Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är pinsamt hur länge sedan det var jag skrev i min blogg. Jag har antingen inte haft tid för den eller helt enkelt varit för lat för att göra ett inlägg. Det var faktiskt en månad sedan jag åkte till London och det är först nu jag tänkte lägga upp bilderna.

Som sagt åkte jag till London för en månad sedan för att göra en reunion med mina spanska tjejkopisar. Vi var endast där i ca tre dagar, men ändå lyckade si få gjort det mesta. London är skit vackert och billigt att flyga till, så jag rekommenderar verkligen att ni åker dit med några vänner eller familj!!

Vi träffades i London på en torsdag kväll och skildes åt på söndag förmiddag. Så vi hade egentligen bara två hela dagar i London. Den första dagen åkte vi till Nottinghill, Oxford St., Buckingham Palace och Big ben. Självklart hade jag planerat att ha nån cool outfit till London, så jag köpte en rosa kostym. Men jag har ju sååå mycket tur, så de gick sönder så fort jag lämnade hotellet.... MEN! Det var en grym anledning för att köpa mig ett par Levi´s 501!!

Här kommer bilderna från dag ett, längre ner kommer de från dag två!!

Nu kommer bilderna från dag två. Då var vi i Shoreditch och Candem Town. Tv skitcoola ställen!!

Likes

Comments

​Málaga är en underbar stad, arkitekturen och stämningen får en att kunna strosa i stadens gränder en hel dag. Men Málaga blir ännu finare när något event pågår, särskilt "La Calle Larios". Denna veckan var det feria dags, Laura och jag tyckte det var ett bra ställe att spendera min sista dag i Spanien på. Som ni kan se på bilderna är det jätte vackert och mysigt. Bilderna är från ferian som är på dagtid, det finns också på natten, då det är ännu mer dans och drickande än på dagen. När det finns Feria känner sig alla Spanjorer lite extra stolta av sin kultur!!

Likes

Comments

Här är några härliga bilder från ett underbart ställe som heter Tarifa, det ligger i Cádiz och är ett av mina favorit ställen. Hela Tarifa har en bohemisk stil och är fullt av wind- och kitesurfers, så ni kan tänka er vad fantastisk hela stämmningen är!! Tarifa ligger även ganska nära Afrika, så pass att man kan se det därifrån, på sista bilden kan ni se Afrika i bakgrunden!!

Likes

Comments

Här får ni några bilder som mina kompisar och jag tog när vi var i Barrano Blanco i Coín. Detta är ett magiskt och mysigt ställe, alla känner sig extremt avslappnade när de är där. Det bästa är att bara sätta dig under vattenfallet och låta vattnet massera din rygg. Om ni någon gång besöker Málaga, försök att hitta tiden att ta er dit, annars kan ni ju njuta av dessa härliga bilder för tillfället.

Likes

Comments

Här är några bilder från festivalen jag var på nu i helgen, festivalen heter Los Álamos Beach Festival och ligger i Los Álamos (Noo waay!!!!). Detta ligger i Málaga, södra Spanien och festivalen är tre dagar lång. Jag valde att stanna i campingen med @lavidaenespana (Casandra ❤️) och två andra kompisar var med oss under själva konserterna.

Likes

Comments

När jag bodde i Spanien gjorde jag dessa extremt goda och nyttiga raw food brownies, och gjorde de en gång till idag!! Jag tänkte då dela med mig av detta underbara recept!! Denna version av Brownies är en perfekt pre- eller/och postworkout tack vare all protein den har!!


Allt du behöver är:

2,4 dl - Dadlar

4msk - Smält kokosolja (smällt med naturligt soljus om det är sol ute!)

1,8 dl - Valnötter

1,8 del - Havregryn

2msk - Kakao

1msk - Chiafrön

1msk - Linfrön

En nypa salt

1 tsk - Vaniljpulver

Såhär gör du:

1- Häll havregrynet och valnötterna i en matberedare och mixa tills du får en konsistens som på bilden.

2- Häll i resten av ingredienserna och mixa tills konsistensen liknar en smet som på den andra bilden.

3. Nästa steg är endast att breda ut smeten i en liten plåt eller något liknande (själv använde jag en plast burk fodrad med folie). Sedan lägg den i kylen i 30-40 min.

4- Skär upp den i så många bitar du vill, foliet gör det lätt att bara lyfta upp brownien från plåten och skära upp den!! Servera!!

Likes

Comments

Igår kom Julia till Kungsbacka och var med mig fram tills idag. Dessa två dagar har varit jätte mysiga och jag har ju saknat henne så hemskt mycket!! Vi hängde i Kungsbacka igår och idag spenderade vi en hel dag i Göteborg... Här är några bilden från dessa två dagar!!

Likes

Comments

Tänkte bara dela med mig av bilder från middagen som vi hade med dansestetarna. Det var jätte trevligt och gott fast tyvärr var inte alla där vilket var väldigt tråkigt. Vi tog ingen gruppbild kom jag på, men ni får nöja er med dessa två bilder av min middag😊

Likes

Comments

Igår hade jag och Angelina tjejmiddag hos mig, några kunde inte komma, men det blev ändå en lyckad och mysig kväll!! Vi hade skit kul genom att leka några lekar och snacka. Dessa tjejer är helt underbara!! ❤️

Likes

Comments