Hej på er mina fina hoppas verkligen ni haft en grym dag och mår super!

Lite bilder tagna får gårdagens tjejmiddag med hela gänget. En massa god mat lite drinkar en massa skratt och roliga minnen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej på er hoppas ni mår lika bra som jag gör idag! Min dag har verkligen varit omringad av så mycket positiv energi att jag blir lite smått generad! Släpade mig till gymmet efter skolan och körde ett super skönt benpass och avslutade kvällen med ansiktsmask och en lång varm dusch! Hoppas eran dag varit fantastisk natti natti på er!

Likes

Comments

Yasmine, Vardag

Godmorgon på er!
Klev upp vid 9 tiden i morse hemma, märkte att de va alldeles tomt i sängen så tjejerna hade redan gått till skolan men eftersom att jag börjar 12:30 idag så fick jag ha en hur härlig sovmorgon som helst! Gjorde mig en avokado macka och lite te och satte mig och pluggade lite inför provet idag.Ska snart beröra mig iväg till skolan snart hoppas ni får en fantastisk dag.

Likes

Comments

Gårdagens middag med tjejerna, lite sötpotatis soppa med vitlöksbröd hur gott som helst!

Likes

Comments

Ligger nerbäddad i mysiga kläder och dricker mango och passions smoothie och skriver mitt gymnasiearbete med en fin vän kan de bli en bättre tisdag!

Likes

Comments

Lite bilder från lite spa mys med syskonen i söndags!

Likes

Comments

Super lätt vegan vegan lunch!

Likes

Comments

Godmorgon på er allihopa!
Onsdag idag inte alls någon speciell dag men men man vet ju aldrig vad som kan hända. Mina planer för dagen är först och främst skola. Efter skolan ska jag träna och efter de förhoppningsvis plugga eller göra något annat roligt. Det händer liksom inte speciellt roliga saker under vardagarna för mig de är liksom samma gamla rutiner skolan,träna, plugga, jobba och (bättre) än de blir det inte,nej men de suger lite smått men inget jag kan göra men hörni ha en grym dag så höres vi lite senare på dagen.

Likes

Comments