Hej sötnosar och god morgon, jag har absolut inte glömt bort bloggen eller er men usch va mycket som har hänt. Det var vart en känslomässig berg och dalbana men resultatet har blivit som jag önskat.

Jag har sprungit på intervjuer som en galning men känner mig så kluven i vad jag vill, älskar mitt jobb men dessa arbetstider och helg jobb börjar bli tärande. Detta har också tagit väldigt mycket energi.

Jag och killen planerar nu efter 2år att vi ska flytta ihop och vi letar efter hur. Vi vill bo i Sollentuna i Edsviken vid vattnet och vi har hittat våran favorit men väntar på att få en privat visning med mäklaren. Så spännande!

Sen har lilleman även fyllt 3år, det är så galet! Håller nu på och planerar inför hans kalas på söndag med släkt och vänner. Vad jag ska baka är helt klart men nu ska allt bara fixas klart i morgon.

Jag har även blivit så påverkad av detta mörker, usch så trött jag är just nu. Någon mer som känner så? Spelar ingen roll hur mycket jag sover. Jag är så trött eller utmattad kanske efter väldigt många prestations baserade moment. Ibland behöver man verkligen en paus och vila upp sig.
💕💕💕💕💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon. Vi gjorde en liten utflykt igår till utställningen älskas och ätas i Nynäs ca 20 minuter ifrån Trosa. Väldigt intressant och byggt för lek för dem små. När man gick in kunde man välja två vägar, älskas innehöll information om hur vi i Sverige behandlar våra husdjur med miljöer i hemmet och förhållningen till dem. Den andra vägen ätas innehöll information om hur det går till innan vi får äggen i en kartong på Ica eller hur grisarna har det på farmarna innan det blir bacon. Jag som väljer bort kött väldigt mycket fick en starkare känsla av att jag gjorde rätt och övertygelsen att köpa ekologiska ägg från frigående höns. Fanns mycket lärorik för dem små då väldigt många barn idag inte vet vad en fiskpinne innehåller eller hur det faktiskt går till innan dem kommer på tallriken.

Vi tog sen en mysig fika och strosade runt i den fantastiska köksträdgården och mumsade på plommon, hallon och sallad. Det var även väldigt kul för mig att va tillbaka vid Nynäs slott då det var där min bal hölls i nian, mycket minnen kom fram!

Likes

Comments

Att komma hem till mormor igår och se denna killen i ballerina klänning. Jag dog söthetsdöden min lilla prima ballerina. Han och min syster sprang runt, lekte och dansade. Vilken lycka! När vi kom hem vägrade han att ta av sig den så han har även sovit i den, tyllkjol och hela grejen... Så söt!

Önska mig lycka till med att jag ska få honom att byta kläder innan dagis, haha!
🔮🔮🔮🔮🔮

Likes

Comments

Det här är helt sjukt. Igår på min lediga dag så bestämde jag mig för en löprunda.. Sprang runt hela bygden kändes det som innan jag kollade på mätaren 1.4 mil, jag hade energi kvar så fortsatte att springa en runda i skogen. Efter den rundan hamnade jag på 1,7 och fick sån vilja att ta 2 mil och det gjorde jag. Så sjukt har aldrig sprungit så långt innan men oj va det tog tid var ute i 2,5h innan jag var klar. Men vilken känsla!

Tjurruset börjar närma sig som är 1 mil i skog helt i terräng med gyttja och hinder. Nu känner jag verkligen att jag har självförtroendet att klara av det! 4 rundor på strax över milen sen denna mördarrundan igår. Känner mig otroligt peppad!

Likes

Comments

Att starta dagen med en smoothie i sängen med världens underbara kille är verkligen en godmorgon. Vi laddar upp inför jobb och dagis. Trodde det skulle vara så mycket svårare att ta sig upp ur sängen idag men inte, berättar mer om detta senare.

Ha en underbar dag!
☕️☕️☕️☕️☕️

Likes

Comments

Idag består tankarna mest av förvirring.. Jag har sån beslutsångest! Jag har fått ett jobb erbjudande, kul kanske ni tänker. Ja absolut, det är hur kul som helst och väldigt smickrande. Men det finns frågetecken.

Det eventuellt nya jobbet är alltså en heltidstjänst som projektansvarig mötes bokare, som en företags konsult. Låter sjukt intressant och jobbet har väldigt stor utvecklings potential men.. Det största minuset är lönen. Den är alltså uppdelad i två delar, en fast del och en provisions del. Min tveksamhet ligger alltså i att den fasta delen är marginellt mycket mindre än vad jag har har nu och jag överlever inte på den fasta delen.

För och nackdelar
- lönen på det nya jobbet
+ utvecklings potentialen
+ arbetstiderna (kontors tider)
+ ny miljö, läskigt men kul!

Det jag kollar upp nu är alltså om jag har tillräckligt stor buffert ekonomiskt sätt att kunna investera i detta och ge mig själv några månader av upplärning innan jag ligger där man ska ligga provisions mässigt.

Jag kollar även om jag kan ta tjänstledigt från mitt nuvarande jobb för att ha det att komma tillbaka till om det nya jobbet inte skulle vara något för mig.

En till grej är att det har kommit upp ett jobb på BikBok som verkligen är mitt dröm jobb! Vägrar att gå miste om det om jag har en chans att få det. Jag måste kolla upp mina chanser till denna tjänst.

Ja ni kanske förstår min förvirring och min osäkerhet i över mitt kommande val. Har ni några tips?

Likes

Comments

God morgon. Vilken sov morgon det blev idag vi vaknade precis. Hur lyxigt?! Men det behövdes verkligen efter denna helgen. Igår firade vi en födelsedag och det var min farfar 75år har han mu blivit. Det grillades och fikades, spelade kubb och vi hade riktigt trevligt. Så roligt att se Leon och hans lilla kusin leka tillsammans

Likes

Comments

Jag älskar att odla och torkar näst intill alla kärnor jag kommer över för att sen plantera dem. På första bilden ser ni då jag tar ett av två skott apelsin och planterar om i en egen kruka för att den ska kunna fortsätta att växa. Gjorde även lite större plats åt citronen som ni ser på bild 2. Planterar alltid i små pappersmuggar till en början för att se om det tar sig innan jag planterar om till större. Det som är bra med det är att man behåller lite av den jorden dem suttit i innan och på så sätt har dem lättare att överleva. Ska bli så spännande och se hur mycket tomater jag får, har ca 20 plantor och hittills har det kommit upp fem tomater. Kanske kommer vara självförsörjande på dem snart, haha. Har minst lika många paprika plantor men där syns inte några tecken på paprikor än.

🌱🌱🌱🌱🌱

Likes

Comments

Att vara ledig en söndag och känna känslan av hur avslappnande det är med lite regn utanför fönstret. Så underbart! Som riggat för mys.. Idag blev det bananpannkakor till helg frukost. Man uppskattar verkligen det när man är ledig och laga en frukost, sen att man faktist har tid att sitta och njuta av den.

Vad fanns på ditt frukost bord denna söndag?

Likes

Comments

God morgon underbara! Igår hade vi en fantastiskt hel dag på Kolmården och vilket väder det blev också. Vi var där till 11 och sen gjorde vi allt som gick tror jag, delfin showen var magiskt som alltid och lilleman var överlycklig. Vi åkte även safarin som nästan är ett måste enligt mig annars missar man massa djur. Tycker verkligen om den man kommer så nära men man stör inte djuren som förut med bilarna. Riktigt bra! Men det bästa av allt var att min absolut bästa vän fick en lucka i kalender och kunde följa med, vi har skrattat så mycket medans Lilleman sprang runt och utforskade hela området. Han var överlycklig hela tiden och så duktig att han orkade springa runt hela dagen, men sen somnade han så fort vi satte oss i bilen. Inte alls otippat!

Likes

Comments