Header

När jag satt och kollade efter inspiration att dela här på bloggen så hittade jag det citatet jag har med längst upp. På något sätt tyckte jag att det var så viktigt och fick mig att inse så mycket medan jag läste det! "no amount of guilt can change the past and no amount of anxiety can change the future" för visst är det sant? Jag är tyvärr en sådan som kan sitta och ha ångest över något litet jag gjorde för typ 5 år sedan och samtidigt ha ångest över framtiden, hur det kommer att bli osv. Inte bara framtiden om 10 år, utan mest framtiden som är om bara några dagar. Detta är något som gör att jag har lite svårt att leva i nuet. eftersom att jag bara sitter och oroar mig hela tiden. Så nu när jag läste det så fick jag verkligen ett helt annat perspektiv på det hela, vilket lugnar mig. Saker kommer som dom kommer och jag kan inte påverka vad som har hänt och vad som kommer att hända. Det är ju egentligen helt meningslöst att sitta och oroa sig över saker som man faktiskt inte kan påverka? Känner ni också så ibland? att ni har svårt att leva i nuet?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså min uppdatering har verkligen inte varit den bästa... jag har varit sjuk sen i tisdags och har därför bara legat hemma och kollat massa avsnitt av The Carrie diaries. Vilket för övrigt är en otrevligt bra serie! I Tisdags stannade jag hemma i förebyggande syfte, så att jag INTE skulle bli sjuk då jag redan kände mig lite krasslig. Detta blev inte så lyckat då jag vaknade upp igår och mådde skit. Men så är det väl ibland. Jag är sällan sjuk men när jag väl är så kommer allt på en gång, det är så jobbigt att vara förkyld!

Men nu ska vi inte vara så negativa! Imorgon måste jag till skolan eftersom att dagen är fullspäckad med lektioner och jag känner att jag inte kan missa mer. Räcker med att missa en lektion så har man missat en hel vetenskap typ.

Hoppas ni får en bra torsdag, SNART HELG!

Likes

Comments


1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Bianca eller Chloé! Älskar dessa namn med hela mitt hjärta!

2. Har du bra självförtroende?
Ja, det har jag! Däremot kan jag ha lite dålig självkänsla ibland, men det är ju helt enkelt något man får jobba med varje dag!

3. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Att-göra-lista-i-livet: Få uppleva modevärlden i sin helhet, bli framgångsrik och besöka Dominikanska Republiken!
Att-göra-lista-just nu: idag har jag inga måsten! Har gjort allt jag skulle göra idag och nu är jag nöjd! Resten av kvällen kommer jag att slappna av och ta hand om mig själv!

4. Någon du har kysst?
Felix såklart <3

5. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Jag har faktiskt ingen aning. Kan vara så att vi har något kvar någonstans men har verkligen ingen koll! Tror mamma har bättre koll än vad jag har!

6. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

Jaa<3 det är en bild på mig och Felix från när vi gick på vinterbalen 2015<3 vilken fin kväll det var!

7. Vad väljer du, godis eller chips?
Beror på om jag känner mig hungrig eller inte, och om det finns dipp till! Men oftast väljer jag godis, då man är beroende av socker:P

8. Hur uppvaktar man dig?
Oj, det är verkligen inte svårt! Räcker med att man skrattar åt mina skämt så är jag glad<3

9. Har du rykten efter dig?
Svårt o säga, men jag antar det. Helt ärligt så tycker jag att man ska strunta i det totaaaalt! Du vet vem du är och det räcker!

10. Din absolut sämsta egenskap?
Är aldrig den som ger mig först. Typ om jag och Felix är osams så krävs det allt i världen för att jag ska kunna be om ursäkt. Om jag vet att jag har fel så fine men oftast tycker jag inte att jag har fel och det tycker jag är det sämsta med mig faktiskt!

11. Din bästa egenskap?

Att jag alltid vill hjälpa andra. Spelar ingen roll om vi inte känner varandra, om du kommer till mig med ett problem du har och du behöver någon som lyssnar så hjälper jag alltid till och gör mitt bästa!

12. Kan man vara vän med sitt ex?
Olika för alla. Sen tycker jag att det beror på vad som menas med ex. Om man syftar på någon man var ihop med i en vecka när man gick i 5:an så ja, det kan jag haha men om det är någon jag varit ihop med ganska länge och fått väldigt djupa känslor för så nej, jag klarar tyvärr inte det. Självklart kan man vara bekanta och hälsa när man ses men inget mer än så!

13. Har du kysst en kompis?
Si! Tjejkompisar<3

14. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Jag har ett just nu, som ni nog inte har missat. Innan jag och Felix påbörjade vårt distansförhållande så hade jag verkligen en negativ inställning till det, men ju mer tiden gick så vande man sig och nu tycker jag att det finns fler fördelar än nackdelar! Detta var nog det bästa som kunde hänt oss där och då!

15. Hur lång är du?
171cm

16. En vacker person?

Min mamma

17. Ett boktips?
The help – Kathryn Stockett

18. Bäst just nu?
Att jag är klar med min Extended Essay!

Likes

Comments

SHIT. jag är klar med min Extended Essay. Detta är en uppsats jag jobbat med i ett halvår, max 4.000 ord. Åh vad jag var rädd när jag fick reda på att vi skulle skriva en SÅ stor uppsats, och dessutom på engelska? Visst har det varit kämpigt när man fått idétorka och hela uppsatsen känts omöjlig, men nu står jag här flera månader senare och jag är klaaaaar! Är så stolt över mig själv, nu känns det som att en sten har släppt (dock kommer det inte att hålla länge då vi har en till inlämningsuppgift snart) men ändå! fatta känslan, snart är det allra värsta över!

Hur mår ni? Det var ett tag sedan vi hördes av. Har verkligen haft fullt upp med inlämningen så har fått lägga allt annat åt sidan.

Just nu befinner jag mig i lägenheten där jag faktiskt spenderat hela dagen ensam. Felix har varit på bortamatch och jag har skrivit på uppsatsen hela dagen, så jag behövde nog den tiden ensam. Men nu saknar jag verkligen ihjäl mig efter honom så jag hoppas han kommer hem snart så att vi kan kramas och äta godis haha<3 fick rosor av honom när jag kom fram igår och jag är bara så glad att han är min.

Ser ni himmelen förresten? Åh den var så fin! Det har snöat hela dagen här idag och varit allmänt dåligt väder, vilket är lite trist. Det positiva med det är att man inte känner någon skyldighet till att gå ut :p

Hoppas ni har en fantastisk helg, nu ska jag slappna av!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgon fina ni! Idag vaknade jag verkligen på fel sida av sängen, som man brukar säga. Jag var och tränade igår vilket jag inte har gjort på två veckor på grund av lov, så antar att min kropp fick sig en liten chock. Har halsont och känner bara att kroppen inte känner sig som den ska. Planerna för dagen är att sluta tidigt och sedan skriva på en inlämning, eller kanske vila, då jag verkligen inte mår bra i kroppen. Ikväll är planen att åka och kolla på Felix match men vi får se hur det blir med det... får känna efter lite senare. För att inte vara allt för negativ så har jag fixat lite vinterfavoriter för att hålla sig varm nu när kylan kommer, mys va?

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Likes

Comments

Måndag. Idag är jag trött samtidigt som jag har mycket tankar. Tycker veckan efter ett lov är så himla jobbig. Jag har ju liksom vant mig vid att somna bredvid F och typ ha honom omkring mig hela tiden. Och även om han tränar mycket och spelar mycket matcher så vet jag att när han kommer hem så kommer jag att vara där och vi kommer att laga mat ihop och handla ihop och kolla på Tv ihop tills vi somnar. Jag är bara så redo att inte ha distans längre. Jag vill också kunna vakna upp tidigt på morgonen bredvid honom och starta dagen ihop, för då kommer inte dagen att kännas lika jobbig. Jag vill inte sitta dag in och dag ut och bara undra vad han gör i just denna sekund, jag vill kunna uppleva det tillsammans med honom, jag vill ha en vardag med honom igen. För hur lär man sig någonsin att bo ifrån den man älskar? Hur ligger man inte sömnlös på nätterna och undrar hur det hade känts om han låg bredvid? Hur står man ut även fast det bara är så lite kvar? Det är så mycket resor fram och tillbaka och det är så mycket hockey och alldeles för lite tid. Det spelar ingen roll om vi får en hel sommar ihop eller bara en vecka. Tiden är aldrig tillräcklig. Men jag måste komma ihåg att det är värt det, för så länge jag har Felix så är det faktiskt alltid värt det.

Likes

Comments

Jag är SÅ kluven! Jag tycker verkligen att mössor är det mysigaste som finns på hösten/vintern. Det är väldigt praktiskt då man slipper frysa om öronen (vilket jag alltid gör på vintern) och det ger dessutom en mer avslappnad look till en outfit. Mitt stora (jätteallvarliga :P) i-landsproblem är att jag inte tycker att jag passar i mössa. Kanske har jag inte hittat den rätta mössan än, eller så handlar det om att jag måste vänja mig vid att se mig själv i mössa. Eller så passar jag helt enkelt inte i mössor haha, det återstår ju att se. Frågan är bara om det är värt att köpa en mössa? tänk om jag inte passar i den och aldrig använder den igen... usch jag låter riktigt töntig när jag pratar om detta haha men det stör mig. ÄLSKAR verkligen den ljusrosa mössan från Samsoe & Samsoe och funderar verkligen på att slå till... borde jag? det ska jag fortsätta fundera på en liten stund till...

Likes

Comments

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?

Jag gråter verkligen ofta. Handlar inte om att jag är en ledsen person, utan mer att jag tycker att det är skönt att få gråta lite då och då, eftersom att jag känner att all stress och press jag har på mig bara släpper, känner mig som en ny människa efter att jag har gråtit. Senast jag grät var igår, på grund av att jag kände mig otillräcklig.

TRE SAKER DU AVSKYR
-Personer som jobbar inom service som verkligen inte kan något om det? händer så ofta att folk är otrevliga när man kommer till deras arbetsplats och det första jag tänker på är hur blev du anställd här egentligen?
-När personer tror att det är okej att påpeka vad någon annan har på sig. Till exempel om du har på dig en ny jacka och någon bara "vad har du på dig eller?" det är verkligen en av dom få sakerna som gör mig riktigt irriterad. Man får jättegärna ha en åsikt men man säger det INTE till personen om det är något negativt!
-Att vänta!!!! har sagt det så många gånger men har verkligen inget tålamod så jag får panik när jag måste vänta på att något ska hända...

HUR ÄR DU I SKOLAN?
Jag tycker att jag är bra i skolan. Språk har alltid varit min starka sida och oftast kommit väldigt enkelt. Andra ämnen som Matte har jag haft svårare för men jag anstränger mig och lägger extra mycket tid på det och det lönar sig verkligen då matte inte är mitt svåraste ämne längre. Så jag skulle väl säga att jag är väldigt engagerad även fast det är jobbigt ibland!

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
Första tanken var verkligen "ALLT". Har tyvärr väldigt lätt för att bli stressad. Men om man ska välja något specifikt så är det faktiskt skolan och livet. Tycker väl kanske inte att skolan är jobbig i sig, utan tycker mer att den bara är i vägen för vad jag egentligen vill göra. Jag vill ju flytta in med Felix nu och jag vill uppleva saker och skaffa ett riktigt jobb och satsa på bloggen till 100% men det är absolut ingenting jag har tid med just nu. Skolan gör att jag är fast och det stressar mig för jag är redo att släppa taget redan typ.

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
– Lov, kläder, och att vakna upp bredvid Felix.

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Beror väl på om man känner mig eller inte. Om man känner mig så tror jag att jag uppfattas som en rolig och omtänksam person men högt temperament hahah! Känner man inte mig så jaa.. kan inte riktigt svara på det!

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Jag uppfattar mig själv som en väldigt känslig person. Jag har tusentals tankar om väldigt djupa saker och jag tänker helt enkelt väldigt ofta på just känslor. Jag är raka motsatsen till känslokall, vilket jag tror att många kan hålla med om! Jag tycker även att jag har väldigt lätt för att vara trevlig mot folk och har utan tvekan bästa humorn.


NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
I en riktigt stor faux fur jacka. Spelar ingen roll om jag är osminkad eller har smutsigt hår, jag känner mig som en rockstjärna i faux fur jackor. Känner mig även vacker på sommaren när man är solbränd och har solblekt hår<3

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Haha jag skrattade nog med Felix vilket jag gör 99% av vår tid. Minns verkligen inte vad jag skrattade åt men kan nog varit att jag var trött och då skrattar jag typ åt vad som helst. Sen är ju han verkligen en rolig person så det räcker med att jag kollar på honom så skrattar jag, ni ba okej snällt?

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?
Vilket lag Felix kommer att hamna i nästa sommar/höst. Planen är att flytta ihop nästa år och vart vi hamnar handlar enbart om vad han får för erbjudanden och vad vi gemensamt bestämmer oss för är det bästa. Detta är något jag tycker är spännande också, men även lite läskigt... vi vet ju faktiskt ingenting om det och som vanligt kommer det att vara något vi får reda på i sista sekund. Samtidigt tror jag att det kommer bli jättebra oavsett vart vi hamnar, så länge jag har Felix.

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
Att mina närstående ska råka ut för olyckor eller sjukdomar, havet och att typ bli av med mitt körkort inom dom här två åren som det är prövotid. Det är inte så att jag kör olagligt eller gör olagliga saker i trafiken haha men menar mest att man gör ett misstag? typ att man inte ser stoppskyllt och bara åker rätt igenom utan att stanna. Då dras ju körkortet, fy vad surt? Därför kör jag som världens pensionär men vad fan, det är ju inte värt att riskera!

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Typ snickare skulle jag nog säga. Jag kan ingenting om bygg och tycker typ att det är det tråkigaste som finns. Har inte det tålamodet att bygga något tyvärr.


SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:
INFLUENCEEEER!!!! det är verkligen min dröm. Jag leeeever för hela den här världen (missuppfatta mig rätt, det finns nackdelar också). Jag vill verkligen tjäna pengar på min blogg och gå på event och typ designa min egna kollektion någon gång... åh.Likes

Comments

Contains affiliate links

Hur fantastisk är inte den här skon egentligen? såg dessa skönheter i en utav Frida Tordhags vloggar och jag dog inombords. Tycker dom är så otroligt balla, materialet och färgen är bara så jäkla snyggt. Dessa skor är från Sandro och som vanligt kan ni trycka på bilden så kommer ni direkt till skorna<3

Hur fräscha är dessa då? även här så såg jag dessa skor på Frida Tordhags vlogg och jag kan bara säga att jag älskar den tjejens stil! Dessa sneakers är helt underbara, är kär i alla modeller och färger som finns, så jäkla snygga! Dessa hade jag stylat med någon snygg skjol eller ett par läderbyxor, inte så pjåkigt! vad tycker ni?

Likes

Comments


Tavlor kan verkligen vara det finaste jag vet när det gäller inredning. Att ha personliga tavlor som får en att känna saker är så himla viktigt tycker jag, då det faktiskt är något man kollar på dagligen. Min personliga favorit är verkligen kartan över Örebro. Oavsett vart vi flyttar i framtiden så vill jag äga en sådan tavla då denna staden alltid kommer att betyda något fint för mig, och även för Felix! Sedan tycker jag också om konst, sådant som får en att känna saker, som sagt. Vad tycker ni? tycker ni det är viktigt att ha tavlor hemma? Jag kan känna såhär att det bidrar mycket till stämningen. Det finns tavlor med mindfullness - syfte och bara genom att kolla på sådana tavlor så blir man helt lugn i kroppen. Är det inte lite det som det handlar om? att vara lugn i sitt egna hem?

Alla dessa tavlor hittar ni här = https://desenio.se/

Likes

Comments

Instagram@yasmingarciaa