Better Blogging Nouw
Presentation picture
y0matiiLda
Matilda, 20 år, Helsingborg
Du har kommit till en tjej i sina bästa unga 18 år som nybliven mamma till en son vid namn William som kom till världen den 24-07-12. Här får du följa våra dagar som familj och åsikter om allmänt strunt. Våra lata dagar och hektiska dagar. Och bara för att man är mamma har man inte slutat leva, glöm aldrig det. Read it or leave it people!

 

My moment

Nu har Smartson ett erbjudande där just du som bloggare kan få hem drickyoghurten My Moment från Lindahls Mejeri.

http://newsletter.smartson.se/t.aspx?S=1&ID=1173&NL=197&N=1131&SI=329909&URL=http%3a%2f%2fyoutu.be%2fj-4is_nSty0

Allt du behöver göra finns i länken nedanför :)

http://newsletter.smartson.se/t.aspx?S=1&ID=1173&NL=197&N=1131&SI=329909&URL=http%3a%2f%2fsmartsontestpilot.se%2fmymoment%2fbli-testpilot%2f
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

se pe ru br ik

HEHEH, min lilleman rör sig otroligt mycket hela tiden och de är så underbart när man känner en liten fot eller hand eller vad de nu är bumbas upp som ett svar när jag retas genom att trycka på magen. Förstår inte de folket som klagar på när bebisen rör sig, för dom inte kan sova då? Hur svårt är de att sova egentligen? Visst de rör sig väldigt mycket men vafan, så jävla känslig kan man inte vara. Som om ni får sova sen då efter graviditeten? Haha, nötter. Tycker inte man ska klaga så jävla mycket när man är gravid faktiskt (visst jag har haft en underbar graviditet med nästan ingen smärta alls) , men allvarligt vem har sagt att de ska vara en dans på rosor att vara det? De är heller ingen sjukdom,så de är inte synd om en. Man har själv valt detta beslutet, så knip igen och ta de som en man eller något. Får man foglossning, buhu synd om dig. Får man halsbränna, nämen! Vad roligt för dig :) Gud, dagens samhälle alltså. 

Kände tydligen något annat idag också, att han hade lagt sig med huvudet neråt. Läste att Alexsandra också hade känt på de, att underlivet skulle typ gå sönder haha! Jag tyckte också de kändes så, och jävligt häftigt faktiskt. Det slog mig mer att jag faktiskt har en bebis inuti mig, min bebis

 Och lilleman är mitt smeknamn på min bebis eftersom vi inte har något namn än.
Men vissa verkar ju inte förstå det. 

<3

 

 

 

Mys med mormor

Spontan tripp till Ikea såhär på kvällskvisten :)

 

So true.

Har för ont i ryggen för att peta min röv till skolan, låt dessa 9veckor gå fort så jag får träffa min pojke snart!!

 

Love!

Stora runda mage. Vem gömmer sig där inuti egentligen? Jag längtar efter dig! <3 

.

A women gotta do what a women gotta do. 

I slutändan står man där ändå själv.

De är du och jag och lilleman. Allt annat kan kvitta.
Inte lönt att slösa energi på folk som ändå inte vill ha oss i sitt liv.
Jag älskar dig så mycket min bästa vän!


 

Sunshiiiiiine!

Heeejsan bloggen! 
Imorse klockan 8 var jag hos barnmorskan och drack något sött skit för att kolla om jag fått graviditetsdiabetes. Vilket jag inte hade fått. Blodvärdet var lite lågt men de visste jag redan. Magen växer på som den ska och bebis's hjärta hördes bra! AWESOME!

Efter barnmorskan stack jag och jesper och köpte mamma-shorts till mig, underbart sköna. Sen blev de snabbt hem om och bytade till shortsen, sen ner och lägga sig på gröningen och bara ta de lugnt. Vilket vi gjort hela dagen. Har dock solat i linne och shorts, då jag frös som ett as faktiskt av alla kalla vindar. Tror jag hade solfrossa eller något. För de var inte friskt att frysa så som jag gjorde i den värmen. Var helt kall om benen och armarna , hade gåshud nästan hela tiden. Haha, lyckat!

Så imorgon, tar vi igen det. Ska försöka dra ner rätt tidigt då.. Har dock bränt mina ben, så den "brännan" fixar vi imorgon, om de är lika fint väder. Då blir de att sola i bikini om de är fint väder. Måste dock köpa ny bikini först då mina bröst trillar ut genom den jag har just nu haha. Vilka i-landsproblem. 

 

Har ändå fått lite färg ;) 

 

<3

70 dagar. 

 

My new love - earcandyyyyy!

Kan inte låta bli att älska Dani M´s jävla röst i den första asså.
MMMMMH!
Eller överhuvudtaget? ;) 
and seriously, i dont give a fuck om låtarna är gamla eller ej.