Så senaste dagarna har varit så mycket i skolan har helt enkelt inte haft tid att skriva. Har haft EYP dem 2 senaste dagarna och varit i skolan till 18:00 och haft super mycket och göra. Hamnade i gruppen FEMM och var nöjd med min grupp kändes som ett super viktigt och samtidigt roligt ämne att prata om finns så otroligt mycke att säga om de och kände att de gick helt okej, var helt enkelt nöjd med min insats och de jag gjorde. Idag var sista dagen så känns skönt och ha en sak avklarat men fortfarande 2 skoluppsatser to go så de e bara börja eftersom att dem ska vara inne inom kort tid. Men hoppas ni alla mår bäst och har den underbara.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Shopping dag min min sissy inne i stan och en Dröm lunch på prime burger på de!!

Likes

Comments

Eftersom att vi hade halvdag idag så drog jag till gymmet en snabbis innan jag skulle iväg och jobba. Körde ett superskönt benpass trots att jag har en enorm träningsverk efter gårdagens pass, men jag överlevde.Sen gick jag hem åt lite mellis innan jag åkte och jobbade.
Senare på kvällen gjorde jag mina naglar min första nya sett är super nöjd faktiskt så kul var de , tog lite extra tid med tanke på att min elektriska fil inte kommit men bra blev de endå.

Ska börja öppna och göra på kompisar och bekanta så ser fram emot de!

Likes

Comments

Wooppp nu är mitt paket äntligen här!
Har länge tänkt och skrev även ett inlägg om det, dehär med att jag var sugen på att börja göra mina egna Acrylic naglar och kunde inte riktigt bestämma mig,men nu har jag det! och svaret är ja klart jag ska!
Så i söndags beställare jag och pappa lite smått hit och dit och idag fick jag ett av mina små paket.

Beställde allt detta som är på bilden ovanför och de är ju en sak som saknas såklart min elektriska fil som är påväg faktisk och får hoppas på att även den kommer snart!
Så ska börja små pyssla lite och sen ska jag beställa lite med nagelfärger, har ju endå rätt många men ska beställa lite andra typer sådana du har UV lampa till.
Jag är så otroligt exalterad över detta ska bli super kul!
Och blir ennu mer exalterad över att sitta och kolla nytt material blir ju så insatt i det hela.

Så de är nog de mest intressanta med min dag, att jag fick mitt paket, sen är de ju Crossfit tisdag så var på Crossfit idag och Gud va de var jobbigt må jag ju säga men så otroligt skönt.


Hoppas ni läst mitt förra inlägg och går in och röstar på mig i en tävling jag är med i.
Gå in på min Instagram "Yasminemchater" och tryck på länken i profilen eller länken i förra inlägget och klicka på Vote så kommer de upp en ruta till vilket nummer du ska skicka sms till hur enkelt som helst så kom igen röstningen slutar om 23 timmar och de är ju gratis kom igen nu!!

Likes

Comments

Nu är min video äntligen uppladdad, så hörni in och kolla läget och passa på att rösta sista dagen imorgon!!

Likes

Comments

Gårdagens havet är djupt fest tema hur kul som helst hade en underbar kväll, älskar temat för alla hade verkligen lagt ner tid på sin utklädnad vilket gör allt lite roligare, själv var jag en surfare så gick runt i min våtdräkt höll verkligen på att svettas ihjäl,men kul var de i alla fall.

Likes

Comments

Älskar söndagar!
Så imorse bestämde vi oss för att laga ihop en liten mini söndags brunch hela familjen som såg ut såhär massa gott typ jag som bestämde vad vi skulle ha, pannkakor ofc.. och en massa gott.

Likes

Comments

Firade mammas födelsedag med en god familje middag igår!

Likes

Comments