Mer läxor, mer prov och lite jobb mot slutet av kvällen så såg min dag ut hur tråkig som helst men men vad ska man göra efter jobbet låg jag nerbäddad i sängen och plugga inför detta otroligt tråkiga svenska prov jag har på fredag wihoo! Länder dock rätt skönt att få vila kroppen idag så onsdag blev min vilo dag, imorgon blir det mer jobb och gym får väll hoppas på att morgondagen e lite intressantare.

Likes

Comments

Dagen bestod av en mys fika med Almis och sen ett träningspass på Elit och lite små plugg senare på kvällen.

Så vi tog en fika efter skolan i handelshuset, skulle inte riktigt kanske kalla det fika i och med att  för mig är fika i princip bullar och kaffe och kakor typ, men de blev en nyttig fika med tanke på att vi skulle träna direkt efter , så det blev som typ  ett litet mellis. 

Träningspasset gick super bra, känner fortfarande att jag är lite svag i kroppen men det känns skönt att vara tillbaka och börja om på nya tag. Jag och Alma planerade att börja köra ett Bootcamp i 6 veckor från och med nästa vecka,så ser verkligen fram emot de, ska bli super kul älskar att ha någon att träna med gör träningen lite extra rolig.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och skriver min Sam-inlämning som ska vara inne klockan 12 ikväll, är i princip klar men måste fixa lite smådetaljer i texten bara.

Passa på att gå in på Almas blogg och läs lite!

http://www.devote.se/almalagergren

Likes

Comments

Dagens träning med mammi innehöll en massa skratt, och lite skakiga ben. När man inte har tränat på ungefär 1 månad så är man ju lite skakig i kroppen och kände mig verkligen svagare,var på 2 jogging rundor i Australien men har inte styrketränat på ett tag och de kände jag verkligen idag men nu är jag tillbaka och igång med träningen!

Likes

Comments

Min blogg blev lite hackad idag så kunde liksom inte logga in så mina inlägg blev aldrig postade! Men bild från min frukost imorse, eftersom att min hjärna vill vara kvar i Australien så sover jag så konstiga tider somnar vid 19 och vaknar vid 5-6 på morgonen av mig själv är inte alls van vid de men rätt skönt endå. Låg och kollade på "The AO" och åt kvarg med banan och mango och honung!

Likes

Comments

Godmorgon på er har varit lite dålig på att skriva sedan jag kom hem i och med att jag haft så otroligt mycket att göra! Men nu är jag tillbaka och såhär såg min morgon ut.

Likes

Comments

Lite bilder från Australien och lite tankar!

Med denna resa har jag nu börjat funderat på ett utbytes år rätt mycket, har länge velat åka men har liksom slutat tänka på de så fort det poppar upp.


Efter denna resa känner jag verkligen att de är något jag gärna hade velat göra träffa massa nya människor från olika länder och uppleva hur de är att gå i skolan i ett helt annat land, men samtidigt så är då mitt sista år i gymnasiet som jag måste gå mitt utbytes året,eftersom att jag nu börjat min andra termin i 2 an går det inte riktigt,det skulle vara lite lättare om jag fattade beslutet innan jag började 2 an innan skolstart, men eftersom att de aldrig blev av känns det lite försent för de.

Jag satt igår kväll och läster lite om de med utbytes år och bara åka till ett annat land och läsa språk och hittade en skola där du läser franska i några månader i Frankrike vilket jag absolut skulle vilja göra när jag tagit studenten, för att då lära mig franska bättre eftersom att för mig är de en helt annan sak att lära sig ett språk i en svensk skola en att vara i självaste landet och lära sig språket, skulle absolut vara något jag gärna vill göra, om det med mitt utbytesår inte riktigt blir som jag vill! Men men man får ju se lite hur det blir.

Likes

Comments

Precis landat från en 13 timmars flygresa från Kina till Amsterdam är helt utmattad, nu är de 3 till 4 timmar kvar tills jag är i Stockholm känns super skönt att ba äntligen få slänga mig i en vanlig säng och vila efter denna flygresa som sammanlagt tagit 32 timmar!

Ser däremot inte fram till kylan men men bara bita ihop.Mitt internett har varit super dåligt på alla flygplatser just därför jag inte uppdaterat om de som hänt men så fort jag är hemma med mitt egna internett får ni veta allt som hänt under min resa och även hemresan!

Likes

Comments

Dagens Lunch med Ebba blev sötpotatis pommes med en vego hamburgare och en kyckling hamburgare och Choklad milkshake bland det godaste jag ätit!

Likes

Comments

Dagens middag verkligen den bästa pizzan jag någonsin ätit!

Likes

Comments

Min morgon från Australien såg ut såhär! Vaknade vid 8 tiden sen drog vi in till stan köpte Acai till frukost.
Sen la vi oss på gräset och åt frukost och lyssnade på musik en helt perfekt morgon var så skönt att äntligen BA få lägga sig mer i känna att man inte har någon stress till absolut något!

Likes

Comments