Nu var de ju de här igen med att jag aldrig får tummen ur röven och skriver här. Men jag ska faktiskt försöka att bättra mig! Är faktiskt duktigt besviken på mig själv, mestadels av saker som William kanske gjort som jag sen glömmer bort, som då skulle stått skrivet så fint här...😒🔫

Drygt 3 månader har gått sen jag skrev här sist, vad har hänt för roligt nu då? Jo lilleman går på dagis och stortrivs! Han verkligen älskar att vara där! Han är alltid jätte duktig varje dag och äter som han ska. Inga problem alls. Har även 2 mins promenad till dagiset så de är perfekt 😉

Jag är blondin och går numera en SMF kurs via Arbetsförmedlingen. Hahaaaaaaa, skitkul! 😞 Står fortfarande i valet om jag ska börja läsa upp mina betyg på den skolan jag går på nu, eller gå en yrkes utbildning. Har cirkus en månad kvar innan de börjar krisa rejält, så lite tid har jag kvar att dryga med den tanken. Stress deluxe.

Har egentligen inte så värst mycket att berätta här, men de är mest för min egen skull trotsallt. Tror ingen hänger kvar här nu efter denna "bloggtorka". Men bara för att se skillnader, så ska jag lägga upp lite bilder på mig och William.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha kan man kalla det så? Har ändå inte skrivit här sen i Maj. 

Min pluttesnutt blev 1år den 24 Juli, han har 8 tänder och lärde sig gå när han innan han var 11 månader. Kan inte bli mer än stolt. Han säger "mamma" , "pappa" och "farfar". Och massa andra konstiga ljud med sin tunga haha. Väntar fortfarande på att få besked om dagisplats. Egentligen vill jag inte lämna honom på dagis överhuvudtaget, men så självisk får man inte bli. Han behöver träffa massa andra barn i hans ålder och få springa av sig osv. Men de gör ju ändå ont i hjärtat av bara tanken på att träffa honom kanske max 3-4 timmar per dag. USCH! 

Jag själv fyllde 19år för 2 dagar sen. Haha, vilken meningslös ålder egentligen. Så fruktansvärt tråkigt så det är helt sanslöst. Och nu försöker jag bli hel blond igen, så i skrivande stund har jag gult/blont hår. Har köpt silverschampoo som ska få bort de lilla gula som finns kvar. Så snart så! Vi jobbar på! 


Likes

Comments

De här med rubriker är inte min grej, för fem öre. Heller inte bloggandet har jag märkt. Men de är så svårt när jag inte vet vad jag ska skriva. Ja jag borde uppdatera om William, men han underhåller/uppehåller mig från morgon till kväll så jag finner ingen tid eller ork till att sätta mig framför datorn och skriva en hel bibel. Eller ens på telefonen. Cred till er som pallar! Jag pallar inte! 

Mår bajs för tillfället. Somnade innan en halvtimme, och alltid när jag somnar (läs powernap) så mår jag som ett as när jag vaknar. Helt hängig och fryser och mår illa. Varit så sen jag var liten... LIFEISGOOD. 

Blir väl att traska ut med king snart i min ensamhet. Lilleman sover sen halv 8-8 tiden och jag har ingenting att göra. Klättrar snart på väggarna. Nu under snart 2 månaders tid har jag börjat lida av extrem rastlöshet. De är inte normalt. Från morgon till kväll är jag rastlös. Jag kan inte ens titta på en sketen film längre, wtf is up with that? Ligger jag på nätterna och glor tv, måste jag upp och ut i köket eller något, gå ut och röka, gå på toa. Ja något, just för att bara få röra på mig. HEHEHEH, #damp

Likes

Comments

I can't do this anymore. Pretend that everything's great. Act like there's nothing to hate. Wipe away every tear. Run away from my fears. Talk like everything's okay. Live like there's nothing wrong with today.

Likes

Comments

Nobody sees, nobody knows.
We are a secret, can't be exposed.
Blablabla, älska låten iaf!

Likes

Comments

Blir så trött på mig själv ibland. Anledning? Jo här kommer den. 
Timmen innan William ska sova, så längtar jag bara tills han ska sova. Bara längtar efter att få ha min egen tid. Nästan så att jag längtar lite för mycket. När han väl somnar, får jag min egen tid. Men jag behöver den bara 1 timme. Sen saknar jag honom igen. Nu sitter jag och saknar honom så det nästan gör ont. De är lite misshandel att gå in och väcka honom va? Vill bara ta upp honom och pussa på honom och krama honom och höra honom börja berätta allt han vill berätta, titta på honom när han visar stolt upp hur duktig han är i gåstolen när han springer fram eller som nu när han precis lärt sig ta sig upp på stående ben själv. Åh min fina. VAKNA!!!!!!!!!!! Jag vill mysa. Åh. Varför känner jag såhär? Får så dåligt samvete också när jag vill att han ska gå och lägga sig. Blööööööööö. Minus i mammapoäng. sad

Likes

Comments

Är så stolt över min fina pojke idag. Han har varit hur underbar som helst. Varit på kalas och han skötte sig exemplariskt! Åh. Lyckan är på topp idag för att han har varit så bra. <>Likes

Comments

Istället för att skriva världens bibel om vad jag har gjort så lägger jag upp bilder istället.
Likes

Comments

Sitter just nu i bilen påväg till Älmhult. Jag och min svägerskas pojkvän ska dit och fynda loss! Willeman får stanna hemma med sin pappa och sova. Man fick fylla en mindre Ikea kass på valfritt porslin såsom tallrikar, glas, muggar etc. för 49kr! Så Älmhult , here we come!

Likes

Comments

Glömde dela med mig av dessa bilderna för någon dag sen, sötast i världen :) han älskar sin farbrors mössa!

Likes

Comments