Ibland gör livet totalvändningar. Rejält också. Fast jag visste ju, fick det på papper. "Ditt liv kommer vändas 360 grader". Jag har fått känna på det nu & det snurrar fortfarande.

Jag ska stå på egna ben, bara tänka på mig själv & mitt bästa, gå vidare, stå stark, jobba & samtidigt göra det som gör mig glad.

För första gången på sju år, så står jag stadigt, lite skakis men det är rädslan över att misslyckas som gör det. För första gången tänker jag på andra saker än planer inför framtiden eller kring vardagen som ska fungera. En enkel tanke som "vad ska vi äta idag?" Blev jag äter vad jag vill, när jag vill & om jag vill. När andra frågar vad mina drömmar är så är dem inte längre att skaffa familj, hus och allt sånt. Min största dröm just nu är att må bra hela tiden. Att vinna över min panikångest, att träna upp min kropp för att sedan fortsätta som modell. Jag mår illa av tanken på förhållande, spyr på killar som raggar & familj? Nejtack.

När folk frågar varför? Jag vet inte, för du gav mig aldrig ett svar. Ilskan över det går inte att beskriva. Sviken, arg & glad samtidigt. Så mixade känslor.
En sak vet jag dock, jag kommer aldrig att hata för det är vad som gjort det som hänt. Jag kommer aldrig vara tyst om vad jag känner, eller vad jag går igenom, för då blir jag som du & jag vill inte såra någon på det sättet.

Jag har kommit så långt på så kort tid & längre ska jag komma. Varje dag som går mår jag bättre. Jag har fantastiska människor runt mig & jag fortsätter vara den jag alltid varit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För att prata om något roligare så är det 2-0 mellan mig och ångesten! Med andra ord fred i min hjärna för tillfället! Låter som jag rökt på med tanke på hur fucked up jag verkat vara i det förra inlägget, haha!

& imorgon kl 10:00 håller jag och andra tummarna för en jävligt ljus framtid utan ångest & med bara lycka!

Sen tränar jag med, isch, om man får kalla det för träning? Jag har börjat med poweryoga, asbra för att hitta andningen och få bukt på min fruktansvärt oviga kropp!(; får inte träna något annat än just yoga då jag inte får ta av energin jag håller på att jobba uppåt med. Ni som läst tidigare inlägg vet vad jag pratat om och det går bra där med, äter upp till 6 mål mat om dagen & frukost INNAN jobbet, sinnes!

Nog om mig nu, puss!

Likes

Comments

Jag önskar att det var sant dock. Tänk så mycket saker runt om en kan påverka. Att man kan bli så sjukt rädd, fast det inte ens är här. Jag blir mest rädd för vad människor är kapabla till att göra.

Vad kommer hända med världen? Vad kommer hända med alla länder? Hur kommer det se ut i framtiden? Finns det någon framtid? Kommer det bli krig i Sverige? Alla dessa frågor. Jag brukar fundera på enkla men svåra saker för min hjärna, detta tar fan priset. Hela dagen har varit en ständig klump i halsen och ett jobbigt illamående. Kommer min familj bli inkallad i krig? Varför kan jag inte få tänka som andra och skita i det som händer? Jag får sluta bry mig, lättare sagt än gjort.

Ibland hatar jag att jag ens kan tänka, men det är väl rätt käckt att kunna det..

Likes

Comments

Som en del vet är jag sjukskriven. Och jag är inte sjukskriven för att det är kul, för att jag vill "vila ett tag", och alla idiotiska saker jag hört. Jag hade kunnat ta era tjänster bytes mot min hjärna, sinnessjukt bra deal om du frågar mig och det hade antagligen fått er att hålla käft.
Psykisk ohälsa kan var så otroligt mycket. I mitt fall -panikångest med inre stress som byggt en ätstörning. Det är inget jag valt själv. Jag väljer inte att hela tiden tänka, hela tiden oroa mig, hela tiden vara beredd på det värsta, vara vaken hela nätter, ligga och skrika i kudden för att överrösta dina egna tankar som skrämmer skiten ur dig, gråta dig totalt utmattad tills du äntligen somnar, att alltid gå runt rädd och mycket mer. Jag kan fortsätta på en så lång lista över vad en människa med ångest går igenom varje dag, VARJE DAG!

Vissa dagar är bättre än andra, då går vi ut som vanligt folk, försöker umgås med andra och njuta av en bra dag. Dessa dagar, när vi mår bra, då ser ni oss. Er jag skrev om först, arbetskollegor, vänner och andra som ska "bry sig", enligt mig, lägga näsan i blöt och ifrågasätta hur sjuk man är när man faktiskt kan sitta med en vän och skratta, ta en promenad med som pojkvän, gå och handla osv.

Jag hade kunnat offra bägge mina armar för att slippa det jag går igenom varje dag. Sen hade jag även kunnat dra till er med dem armarna som öppnar käften i fel tillfälle. Kan man inget om psykisk ohälsa, googla. Finns mycket att läsa på. Gör det, lär dig något nytt, var en människa, förstå en annan.

Jag är en sån person som inte gärna visar mig svag, gråter inte offentligt, kan ha en ganska kaxig attityd och verka ha en mur som inte går att välta. Jag har fått tänka bort från det, jag har visat mig svag, jag har gråtit floder och min mur är inte ens en liten liten sten idag. Allt detta ska jag bygga upp igen, det tar tid men ge mig den tiden, lägg dig inte i, stå inte i vägen för mig och "hjälp inte" när du egentligen bara är nyfiken och ändå kommer hugga mig i ryggen senare.

Jag är svag nu, men jag ska ta mig upp och hjälpa andra. Psykisk ohälsa är fruktansvärt.


Likes

Comments

Varför spraytan? Det är så mycket bättre för huden, du kan VÄLJA färgen, istället för att bli gråbrun som man blir av tex solarium, du väljer själv HUR brun du vill bli och HUR länge!(:

Jag har som sagt solat innan, även när jag själv lagt ut inlägg om spraytan. Tills jag brände mig på halsen. Det är nu 1,5 månad sedan jag brände mig, det är fortfarande kvar, kliar och gör ont och har en skorpig yta. Yes, jag är nervös över det, kollar det dagligen, smörjer och underhåller. Det är aningen bättre. Vet ni hur jag fick det? Jag glömde tvätta bort en pytteliten parfymsprayning så parfymen började koka på huden. Det räckte.

Det tar så galet lång tid att läka huden från solariumbrännor och även fast det ser läkt ut så är det fortfarande skadat. Under huden är det dött. Det du gör med din kropp när du ligger i ett solarium, vet du det? Ett solarium fungerar som en micro, du "värms/kokas" inifrån och ut. Alltså förstörs dina organ först SEDAN huden. Tänk då om du fått synliga skador, alltså på huden, vill du ens veta hur mycket skador dina organ fått då?

Fine, en spraytan håller inte lika länge som en "riktigt bra solariumbränna" , men spraya varann vecka, sköt din tan och din hud och fina organ är med dig en aning längre!

Bilderna över är spraytan, blir lika bra resultat varje gång!

Sök upp min vän på fb, Marie-Louise Disfalt och skriv till henne där eller släng iväg ett sms till henne här------> 070-666 88 08!

Puss!

Likes

Comments

Jag är totalt lost in space just nu. Jag får panik över saker som är lika små som brödkorn, flippar på skumma grejer och sover typ hela tiden.

Jag behöver komma iväg, göra det jag gör bäst. Feeling free. Shit vad jag behöver det. Sjukt när min Ångest får ångest över mg själv haha! Men så är det, jag fixar inte ett stilla liv där inget går framåt, allt står still och jag vill bara skrika ut, släppa ut all energi jag egentligen har, springa bort all rädsla, skratta ut all lycka jag har instängd. Typ exakt det vill jag göra, och det ska jag med!

Och nej alla fucktards som läser fel, det handlar inte om mitt förhållande, för det är fortfarande asbra och vi är ihop, allt handlar om min ångest och mina drömmar. Som jag en vacker dag kommer säga "FUCK YEAH! Jag gjorde det!". Bara så ni vet.

Puss

Likes

Comments

Haft några riktigt goa mysdagar det sista, trotts att jag har jobbat 30 timmar dem två sista dagarna (;

Går runt och smålurar på saker och ting och jag känner på mig att snaaaart så smäller det!(: mer än så tänker jag inte säga!(: puss & godnatt! (:

Likes

Comments

Vissa dagar, tex igår, så känner man verkligen inte för att jobba. Allt känns bara skit och man vill bara lägga sig ner och sova fast man inte kan, för alla tankar snurrar i huvudet.

Klockan 4 imorse somnade jag tror jag, skulle upp kl 06, fick mer och mer panik över att klockan tickade på. Men så har man en bra dag, solen skiner, vårdtagarna är glada, det är lördag osv. Ibland är jag rätt trött på att vara 23 år, lost i skallen och speciellt när jag får sån panik som jag fick igår.
Sjukligt tacksam över att ha min fina Daniel vid min sida som pratade med mig tills jag somnade!

Idag känns allt bra, och det visste jag även igår att jag skulle känna idag. Det är bara just då det är rätt jobbigt. Tur det inte händer allt för ofta!

Likes

Comments

Att krypa ner i en nybäddad säng är ju så magiskt, sängen blir tusen gånger bekvämare på något konstigt sätt!

Så ja, ni fattar att jag ligger i sängen redo att sova, tänkte bara berätta om min dag.

Haft två träningspass idag, har gett mig fan på att komma igång ordentligt med träningen igen! Först ett morgonpass ute, rumpa & lår. Sen hem och vila, äta och förbereda sig för simning kl 18. Maxad träning & sååå skönt! Har så otroligt mycket energi, speciellt nu efter att jag vart dålig med feber. Låter konstigt i era öron kanske men jag är en väldigt rastlös själ (;

Nu ska jag sova, promenad till jobbet imorgon 06:20 och sen uteträning efter jobbet!(:

Godnatt!

Likes

Comments

Äääälskar verkligen köp & sälj sidorna på fb! Fick tag på dessa underbara skor, använda en gång typ för 170kr!

Likes

Comments