Men hvis du ikke kender Astrid Olsen, så hun en pisse lækker stil. Boyfriend Jeans, oversized læderjakke, flotte smykker, chelsea boots og hendes ikoniske røde/orange jakke er hvad jeg kender hendes stil som!

Hendes youtube-kanal: HER

Astrid Olsens insta: astridaeroe


Knus!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle,

Vejret er lidt halvkedeligt og jeg kigger "allerede" på tøj til den nye sæson. Og jeg har samlet 11 items som jeg ville ELSKE at eje. De her items beskriver min stil perfekt, simpelt men dog med detaljer!

Der er meget sort tøj, men jeg kan simpelthen ikke gøre for at jeg elsker sort så meget som jeg gør. Jeg kan godt lide at gå i farver om sommeren, men i efteråret/vinteren er jeg pjattet med sort tøj!

Håber I kunne bruge det til inspiration!

Knus!

Likes

Comments

Hej alle,

Lige for tiden sker der rigtig meget og der kommer også til at ske mange ting. Men heldigvis er det alle nogle gode ting!

 • Jeg skal ud og have drinks med nogle venner i aften
 • Min moster og onkel kommer og besøger os, her de næste par dage
 • Min søster og jeg skal ud og spise sushi med vores fætre i morgen aften
 • På søndag skal vi ud til vores gamle naboer og have lækkert aftensmad
 • Tirsdag bliver nok en ret hård dag, da vi skal køre min søster hen på sin efterskole. Hold op jeg kommer til at savne hende
 • D. 11 aug. har min mor fødselsdag
 • D. 12 aug. skal jeg til min guddatteres 3 års fødselsdag
 • D. 14 aug. starter jeg i skole igen, hvor jeg skal være guide for alle de nye elever! Bliver så sjovt!
 • D. 17 aug. sker det jeg har ventet mega længe på og det er at jeg begynder min process for at få fjernet mine akne ar! Jeg er så mege spændt!!!
 • D. 19 aug. holder vi stor fødselsdag for min mor, hvor min familie fra Jylland kommer

Og det er alle mine store planer jeg har for august! Jeg er sikker på der bliver nogle dage med café ture med veninder og date aftener med min kæreste! Men jeg glæder mig virkelig til at alle tingene ske (Bortset fra at skulle sende min søster på efterskole, men er sikker på hun får det fedeste år!)

Knus!

Likes

Comments

Bluse - Pieces // Solbriller - Envii // Bukser - Envii // Taske - Noella

I lørdags var jeg ude og købe en masse ting ind jeg manglede, såsom ting til skole, ny oplader osv. Så faldt jeg over denne bluse fra Pieces! Jeg synes virkelig den er fin! Den har nogle smukke lag på lag bell ærmer og så en sød detalje foran hvor man kan binde den sammen!

Knus

Likes

Comments

Hej alle,

For mig har foundations, pudder, primers osv., altid været svært. Både at finde ud af farven, typen, dækning, mærke og generelt hvordan jeg kan lægge det pænt. Nu hvor jeg er blevet lidt ældre og ikke længere er 12 år gammel længere er jeg begyndt at finde ud af hvad der virker for mig.

Når man er 12 år, hovedet fyldt med akne som bare ikke vil forsvinde så er det ikke altid sjovt at få en kommentar om at man har en gul bums et sted eller hvad er det ulækre du har i ansigtet. Derfor begyndte jeg i en tidlig alder at bruge ansigts makeup. Og mange synes sikkert at det var dumt og at de ødelagde huden endnu mere, men så vil jeg sige at det gjorde min hverdag bare en smule nemmere og jeg begyndte at føle mig smuk igen. (For helt ærligt, man føler sig ikke særlig smuk når alle ens andre veninder havde den smukkeste hud)

Men det har betydet at jeg har prøvet mange forskellige slags foundations, både nogle til at dække bumser og akne og nu prøver jeg at dække mine ar.

Måske burde jeg også skrive et indlæg om hvordan jeg dækkede min akne?

For nyligt var jeg løbet tør for min foundation og jeg ville derfor ud og købe en ny, men jeg elsker at prøve en ny foundation hver gang. Både fordi det giver forandring og jeg heller ikke har fundet en foundation jeg ikke har et eller andet at klage over.

Så jeg endte med at købe en foundation fra Yves Saint Laurent og en mineral foundation i pudderform fra Nilens Jord. Jeg vil sige at de ikke er helt billige som fx. Loreal desværre, men ting der skal på min hud er jeg villig til at betale det ekstra for.

Jeg har lavet en liste af de foundations jeg har brugt til at dække mine ar/og lidt akne med

 • Yves Saint Laurent - Touche Éclat Le Teint
 • Nilens Jord - Mineral Foundation Loose
 • Nilens Jord - Second Skin Serum Foundation (Den er jeg især vild med)
 • Tromborg - Mineral Foundation (Føles meget let på huden)
 • Nars - Mont Blanc Sheer Glow (Den brugte jeg imens jeg var i USA)
 • Too Faced - Born this way (Mega lækker foundation som er oliefri men deres lyseste farve var lidt for mørk til mig)
 • MAC - Face And Body Foundation (Vil anbefale den til piger med ren hud og skal bare have lidt dækkelse)

Håber at dette indlæg hjalp alle der også døjer med akne ar eller bare folk som leder efter en god foundation

Knus Yasmin

Likes

Comments