View tracker

Det finns perioder i mitt liv som jag kan kolla på min dotter och tänka "fan, det är tur jag har henne. Hur skulle jag annars kunna klara av en hel dag utan att gråta mig igenom den?"
ja, för tro det eller ej, jag har faktiskt känslor jag också. Sedan jag fick barn så har jag hela tiden gått runt och tänkt att jag inte får visa när jag mår dåligt, jag får inte visa dom perioder i mitt liv när allt är upp och ner, för när man är en ung förälder så får man inte må dåligt. jag har nog skrämt upp mig själv för mycket genom att läsa om alla föräldrar som blir av med sina barn för minsta lilla. Skulle någon ta Nova ifrån mig vet jag inte vad jag hade gjort!
Men jag har faktiskt känslor. Jag är en människa. Och just nu är allt upp och ner.
Jag har rasat i vikt, det är verkligen inget jag vill men jag har gjort det. Har alltid varit underviktig men aldrig såhär. Vägde 44 kg, tappade matlusten & vipps så var vi nere på 41. Fattar ni?? 41 kilo!! Det är ingenting. jag försvinner.
Vill få tillbaka matlusten, vill göra allt för att gå upp i vikt, vill orkar kämpa. Men motivationen är helt borta. Jag behöver hjälp. Alltså hjälp från någon som kan detta. Orkar inte att alla ska tjata på mig om att jag ska äta, jag vet att ni bara gör det för att vara snälla, men jag blir bara sur och det är inte meningen. Kan ni inte förstå mig?

Nä, jag vill inte att detta ska bli någon deppig blogg, men vill ändå kunna dela med mig av det negativa i livet oxå, och det är såhär jag har det just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den här söndagen har varit som alla andra söndagar. Seg och tråkig. Träffade Evelina & Jessica innan och tog en promenad, varit och handlat, lagat pannkakor, städat. Hann även att spela in en collab till youtube som ska vara uppe på torsdag, skönt att ha det klart 😊 Nu ska jag fixa kvällsmat till mig och Novisen & efter de ska jag städa lite till!

Likes

Comments

View tracker

Nu var jag igång igen så får se hur det går den här gången. Tänkte att eftersom jag har startat en youtubekanal (som däremot verkar gå ganska bra) så kanske det skulle vara kul att börja blogga igen. Finns inget intressant i mitt liv alls förutom att jag är ung mamma till en liten flicka på 1 år!

Likes

Comments