Presentation picture
y0matiiLda
Matilda, 20 år, Helsingborg
Du har kommit till en tjej i sina bästa unga 18 år som nybliven mamma till en son vid namn William som kom till världen den 24-07-12. Här får du följa våra dagar som familj och åsikter om allmänt strunt. Våra lata dagar och hektiska dagar. Och bara för att man är mamma har man inte slutat leva, glöm aldrig det. Read it or leave it people!

 

Babykläder?

Har varit en rätt seg dag i skolan, fast var på gångvad hela dagen. Skulle ju rida idag, men när jag tog på mig ridbyxorna , var dom för små... haha! Så kunde inte rida idag. 

Efter skolan åkte jag och älskling till väla, hämtade ut en babybox & köpte en snygg tröja/jacka till jesper. Ska snart ner till stan någon dag och kolla babykläder, men allt man hittar nu förtiden är för hösten och vintern, alltså varma kläder. Jag ska leta efter sommarkläder. Då bebisen kommer i augusti, är de rätt varmt, så får ju anpassa mig efter det. 

Ska nog börja leta efter mamma kläder snart också, börjar få en kula nu haha! Underbart. Ska även köpa en sån bolakula, halsbandet. De är så vackert på alla gravida som har en sån, åh <3

Så om någon vet en bra hemsida där man kan beställa hem fina babykläder får någon gärna hojta till! Bola kulan klingar med ett läte som gör att bebisen känner sig lugn & harmonisk. Känner även igen ljudet efter den legat i magen. Helfräckt !

 

 

 

Likes

Comments