Hunnit med en hel del under en veckas tid samtidigt som jag har haft massor i skolan men känner mig riktigt lycklig för tillfället, bekväm med min tillvaro. Underbart.

I morse hämtade Moa mig strax efter 11 och vi drog ett pass på gymmet. Efter det tog vi och åt en riktigt god frukost en bra start på en ny vecka.

I fredas hade jag o Danne månadsdag och i lördags va vi förbi hans stuga för att sedan åka tbx till stan och gå på lite fest.
Söndagen spenderades i soffan vilket även det är de bästa som finns!

Var även på pinchos med tjejerna i klassen och Sebbe efter det att vi tagit påsklov i torsdags, supergott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon amigos!

Har haft en toppen helg verkligen, på fredagkvällen kom Daniel hem från Thailand efter att jag varit ifrån honom i tre veckor. Vi tog det bara lugnt och på lördagskvällen "tackade vi av" Annie som ska åka till andra sidan jorden i några månader. Ha det bäst Annie! Vi höll till hemma hos Amanda och sedan slöt några andra upp. 14-15 pers i en liten etta. Trångt men mysigt måste jag säga!

På söndagen va det strålande väder så jag och Danne tog tag i att röja på hans balkong för att sedan grilla. Underbart.

Tror inte ni förstår hur mycket jag har o göra denna veckan, examensarbetet och tentan är bara två av sakerna ska hinnas med.
Men till helgen händer massa skoj så får se det som en belöning för allt hårt slit jag får lägga ner nu i veckan.
Igår höll vi till på PM efter skolan och bara njöt av solen. Magi

Likes

Comments

Tjena alla kex!

Händer en hel del i mitt liv för tillfället, fått en anställning efter examen uppe i Stockholm på ett av Sveriges största vägbyggen som biträdande arbetsledare på Skanska. Rätt ballt för en ny examinerad gymnasieingenjör va? Det tycker iallafall jag, det ända som inte känns lika ballt är att flytta. Velat bo i Stockholm sedan waaay back, men vistats där så mycket att jag redan känner att jag sett tillräckligt. Kommer självfallet ha det super bra i Stockholm med världens häftigast jobb, kollegor och vänner. Men hoppas på att få hamna i Göteborg i slutändan. Dessutom har man blivit lite hemmakär, man uppskattar lilla Ljungby betydlig mer desto äldre man blir. Mina fantastiska vänner och pojkvän men förhoppningsvis har man kvar dem även om man flyttar.

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Det va ett bra tag sen jag förmedlade vad som händer i mitt liv, har inte funnits någon tid. Men eftersom att mina två allra bästa vänner driver bloggar som dem skriver frekvent i så blev jag lite sugen också. Vi får se hur länge det håller haha! Men det är lite fint att alltid kunna komma tillbaka och läsa om 20 åriga Yasmina i framtiden.


Likes

Comments

I typ varje stad i Marocko finns det en äldre del som består av massa hantverks-småbutiker som har så mycket fint. Ska inreda hela mitt hus med massa saker härifrån! Så mysigt att strosa runt och bara titta! Om det är något jag saknar från Marocko så är det dessa ställena.

När vi va där gick in i en mysig moské också! Så fin!

Likes

Comments

Senaste från instagram! ni följer mig väl där? - yasminaelbahji

Likes

Comments

Tjenare!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade men jag har mina anledningar, ibland kommer livet emellan och vissa saker sätts åt sidan. Hur som helst jag är inne på mitt fjärde år på Skanskagymnasiet vilket låter lite halvt larvig och säga när folk frågar med tanke på att vissa tror att man gått om trean. Men nej det är ett fjärde år vilket är en utbildning nånstans mitt emellan högskola och gymnasiet med tanke på man går hela dagarna i skolan men ändå har hand om sitt egna. Det är svin kul och jag känner verkligen att jag inom en snar framtid kommer trivas hur bra som helst på Skanska som arbetsledare. Om det blir hus, grundläggning eller betong är fortfarande lite oklart pga att alla delarna är super roligt och utmanande men jag kommer behöva bestämma mig snart och jag hoppas att jag efter denna praktiken på Grundläggning i Stockholm ser lite klarare!

Men som sagt är i Stockholm just nu och ska spendera dem närmaste sex veckorna här och jag älskar det, bästa bästa bästa Stockholm. Vad som händer i helgen är fortfarande lite oklart men ska definitivt öla lite och bara älska med denna fina stad.

Likes

Comments

Hej! Är hemma igen efter en fantastisk resa, skriver mer om den snart!

Tisdag nästa vecka är en ganska speciell dag, det är då min fina Amelia åker till andra sidan jordklotet för att jobba som au pair i Usa, New jersey. Är så glad för hennes skull och hon kommer få se och uppleva så mycket fantastiska saker. Det är verkligen en resa värd att göra och hon har fått chansen. Men detta betyder också att hon åker ifrån mig och ifrån alla här hemma och jag kommer sakna henne så ofantligt. Hon är ett helt unikt kap och den jag vänder mig till för kloka svar och snygga modetips. Men hon är också den som jag älskar att dricka vin med och prata om allt livet har att erbjuda långt in på natten. Hon är den personen som hör av sig och ser till att jag kommit hem efter en sen utekväll även om jag bor bara några hundra meter ifrån. Hon är den personen som planerar och strukturerar allt allt allt vi gör och kommer alltid med frågan " Yasmina, har du ätit lunch idag" för det vet hon att jag inte har gjort och drar då alltid et långt föredrag om hur viktigt det är att ha matrutiner och plockar ihop något gott så jag äter lite. Hon håller ordning på mig och pushar mig till att göra allt jag vill göra, det finns inga gränser för mig enligt henne och inte för henne heller. Amelia jag hoppas du kommer sakna mig lite iallafall och med dina ambitioner och drömmar kommer du komma så långt. Jag är så otroligt stolt över dig, vi ses ikväll

Likes

Comments

Hallloj!

Kom fram till fes igår eftermiddag och ägnade dagen åt shopping och fika! Så gott och få tag på lite frozen yoghurt. Hur som så har jag varit hos frisören idag och gjort en keratinbehandling som förhoppningsvis kommer göra susen! Hade en super duktig frisör som var super trevlig och nu ska de vara kvar 3 dagar i mitt hår. Sen ska jag tillbaka dit för att tvätta ur det! Får inte röra håret med en droppe vatten fram tills dess haha!


//Åt en supergod pasta med lax och spenat till lunch!//

Likes

Comments

Hur vacket till o börja med? Så fint när man sitter på taket. Och var man än tittar så ser man berg! Magisk va??

Börjar få så ont i magen när jag tänker på framtiden, är rätt osäker nu på om jag verkligen vill tillbaka till samma ställe? Tror jag tog det beslutet mest för att de kände tryggast och för det är jag så arg på mig själv. Även om jag vet att jag är såååå intresserad av det jag ska läsa så vill jag nån annanstans, träffa nya människor. Börja om på nytt.

Fina mamsen ❤️❤️

Likes

Comments