I typ varje stad i Marocko finns det en äldre del som består av massa hantverks-småbutiker som har så mycket fint. Ska inreda hela mitt hus med massa saker härifrån! Så mysigt att strosa runt och bara titta! Om det är något jag saknar från Marocko så är det dessa ställena.

När vi va där gick in i en mysig moské också! Så fin!

Likes

Comments

Senaste från instagram! ni följer mig väl där? - yasminaelbahji

Likes

Comments

Tjenare!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade men jag har mina anledningar, ibland kommer livet emellan och vissa saker sätts åt sidan. Hur som helst jag är inne på mitt fjärde år på Skanskagymnasiet vilket låter lite halvt larvig och säga när folk frågar med tanke på att vissa tror att man gått om trean. Men nej det är ett fjärde år vilket är en utbildning nånstans mitt emellan högskola och gymnasiet med tanke på man går hela dagarna i skolan men ändå har hand om sitt egna. Det är svin kul och jag känner verkligen att jag inom en snar framtid kommer trivas hur bra som helst på Skanska som arbetsledare. Om det blir hus, grundläggning eller betong är fortfarande lite oklart pga att alla delarna är super roligt och utmanande men jag kommer behöva bestämma mig snart och jag hoppas att jag efter denna praktiken på Grundläggning i Stockholm ser lite klarare!

Men som sagt är i Stockholm just nu och ska spendera dem närmaste sex veckorna här och jag älskar det, bästa bästa bästa Stockholm. Vad som händer i helgen är fortfarande lite oklart men ska definitivt öla lite och bara älska med denna fina stad.

Likes

Comments

Hej! Är hemma igen efter en fantastisk resa, skriver mer om den snart!

Tisdag nästa vecka är en ganska speciell dag, det är då min fina Amelia åker till andra sidan jordklotet för att jobba som au pair i Usa, New jersey. Är så glad för hennes skull och hon kommer få se och uppleva så mycket fantastiska saker. Det är verkligen en resa värd att göra och hon har fått chansen. Men detta betyder också att hon åker ifrån mig och ifrån alla här hemma och jag kommer sakna henne så ofantligt. Hon är ett helt unikt kap och den jag vänder mig till för kloka svar och snygga modetips. Men hon är också den som jag älskar att dricka vin med och prata om allt livet har att erbjuda långt in på natten. Hon är den personen som hör av sig och ser till att jag kommit hem efter en sen utekväll även om jag bor bara några hundra meter ifrån. Hon är den personen som planerar och strukturerar allt allt allt vi gör och kommer alltid med frågan " Yasmina, har du ätit lunch idag" för det vet hon att jag inte har gjort och drar då alltid et långt föredrag om hur viktigt det är att ha matrutiner och plockar ihop något gott så jag äter lite. Hon håller ordning på mig och pushar mig till att göra allt jag vill göra, det finns inga gränser för mig enligt henne och inte för henne heller. Amelia jag hoppas du kommer sakna mig lite iallafall och med dina ambitioner och drömmar kommer du komma så långt. Jag är så otroligt stolt över dig, vi ses ikväll

Likes

Comments

Hallloj!

Kom fram till fes igår eftermiddag och ägnade dagen åt shopping och fika! Så gott och få tag på lite frozen yoghurt. Hur som så har jag varit hos frisören idag och gjort en keratinbehandling som förhoppningsvis kommer göra susen! Hade en super duktig frisör som var super trevlig och nu ska de vara kvar 3 dagar i mitt hår. Sen ska jag tillbaka dit för att tvätta ur det! Får inte röra håret med en droppe vatten fram tills dess haha!


//Åt en supergod pasta med lax och spenat till lunch!//

Likes

Comments

Hur vacket till o börja med? Så fint när man sitter på taket. Och var man än tittar så ser man berg! Magisk va??

Börjar få så ont i magen när jag tänker på framtiden, är rätt osäker nu på om jag verkligen vill tillbaka till samma ställe? Tror jag tog det beslutet mest för att de kände tryggast och för det är jag så arg på mig själv. Även om jag vet att jag är såååå intresserad av det jag ska läsa så vill jag nån annanstans, träffa nya människor. Börja om på nytt.

Fina mamsen ❤️❤️

Likes

Comments

Tjo katter, har snart varit i Marocko i drygt en vecka och hunnit träffa farmor men också mormor och morfar. Otroligt jobbigt faktist med tanke på att de blivit så gamla och dåliga på 3 år, gör verkligen ont i hjärtat. Men vi alla kommer en dag bli gamla och grå och livet sätter sina spår. Hur som har mina favorit kusiner (om man får ha det) anslutit sig till klubben och kan typ inte sluta skratta. Kvällen igår bestod enbart av skratt och god mat och ibland tror jag att man hade mått mycket bättre av att bo här nere där ångest, bekymmer och stress inte existerar på samma vis.
Något som var helt fantastisk är den fina vägen hit dr man åker på små vägar genom berg och skog, helt fantastiskt!

Marocko är verkligen ett fantastiskt land, så glad för att en del utav mig tillhör det.
Btw hur skönt att min låsaspappa hade fixat hyrbil redan när vi landade i Marrakesh?? Om inte de hade vi fått ta en taxi utan ac i 48 grader till en tågstation för att sedan lasta på 3 stora vätskor och 5 små samt en liten unge på ett lökigt tåg, även de utan ac. Men nu fick jag chilla i 20 grader till Beyonce straight out of My tracklist 👏🏽

Ikväll ska vi ut! Kommer bli så kul!!

Likes

Comments

Fem veckor har passerat sedan jag började jobba denna sommaren och imorgon åker jag till Marocko. Det ska bli så fantastiskt kul att få träffa min otroligt fina släkt, kan inte ens beskriva hur mycket jag saknat min mormor och morfar, mina mostrar och morbröder samt mina fina kusiner! Att komma dit är som att bli hel igen, men främst av allt är det så fint att se min mamma bli så lycklig för att hon är hemma igen.

Jag kommer missa det bästa Sverige har att erbjuda under sommaren då vi stannar 4 veckor, men de är det värt även om jag kommer längta ihjäl mig efter världens bästa människor här hemma. Men jag har verkligen tagit vara på varje minut som blivit given de senaste veckorna och haft så otroligt kul!

Likes

Comments

Försök att slå min helg om ni kan, tror de är ganska omöjligt med tanke på att jag denna helg befann mig i Båstad med mina tre bästa vänner. Har nog aldrig haft det så trevligt eller skrattat så mycket. Har skrattat så att magen vridit sig och tårarna kommit. Så kul har jag haft det och så glatt och underbart har det varit. Jag och Amelia kom ner på fredagen och gjorde Moa sällskap hos hennes farmor och farfar som hade förberett middag och strax där efter var förfesten igång. Vädret bjöd på regn och trotts att håret blev förstört vart vi tre på härligt partyhumör. Den nyöppnade klubben Coco var faktist väldigt rolig och ännu roligare blev de när vi stötte på våra vänner Martin, Ruben och Erik!

Andra dagen anslöt Amelia Johansson till vårt sällskap och tillsammans med henne, Ruben, Martin och Erik förfestade vi inför summer on festival som låg nere vid hamnen precis bakom pepes bodega!

Låter detta inlägget avslutas med en bild på mina glädjespridare, en helg precis i min smak.

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det måndag och jag har jobbat heeela helgen. Är ganska slut i både kropp och knopp och jag låter denna måndag tillbringas i min säng med en bra bok och emellanåt Netflix.

Min vecka har bestått av mestadels jobb men också mycket häng hos min kära vän Amelia som varit ensam hemma! Men också häng med min saknade Sebastian som kom förbi i torsdags och önskade mig ett grattis i efterskott genom att ge mig en resa till London. Samtidigt som mina vänner uppvaktat mig med en fin middag som innehöll allt jag älskar. Har så fina människor i mitt liv, tack för allt! Ni är bäst utan er är jag inget.

Likes

Comments