Hej allihopa hoppas ni haft en grym onsdag det har i alla fall jag tack vare det vackra vädret. Lite jobbig dock åkte till skolan så hade jag absolut inga lektioner på vaknade klockan 7 i onödan men men super skönt att inte hade några lektioner så något positivt fick jag utav det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har jag tagit lov från skolan i min hjärna idag gav jag i princip upp jag är för trött jag orkar verkligen inte detta längre min enda motivation nu för tiden är att min bästa kompis kommer hem om 15 dagar! Det är så trist tur att mina favvo skor i alla fall lyser upp min dag

Likes

Comments

Bilder från dagens lunch med familjen inne i stan super mysigt och även mina fina skot jag fick i present av pojkvännen❤️och en fin bild på min och Almas fina snapple dryck

Likes

Comments

Efter de mest jobbigaste 2 veckor i mitt liv är jag nu tillbaka i bloggandet! Så hurra för de men även hurra för nu var de äntligen min tur ut igår fyllde jag 18 år weey, som jag längtat och dagen bara sprang förbi. Kändes lite sorgligt att dagen gick så fort men men hade en mysig dag i alla fall och fick det mest fantastiska vädret någonsin 27 grader och strålande sol kan man önska sig bättre! Perfekt väder för en mysig grillning med min fina familj och släkt!

Likes

Comments

Hej på er de var ju ett tag sen!
Så kortfattat de jag gjort senaste tiden är alltså pluggat massa nationella prov och inlämningar och även pluggat till körkortet så inte så mycket fritid för mig senaste tiden men men snart är allt över super skönt.
Firade pappas födelsedag igår med familjen med en massa god mat, och nu är det bara 1 vecka kvar till min woop woop 18 hörni det är man smått taggad inför!

Likes

Comments

Igår fyllde jag äntligen på min fransar efter en lång paus känns super skönt verkligen och är otroligt nöjd som alltid, eftersom att jag fyller år snart gjorde jag mina lite längre denna gång man vill ju sticka ut lite.
Otur som jag har min dator är snodd och min mobil är sönder och det kommer att va anledningen till att jag kommer ha lite svårt att blogga nu framöver men jag gör mitt bästa puss på er!

Likes

Comments

Jag har haft en perfekt start på min dag underbart väder och ett glatt humör bättre kan de inte bli

Likes

Comments

Spenderar min måndag/söndag nerdränk i min körkortsbok hur kul som helst när de är strålande väder ute lite smått deprimerande men men vad ska man göra liksom!

Likes

Comments