Dennis och Angelina (familj)

Formenta säljer flaggstänger som är till för att hålla i generationer. Givetvis är dom svensktillverkade också och av bästa kvalite. Flagglinorna är även dom speciellt utvecklade för att tåla extrema väderförhållanden vilket vi vet verkligen behövs under olika årstider.

Formenta har sina rötter i Småland och jag är verkligen imponerade av deras fina flaggstänger. Dom gör sina produkter för krävande offentliga utemiljöer.

satsningen ligger på styrka, kvalitet och hållbarhet - vilket man ser på deras produkter.

Här kan ni se min favorit av alla flaggstänger.

denna heter Småland deluxe - visst är den fin.Men Formenta säljer även belysningsstolpar till alla typer av användningsområden som parker , bostadsområden, samt vid gång och cykelväg där säkerheten är extra viktig. Deras genomtänkta design gör att belysningsstolparna naturligt smälter in i miljön och omgivningen.

Dessa stolpar har även många miljöfördelar

Dessa är mina favoriter.Rekommenderar er att kolla in Formenta för mer information om deras produkter.

Inlägget är sponsrat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dennis och Angelina (familj)

The kissing swan - är en storsäljande sexleksak, en rabbit vibrator utöver det vanliga... Du har säkert en rabbit sen tidigare? Men detta är verkligen årets sexleksak. Den kommer garanterat att ta dina orgasmer till nya höjder. vågar du prova?. Denna ska vara den bästa på marknaden.

Swan levererar endast kvalitets produkter av högsta klass.

Aftonbladet har även dom givit denna rabbit 5 stjärnor.

Deras utlåtande var att the kissing swan är något utöver det vanliga. Denna rabbit har en fladdrande rörelse som kommer att göra att dina orgasmer blir intensivare och kommer ge dig / din partner en upplevelse utöver det vanliga.

Aftonbladets testkalender ger The Kissing swan 5 st stjärnor vilket är högsta betyget.

Ska DU satsa på EN enda sekleksak KÖP DENNA.... en leksak i toppklass ... och ska man ändå köpa en så ska man ju välja det bästa.

Den har många fördelar den är även vattentät, den har en press and hold funktion för stegvis hastighetsreglering. Den laddas med en adapter lätt och smidigt och den håller i ca 6 timmar och 30 minuter.

Handlar du denna hos lustify får du inte bara en underbar service, och bästa priset, här är fördelen även snabba leveranser vilket uppskattas av alla kunder.

Beställ hem din egen leksak från Lustify nu.

​sponsrat inlägg

Likes

Comments

Dennis och Angelina (familj)

Idag kom det paket på posten och det är ju alltid lika trevligt särskilt när det är köketsbox som kommer.

Denna gång var den fylld med produkter från temat "Baka och fika" - utöver detta fanns det massor av smaskiga recept. Och denna mamma kommer nog börja baka så fort barnen gått till sängs.

Älskar dessa boxar med (hemligt innehåll) det blir liksom som en överraskning varje gång den kommer mitt i veckan.

Fika tema är ju dessutom något som faller mig i smaken. Man skulle nog kunna kora mig till "årets fika mamma".

Mest nöjd var sonen med oreo kakorna så jag och sonen kan baka oreo chokladägg.

Av dulche de leche ska vi vi baka nutella and dulce de leche lava cakes (chokladfondanter). Receptet är ur Roy Fares bok "sweet spots of New York".

Drickchokladen ska även den provas ikväll.

Vill du också gå in och beställa din box gör det . rekommenderar varmt köketsbox

Roligt och glädjande innehåll för stora och små


Sponsrat inlägg

Likes

Comments

Dennis och Angelina (familj)

Folktandvården tycker att alla ska våga öppna munnen när dom själva vill. Du och jag och alla andra som läser detta, ung som gammal och var man än bor eller kommer ifrån.

Folktandvården har två tusen engagerade tandsköterskor, tandläkare och tandhygienister. Vi är många även jag som väljer folktandvården.

Dom arbetar mot att förebygga hål, besöka skolklasser och prata om flour sköljning till att även forska för ännu bättre tandvård i framtiden.

Titta på denna video


Som ni ser så täpper man till både baskethål och nyckelhål i Folktandvårdens senaste kampanj, för att upplysa om rättigheterna kring tandvård och för att minska klyftorna i tandhälsa.

Förstår du varför?

Detta tycker jag man gör på ett humoristiskt och roligt sätt i denna video - men videon har ett budskap som jag tycker är bra.

Folktandvården behandlar hela 75% av alla barn i Stockholms län och mer än var tredje vuxen väljer att besöka folktandvården regelbundet.

Går ni också till folktandvården ? du eller dina barn. Hur ofta gör ni ett besök där?

Jag har alltid vart väldigt nöjd med den tandläkaren jag haft hos folktandvården och försöker själv att gå på regelbundna besök.

Mina första 18år hade jag turen att ha samma tandläkare.

Sen har vi tur att barnen också kallas regelbundet då man ser över tänderna och deras munhälsa och att tänderna sköts om och borstas varje dag.

Tandhälsan är så viktig och tänderna är ju något alla ser, jag vill kunna le och skratta.

Noll hål för alla - är folktandvårdens Stockholms vision.

I detta inlägg förekommer reklam från Folktandvården men ord och åsikter är mina.

Likes

Comments

Dennis och Angelina (familj)

Idag kom min nya fina bikini till Thailandsresan

tack Elsa & Rose

Likes

Comments

Dennis och Angelina (familj)

Pozehair är ett företag som säljer äkta & syntetiskt löshår samt styling verktyg.

har ni kollat in deras sida?

Jag har fastnat för deras hår då min kompis har deras underbara löshår och det är verkligen sjukt snyggt och bra kvalitee utöver det vanliga. När jag var yngre hade jag löshår för att fylla ut och göra mitt eget hår tjockare, och jag älskade det.

Här finns alla färger så du kommer garanterat hitta din färg.

Men jag måste tipsa er om deras bästa locktång med denna kan du göra massa olika frisyrer. Gör dom vackraste lockarna du kan tänka dig.

Poze 5 i 1 styler är den enda locktång du behöver med 5 skaft i olika storlekar. Med denna för du ett salongsresultat utan dess like.

Just nu är det också 30% rabatt på denna så du betalar endast 799kr . så passa på.


Sponsrat inlägg

Likes

Comments

Dennis och Angelina (familj)

idag är det min och älsklingens 3årsdag.
tänk vad fort åren går , men jag är så lycklig och vi har hunnit med att upptäcka så mycket, resa och skapa minnen för livet tillsammans.

vid 12 tiden träffade jag en god vän paus och fikade.
Alltid lika mysigt tycker jag.

sedan gick jag hem gjorde lite läxor med Dennis och såg en film tillsammans

sen kom älsklingen hem och jag lagade mat , diskade , badade 2 söta kids klippte naglar och allt sånt som man gör på söndagar innan skolan drar igång.

visst är dom söta dessa två

Likes

Comments

Dennis och Angelina (familj)

Vilken fin dag att vakna till, vårsol och fågelkvitter. tvättmaskinerna har gått varma här hemma idag så tvätten är fixad och ordnad.

Efter skolan la vi en blomma på kyrkogården till Dennis pappa som skulle fyllt år idag.

Sen gick vi och tog en mysig fika tillsammans på bageriet.

Hemma blev det pizza till middag en önskan av Dennis.

Nu ser vi på film och har dukat upp med godis ostbågar och cola.

Ha en fin fredags kväll allihopa.


Likes

Comments

Dennis och Angelina (familj)

Åh vad härligt att vakna till fågelsång och sol - helt plötsligt så blev dagen så mycket lättare. Idag är det så många som har sagt att Angelina är så lik sin storebror en lärare en förälder och både på instagram och Facebook, sen var det 2 tanter i centrum som kom fram och tyckte Angelina var så söt imorse.

Ja dagen har faktist vart fantastisk vi har myst utomhus , gungat, lekt i parken, ätit goda semlor på paus. Här kommer dagens bilder på prinsessan i sin nya mössa och sjal


Likes

Comments