Idag hade jag en super chill dag i skolan hade i princip 2 lektioner jätte skönt! Och eftersom att jag åker imorgon så är jag ledig i 2 veckor till super super skönt! Kom nyss hem från skolan håller på att packa klart mina saker och städar mitt rum innan jag går ner och säger hejdå till Leon och familjen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sorry för att jag inte varit så aktiv på senaste tid haft så otroligt mycket plugg senaste tiden,men nu är det äntligen över. Idag hade jag 3 prov vilket sög.. Har pluggat så otroligt mycket denna vecka och sen även rätt mycket med musiken, så skönt att det är fredag snart för på lördag åker jag till Spanien!!!

Så sjukt taggad att få lov verkligen något jag behöver.Bara för att jag är så otroligt taggad på att få gå runt i short och linne och kunna bada så använde jag lite passande bilder för mitt mood, är så trött på det kalla vädret här hemma.

Likes

Comments

Idag hade vi i princip 1 lektion vilket var så sjukt onödigt kunde lika höna varit hemma! Det är 3 dagar kvar sen så åker jag till Spanien wihoo så sjukt skönt! Och veckan efter är de höstlov så om 3 dagar Gary jag 2 veckors lov vilket jag verkligen känner att jag behöver!

Likes

Comments

Idag var nog den jobbigaste morgonen jag hade när de gällde att vakna var inte riktigt alls sugen på att gå upp i morse! Men dagen blev bättre var på super glatt humör idag pågrund av att jag fick reda på att jag ska få surfa i Queensland Gold Coast när jag åker till Australien i vinter så jag är så sjukt glad över de eftersom att de är 3 e bästa stället att surfa på i världen! Så min dag var super pågrund av dom nyheterna!! Sen så var jag nog lite extra glad för att när jag vaknade luktade de nybakat ville i hela huset!

Var på träning idag på dojon körde ett brottningspass med Elin super skönt trampade fel med foten vilket sög för kunde inte köra hårt hela träningen ut!
Sen så började även Elin blöda näsblod vilket gjorde att vi inte kunde fortsätta träna gör var tvungen att hjälpa henne!
Nu är jag äntligen hemma super skönt ligger nerbäddad i min säng och kollar på Dance Moms ska försöka sova tidigt idag så jag orkar gå upp imorgon!

Likes

Comments

Eftersom att jag åker till Australien snart så håller jag på att kolla på nya våtdräkter att ha och har hittat en massa snygga från Rio Curl o eftersom att det är mitt favorit surf märken, och eftersom att mina andra tröjor/dräkter är där ifrån så gillar jag deras saker! Detta är vad jag har att välja på!

Likes

Comments

Fredagens B-Day party! Hade en super mysig fredag! Min kompis Alba fyllde år så spenderade kvällen med härligt folk sen så sov jag hos Leon ,vi vaknade upp vid 2 och har inte rört oss ur rummet enda sen! Kollat film i princip hela dagen super skönt faktiskt! Det är verkligen så man spenderar en lördag efter en jobbig vecka!

Likes

Comments

Min torsdag spenderade jag på gymmet och i min säng för att kunna plugga inför provet jag hade idag! Hade också utvecklingssamtal i 1 h så slutade rätt så sent! Annars var inte min torsdag så speciellt intressant! Min fredag däremot har varit roligare men är så stressad så skriver mer imorgon om hur kvällen varit!

Likes

Comments

Min morgon började ganska knasigt då jag kom i princip 30 minuter sent till skolan vilket var lite segt! Idag har jag haft en super mysig plugg och pyssel dag! Pluggade historia inför fredag, har ett super tråkigt historia prov på fredag så måste plugga som fan! Sen har jag i princip vara suttit och pysslat i min bok så otroligt roligt! Har en bok med massa bilder på roliga händelser och viktiga personer i mitt liv och istället för att göra boken så tråkig älskar jag att pynta upp den lite så det har jag gjort hela kvällen! Nu ska jag duscha och hoppa ner i sängen puss på er!!

Likes

Comments

Tiden har helt plötsligt gått så otroligt fort idag! Var i skolan och nu helt plötsligt är klockan 22!! Tiden bara sprang iväg,kom precis hem från dojon körde Thai passet vilket va super skönt! Nu ligger jag nerbäddad och pluggar wihoo så intressant var min dag! Spenderade dagen hemma hos Leon vi gjorde helt ärligt inget allt jag satt i princip och kollade kläder och möbler och han spelade som vanligt vad gör annars killar är frågan! Glömde nämna att det är så sjukt kul att en ny tjej har börjat i min klass vilket också råkat vara en jätte nära tjejkompis till mig Alba ! Vilket är så roligt nu när Mika inte går kvar så är de så otroligt tomt så det är super skönt att hon börjar, hon har velat de så länge nu så skönt för hennes skull också!

Likes

Comments