Så Heej på er mina fina, jag vill börja med att säga förlåt jag lovade något som jag verkligen inte höll, jag har uppdaterat så himla dåligt denna resa och det är endast för att jag har verkligen inte haft den tiden och inte bara det jag har inte använt min telefon så mycket, har liksom inte haft tiden att berätta hur varje dag sett ut är ledsen, men samtidigt känns de bra att jag kunnat bara njuta av resan utan min telefon och bara umgåtts med vänner och tagit en paus liksom.
Min resa har i alla fall varit helt fantastisk, har lärt mig så mycket och träffat så sjukt underbara människor, och har verkligen fått tagit en paus från det vardagliga livet och bara kunnat va lycklig.
Denna resa var precis vad jag behövde, och har tagit varje minut till och tänka på varför jag tidigare hamnat i den situation jag har, har spenderat tid till mig själv och göra saker som gör mig lycklig, som sagt detta är ett nytt år nya chanser ny möjligheter och jag lämnar alla mina problem kvar i 2017, och kämpar mig fram till ett nytt år med nya chanser och nya möjligheter, möjligheter som denna resa gav mig.

Ett leende som längre inte gömmer något, ett leende som betyder allt.

Gjorde även en tatuering.

Åt en massa god mat som jag njöt av, och jag vill inte riktigt dela med allt men vill bara säga att jag är verkligen på rätt spår, mat är inte längre en bestraffning utan något jag njuter av, kanske inte helt men stor del av det och nu kan jag äntligen leva mitt liv så som jag vill utan att något kontrollerar mig. Och är så himla stolt över mig själv och är så tacksam över dem som fått mig inse det och hjälpt mig upp utan att behöva göra något men bara varit där för mig, och varit förstående.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter 18 år fick jag äntligen uppfylla en av mina största önskningar, jag fick äntligen gå på en safari och se en massa fina djur, fick tyvärr inte gosa och kramas med dom vilda djuren men fick se dom på riktigt, och tro mig dom är vackrare i verkligen än dom är på Google. En av dom höftigaste upplevelserna i mitt liv, rekommenderar starkt.

Likes

Comments

Godmorgon på er, klockan är 9 här borta och nu är de äntligen min favorit måltid ” frukost”!!!! Älskar frukost . Gjorde en banan och jordgubb smoothie med kokos yoghurt och lite blandad topping på det.

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut hörni??
Så dagen började med att vi åkte till flygplatsen för att hämta min syster här i Cape Town, sen hämtade vi nycklarna till vår nya lägenhet och bara packade upp och andades av att äntligen få ha ett rum, kök , badrum. Jag och Mika har bott lite överallt så var verkligen skönt att bara få lägga våra grejer på ett ställe och kunna ha kvar dom. Stor del av dagen spenderades på stranden, efter att vi åt denna fantastiska frukost inne i stan, avokado macka med massa olika saker helt fantastiskt. Så inte så mycket mer än så middag blev sushi buffé, och för er som känner mig tänker ba va åt du sushi och ja de gjorde jag, fast utan fisk så bara ris, gurka , morötter och avokado men det har helt fantastiskt, älskade de. Inte allt en intressant dag vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Ha en fantastisk dag.
Vill att innan ni går och lägger er ska ni tänka på 2 saker ni älskar med er själva.
Puss och kram!

Likes

Comments

Hej på er mina fina och Gott nytt år.
Jag har verkligen haft så dåligt internett ,då vi var på festival på nyår så var det liksom inte bästa stället med fungerande Wi-fi , därför har jag inte riktigt kunnat ladda upp ett helt inlägg och uppdatera er och önska er ett Gott nytt år, men nu är jag tillbaka.

Är så sjukt taggad på detta år har verkligen bara bra vibbar av att detta år kommer bli helt fantastiskt. 2017 har varit väldigt upp och ner mycket har hänt, och känner verkligen att ett nytt år ,ett nytt kapitel är verkligen vad jag behöver. Mycket positivt har kommit ut från 2017 har lärt mig otroligt mycket och ,det år jag faktiskt insåg att jag inte mådde bra, och ställde mig upp och började göra något åt saken, är så sjukt tacksam över den familj och vänner jag har runt omkring mig varje dag, tacksam över så sjukt mycket i mitt liv, utan det skulle jag inte stå här idag och va den personen jag är, skulle inte ha dessa möjligheter att kunna resa som 18 åring själv så som jag gör, en chans många runt om i världen aldrig kunnat ha. Men samtidigt har 2017 varit en jobbigt år mycket känslor mycket tårar, men det är väll livet eller hur? Tror inte någon har ett helt perfekt år där man mår bra varje dag, vissa mår helt enkelt bättre än andra, och vissa människor har sina dagar, handlar mycket om inställning, och min inställning har aldrig varit speciellt bra och därför har jag väll kanske inte mått speciellt bra heller, men inte nu längre.

Jag tar ett stort kliv in i 2018 med positiv energi/ ställning till livet och till mig själv, ska lära mig älska mig själv och endast kunna njuta av livet varje dag. Tar ett stort kliv in i ett nytt kapitel i mitt liv och kunde inte vara mer taggad än detta, nya hopp och tag i livet, inget är perfekt man har sina dåliga dagar och det är lugnt, något man måste kunna acceptera. Man få försöka göra det bästa av situationer och av livet, ta vara på varje minut. Så hand i hand tillsammans med er vad sägs som att vi försöker göra detta år till det bästa året någonsin, så som alla säger, men håller verkligen med för om man fortsätter säga så, så gör man nästa år ennu bättre och året efter det ennu ennu bättre, det handlar inställning och om hopp och nya tag helt enkelt, man måste våga tro att oavsett vad så löser det sig i slut ändan, och att om du är negativt inställd till saker så är de oftast så man mår, så ändra inställning och så mycket kommer ändras, tro mig.
Jag har hopp, och detta år ska jag kämpa mer än något annat för detta år ska jag må bra jag ska va frisk. Det är mitt första mål och när vi kommit dit tar vi nästa steg, ett steg i taget.

Jag önskar er alla ett gott nytt år och hoppas ni hade en fantastisk kväll, för det hade jag, lite bilder jag vill dela med er från min dag/kväll med helt fantastiska människor kunde inte önska mig bättre människor att fira nyår med.

Är väldigt sugen på att höra vad ni har för mål med detta år hörni , och några saker ni är extremt tacksamma över som kanske hänt förra året?

Pussar och kramar på er!

Likes

Comments

Förlåt för den dåliga uppdateringen mitt internett har inte varit så bra dem senaste dagarna men tänkte att ni får lite bilder från dem senaste dagarna.

Likes

Comments