Bokat och klart! I´M GOING TO LONDON!

Igår så skulle jag som sagt hem till min kompis för att boka resa till London (HYPE!). Vi ska iallafall åka i slutet av höstlovet, 4e till 8e, vi kommer missa två dagar i skolan men för oss gjorde det inget. Ska åka med två av mina tjejkompisar Alice och Stina och vi var faktiskt där för lite mer än ett år sen. Vi kände att vi ville komma iväg från vardagen lite och bokade en spontan tripp till London. Vi bokade till och med samma hotel som sist, jag hoppas verkligen att de inte kommer ihåg oss för vi skämde verkligen ut oss sist😁. Ska bli as kul att få shoppa och gå runt i staden, och vi tänkte även ta och besöka Harry Potter museet med tanke på att vi alla tre är lite smått Harry Potter nördar :P. Men är så taggad och är inte ens långt kvar,16 dagar för att vara exakt!

Här kommer lite bilder från när vi var där i Juli förra året

// puss Y

Likes

Comments

Halloj

Just nu sitter jag och kollar Hollywood fruar med mamma. Kom hem för ett tag sen, 7 typ. Jobbade 1h efter en kort dag i skolan, vi hade i princip bara gymnasiearbete, dock så var den i 2.5h så lite segt. Men jobbade 1h så det gick fort. Sen vare bara att åka hem och fixa middag till syskonen och plugga lite engelska. Och nu sitter jag här i soffan med mamma.

Har varit så otroligt trött hela dagen så ska lägga mig tidigt ikväll, säger jag nu, lär ju inte bli så ändå...

Här kommer en bild från idag

// puss Y

Likes

Comments

Hej!

Så vad har hänt idag? Inte mycket... En rätt så kort dag i skolan idag, 9.45-13.50. Först sociologi, metorstid och sen religion. På metostiden så kom studievägledarna och skulle snacka om vad det fanns för allternativ efter gymnasiet, högskola, universitet, folkhögskola osv. Alltså shit vad man blir stressad och får ångest (PANIK)! Jag har inte en aning om vad jag vill göra sen efter gymnasiet, om jag vill börja plugga med en gång eller om jag ska jobba och "leva life". I HAVE NO IDEA. Men om jag vill börja plugga med en gång så måste jag hitta en utbildning jag vill gå och ansök senast 18 april, och det lär jag ju inte hinna med tanke på att jag har inte en aning om vad jag vill bli. Har lite smått panik.

Nu ska jag iallafall ta bussen till en kompis och planera lite roligheter:D Det behövs verkligen med tanke på att den hör sommaren och hösten har inte varit den bästa... Men det ska jag försöka vända på så att vintern och våren blir bättre, ska försöka iallafall.

Tänkte också försöka slänga upp lite fakta om mig senare, måste bara komma på hur jag ska göra det på ett kul sätt. Kan ju vara kul att veta vem tjejen bakom skärmen är ;).

// puss Y

Likes

Comments

Haha mitt första inlägg, känns lite skumt med tanke på att jag faktiskt aldrig har bloggat förut😁. Så varför startar jag den här bloggen? Helt ärligt så vet jag inte, kanske för att se om bloggandet är något för mig eller bara för att jag har allmänt lite att göra på vardagen just nu och vill testa något nytt. Mitt liv är inte mer intressant än någon annan18årings. Plugget, jobbet, kompisar, plugget, jobbet och kompisar och så går det runt. Vad jag har tänkt att blogga om är väl de som händer runt om kring mig och det jag själv skulle vilja läsa om i en blogg, alltså det som intresserar mig.

//puss Y

Likes

Comments