Header

Jag verkligen älskar att experimentera med färg och form så igår fick jag lov att testa en sminkning på min syster En så kallad färgglad dödskalle sminkning. Det första som är viktigt att tänka på är att börja med konturerna och sedan successivt bygga vidare på sminkningen. Det gör de betydligt lättare till att få det både jämnt & symmetriskt. I början så kan det till och med vara svårt att se vad sminkningen ska föreställa men huvudsaken är att slutresultatet föreställer det som du tänkt dig.

Jag gjorde mina konturer med en vit kajalpenna. Därefter målade jag den vita grunden samt de svarta partierna med teater smink från Kryolan. Detta märke rekommenderar jag starkt trotts att de kostar lite mer än annat teatersmink.Efter att ha applicerat teater sminket så är det viktigt att använda sig av ett transparent puder. Detta gör att sminkningen kommer sitta kvar hela kvällen utan att kladda!

Efter målad grundfärg + konturer så började jag med att bygga på grunden med en massa färgglada färger. Här finns det egentligen inget rätt eller fel utan det är bara till att ösa på med färg. Ju mer desto bättre ;) Här använde jag mig utav ögonskuggor med mycket pigment i som därmed ger mycket färg.

Till sist men inte minst så målade jag dit tänderna med hjälp utav teater smink och lite svart ögonskugga för att göra skuggningar. Den här looken kan nog inte riktigt bli helt klar utan det finns alltid något att bygga vidare på. Så kör på och låt fantasin flöda!

Använda produkter:

Penslar, Teatersmink från kryolan, Ögonskuggor från viva la diva, Transparent puder från buttericks, Vit kajal penna från Isadora, Svart kajal penna från Isadora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen och hoppas att ni hade en helt underbar julafton igår och att resterande juldagar blir lika mysiga! Min spenderades med släkten på pappas sida och imorgon blir det till att fortsätta firandet med mammas släkt. Juldagen är nog den obligatoriska slappe dagen framför tvn med godis, not that bad?;) 

Men för att ge er fortsatta tips nu under jul så måste jag rekommendera färgbomberna från revlon. Dem är grymma! För några veckor sedan så valde jag att gå från mitt mörkbruna hår till en mörk röd färg. Jag köpte då en röd hårfärg och satte sedan i Revlons färgbomb 600 fire red. För er som inte riktigt har koll på vad detta egentligen är så är det en hårinpackning som förstärker hårfärgen. Den funkar dock bara på färgat hår! Rekommendations tiden är 3 min men då jag hade så mörkt hår så valde jag att ha i den i ca 5 min istället. De är alltså upp till var och en hur länge man vill att den ska sitta i. I det flesta butiker så kostar en 250 ml flaska ca 270 kr.

Likes

Comments

Härom veckan så köpte jag två nya ögon pennor som jag verkligen älskar! Båda är från Isadora vilket är ett märke som jag ofta använder i mina sminkningar. Den första är en beige kajal penna som heter Inliner kajal 56 blonde. Vanligast är ju att använda sig utav en svart kajal med denna är ett annat utmärkt alternativ om du inte vill ha så markerade ögon som du får med en svart kajal penna. En beige färg ser också mer naturligt ut än om du skulle välja en vit. Den går också att använda som en primer under din ögonskugga. Den guldiga är en ögonpenna och heter Twist-up metallic eye pen 44 golden khaki. Den ger en sjukt snygg färg och kan användas på hela ögonlocket som en ögonskugga om så önskas.

Likes

Comments

Om det är något som är snyggt så är det glitter naglar och speciellt nu under jul och nyår! För att nagellacket ska sitta extra bra så är det alltid bra att börja med ett bas lack. Därefter ditt val av nagellack och över det ett lack. Då kommer ditt nagellack sitta betydligt bättre! Idag så valde jag att köra på ett enkelt vitt nagellack men för att göra det lite roligare så tog jag ett guldigt glitter över. Detta glitter kan även användas över applicerat läppstift eller på ögonskuggan för en extra snygg effekt!

Likes

Comments

Välkommen till min beauty blogg!

Bloggen har funnits sedan 2010 men jag har nu valt att börja om helt från början och fokusera på make up och skönhet.
Detta är ett väldigt stort intresse från min sida så jag hoppas att jag kommer kunna ge er något bra att läsa och inspireras av framöver!:)
Jag kommer ge er dagens make up, smink tips, produkt tips och mycket annat.
Hoppas ni kommer trivas!

Likes

Comments