Omg jag hade nästan glömt bort bloggen helt i över en månad nu typ, vafan hände?

Tror det är det som kallas bebisbubbla då man nästan bara försvinner helt från allt möjligt och inte bara media,

Idag var jag på en gynundersökning för att kolla om jag hade några rester kvar i livmodern eller ej, och det hade jag inte, remot har jag fortfarande lite blodflytningar kvar och hon sa det att vid nästa inbokade besök 1 Nov så ska blödningen ha avtagit annars kollar dom upp det.
Men i alla fall så kollade det med ultraljud och såg att jag hade två systor på vardera äggstock men som hon egentligen inte kunde kalla för systor då de va mindre än 4cm, ena va 1cm och den andra var 2cm, och dessa kunde förklara varför jag känner stickande och huggande smärtor ibland i mina äggstockar, men dessa försvinner av sig självt tydligen då det är en så pass tidigt undersökning efter en graviditet.

Bad även om att få göra en yttre plastikoperation och har fått tid för den typ av läkarundersökning och bedömning den 1 Nov!
Ska bli sjukt spännande då jag verkligen vill göra en🙀👌🏽👈🏼
Wihoo!!! Nu gäller det bara att komma igång med kosten och träningen så kommer jag bli 110% min själv än bara 100% som jag va innan allt detta.

Något jag måste yttra mig om är att jag intre trivdes att vara gravid, absolut inte nånstans, de 9 månaderna kändes som värsta plågan, och förlossningen va djävulsk, även om sköterskorna tyckte att jag skötte mig exemplariskt för att vara förstföderska så är jag endå så himla avtänd på att hoppa på det där tåget igen asså.

Nu har jag fått skriva av mig lite, hypertypolera lite 😂
Men nu till dagens shopping som vart i farsta tillsammans med mammsen, och sen även fixat ett maxi cosi bilskydd som passar till cameleon bugaboon som bag införskaffat för jag ledsna så hårt på våran första vagn👍🏽👍🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tror jag lider av sömnsvårigheter, nothing new but anyways!
Kan inte sluta förundras hur livet är och ser ut, hur lycklig jag är nu, känns verkligen helt ofattbart.
Jag är på toppen nu och här känner jag mig hemma💙😊
Peace out!

Likes

Comments

Nej nej och åter igen nej, jag ser absolut inte ut sådär på mornarna efter lite sömn, och okej visa kanske tycker att det här är ingenting i jämförelse med hur andra faktist har det, men jag har alltid varig en sjusovare.
Om V somnar 22 vilket han brukar göra eller har gjort nu det senaste dagarna, så kommer han att vakna vid 01:15-01:30 för att äta lite, sen så brukar han oftast somna om och inte vakna förens 05:00-06:00, och sen igen efter ca 3h, det är som att han har en inställd klocka på att var tredje timme ska det fanimej va mat framför snoken annars jäklar!

Berätta gärna om era nätter i kommentarerna, skulle vara kul att veta hur ni andra har det😁

Skulle behöva sova nån timme nu men frågan är om skrutten kommer tillåta mamsen det...
Jag behöver minst 3h sömn till😴

Likes

Comments

Vi hade fikanys för några dagar sen men mina äldsta vänner🤗❤️ hade det super mysigt och lilla V var hus nöjd som helst med sällskapet då han låg och sov 99% av tiden haha😘

Likes

Comments

Hej!
Nu är vi äntligen i rullning, vi skulle åkt tidigt imorse men V var vaken 2-3 gånger inatt och äta så R lät mig sova på morgonen när jag däckat med V på bröstet, han somna så skönt i groda😚
Men nu är vi äntligen i rullning.

R fyller år idag också, hela 28 år❤️ grattis på din dag älskling🌹🌹🌹
Han fick en super present då han är min superman🙏🏼
Han fick en hooverboard balance scooter, tänkte han kunde åka till gymmet med den istället för att ta bilen👍🏽 sen träna upp balansen vilket inte kan vara så svårt för honom då han e gammal hockey spelare😁

Likes

Comments

Dålig uppdatering, det får jag ta, jag har ju nyss blivit morsa.
😁
Just nu ligger Valentino på bröstet och sover, det enda sättet han somna på nu på ett tag, då han motstridigt vänt och vridit sig utan att komma till ro, hann inte riktigt slänga på mig bärsjalen heller men jag satte mig ner i soffan nu så mina armar inte trillar av.
På fredag denna veckan får vi hembesök av bvc, ska bli så kul och se om han gått upp nått och vuxit något, på lördag är han ju även två veckor, tiden känns som att den kommer bara springa iväg nu... Lite orolig över att man inte kommer hinna njuta tillräckligt.
Jag är verkligen stolt över R och övar vad han lärt sig och åstadkommit, innan ville han inte ens byta blöja och nu skrattar han åt att han blir kissad på, mitt hjärta väller över.
Bättre pappa får man leta efter,
Hoppas nu bara på att V får en lugnare natt än idag, för han kom inte till ro inatt, kanske var han orolig..💙
Hjärtat mitt vad jag älskar den här lilla pysslingen😢
Imorgon är det måndag och då ska jag väga mig igen, jag hade gått ner 7 kg förra måndan, och det var ju självaste graviditeten i sig, - vätskan som jag typ förlorat under veckan..
Så ska bli kul att se vad jag väger imorgon, hade ju totalt gått up 15-16 kg trorja, så hoppas jag gått ner en del vatten👍🏽
Imorgon tänkte jag även dra ner i förrådet och plocka upp mina kläder som jag pulat ner när jag vart för stor av graviditeten, kanske hittar massa fint, för just nu har jag bara soppsäckar att sätta på mig😅

Godnatt nu💋

Likes

Comments

Hej alla fina människor!

Idag var vi på återbesök hos barnmorskan på SöS, för att göra blodprov och kolla vikten, samt göra ett hörsel test.
Blodprovet får vi reda på om det är nått om två veckor och om det är felfritt där också så kommer de inte att höra av sig nå mer, och hörseltestet fick han godkänt på så det känns ju skönt.
Han va lite gul i huden men det var bara på 86 och enligt barnmorskan så var det ok, och vikten låg på -70g vilket var jätte bra 👍🏽👍🏽
Köpte även en bärsjal igår men lyckades inte få till den, men idag då jäklarns sa jag att jag skulle fixa det, och det va inte så jäkla svårt när man väl fick en bra instruktionsvideo att följa!🤗
Så såhär ser vi ut nu..😍💙

Likes

Comments

Har verkligen hamnat i bebisbubblan alla pratat om, har inte tid för mobilen längre.
Vilket är självklart då han är värd all tid jag har att ge, men nu när han endå sover så passar jag på att skriva av mig lite, vi sitter just nu och kollar på nya Djungelboken😱 så himla bra!
V ligger och sover på mitt bröst och har gjort det nu i snart 2 h, så jäkla mysigt.
Jag kommer verkligen ta vara på den här tiden, han är alldeles för go☺️🤗😘😍❤️ ska försöka sova efter filmen så säger godnatt nu 💋

Likes

Comments

Idag blir jag igångsatt, jag är sjukt rädd över hur det kommer att kännas, sjukt nervös är jag.
Wish me good luck🙄
Idag får jag äntligen träffa den lilla som sparkat mina inre organ gula och blå💙

Likes

Comments

Fortfarande ingenting och jag är på 6 dagen över tiden...
Jag börjar bli väldigt less på det här, på fredag ska de göra ultraljud för att kolla hur mycket fostervatten det är där inne och även viktuppskatta bebis, för jag har sagt att jag inte klämmer ut en unge som väger mer än 3,8>4,0 kilon, det är ett skräck senario har jag redan sagt till en fl läkare.
ALDRIG I LIVET DÅ BLIR DET KS!
Så även om läkare som undersökte mig idag sa att han inte var varken stor eller liten, och det visar sig att han är över den vikten på ultraljud kommer jag kräva ks.
Hon gjorde en hinnsvepning på mig också, blödde litegrann men nu så har det typ slutat, helt normalt enligt läkaren, fick även sömntablett för att jag ska kunna sova inatt, då jag inte sovit en hel natt på jag vet inte hur länge.
Så på fredag blir nästa undersökning och fick order att vila mig, då jag har tydliga utmattnings symptom.
Jag tror inte han kommer inatt heller, jag är så jävla less på det här nu😞😔

Likes

Comments