Header

Har dere sett noe så nydelig?💓 For meg som både elsker pasteller og marmor mønster, er denne vår kolleksjonen til YSL perfekt! Jeg MÅ bare skaffe meg noen av produktene før de er utsolgt, har spesielt sett meg ut Love Pink lakken, face palettet og skygge palettet. Gleder meg til å gjøre en look med disse!

🎀YSL Couture Palette Collector Indie Jaspe

🎀 YSL Face Palette Collector Gypse Opal

🎀 YSL Vernis A Lévers

🎀 YSL Volume Effet Faux Cils Mascara Spring (finnes også i rosa)

🎀 YSL La Laque Couture Boho Stones(Peace Green)

🎀 YSL La Laque Couture Boho Stines (Love Pink)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Helt siden jeg begynte å interessere meg for sminke(ca 8 år siden), så har jeg vært forelsket i Too Faced sine produkter. Selvom det er vanskelig å skaffe seg disse fantastiske produkene i Norge, har jeg bestilt på ebay og kjøpt i utlandet. Min kjærlighet for produktene bare vokser og vokser! Til sommeren kommer disse fantastiske produktene på markedet, og jeg bare MÅ ha "Sweet Peach" palettet! Hvor fantastisk er det ikke at det lukter fersken!? NAM!

💗Sweet Peach Eyeshadow collection
💗Sweethearts Perfect Flush Blush
💗Sweethearts Bronzer

Jeg er veldig spent på palettet, da jeg er en stor fan av Too Faced sine. Det er også laget av ekte fersken esens, woop!

I tillegg til sommer nyhetene til Too Faced, kommer "Peanut Butter And Jelly" palettet ut nå i slutten av Februar, altså.... WOW! Perfekte jordfarger til å bruke til hverdags! Dette palettet lukter også peanøtter, virker nesten som at Too Faced har gått helt crazy med sine duftende paletter, hehe!

Jeg vet i allefall at jeg skal invistere i begge palettene!


Har du planer om å teste noen av de nye produktene til Too Faced?

Likes

Comments

Hei!✨
Da har jeg tatt meg sammen og opprettet ny blogg her på nouw, noe jeg ser på som veldig spennende! Mitt navn er Mia Marie, jeg er 24 år gammel, bor i en liten by i Hedmark, nærmere sagt Elverum. Opprinnelig er jeg fra "bygda", litt lengre sør, rettere sagt Grue. I tillegg har jeg blogget på blogg.no i ca 7 år.

Jeg er en kreativ sjel, om det så gjelder sminke, baking eller hammeren, jeg elsker å skape nye ting. Min største lidenskap er skjønnhet og velvære, noe det har vært de siste 8 årene. Jeg har også tidligere jobbet som modell i ca 6 år, men fant ut at godteri og mat er LIVET!

Jeg har også reist endel, jeg har bodd i Australia og Usa, i tillegg til å ha vært en god del andre steder. Mitt "endelige" favorittsted er Miami, der har jeg tilbrakt endel tid de siste 3 årene✈

💄Ellers vil denne bloggen for det meste innholde det samme som den forrige, sminke/velvære, interiør og reise. Det kan også hende jeg slenger med et par baketips innimellom.


Likes

Comments