at have en blog kræver mange ting. Du skal kunne skrive noget nogle faktisk gider at læse, du skal gide at følge op på den så den bliver ved med at være interesant, ja du skal kunne lide at skrive og du skal kunne klare "presset" hvis der kommer nogle udfordringer.
Jeg synes det her med at starte en blog er begyndt at bluse meget op igen. Jeg har aldrig rigtig selv læst blogs fordi jeg ikke vidste hvordan man fandt dem (ved det lyder dumt).
Jeg ser tit piger og drenge (mest piger) der poster nye oplæg på deres facebook "heeeey venner tjek lige min nye blog ud!!! tak" og det synes jeg er et super initiativ hvis det er det man har lyst til, men af en grund jeg ikke fatter så er det åbenbart virkelig cringe. "ej omg hun har lavet en blog" "ha hun har kun 30 følgere" "fuck et grimt billede".

Folk de hater virkelig på de her ny-opstartende mennesker der prøver at have det lidt sjovt mens de laver en blog, eller noget.
Der findes nogle sygt fede bloggere rundt omkring, med 1000+ følgere det er super for dem, men hvordan er de kommet dertil (hvis de altså ikke var kendte i forvejen?). De stod også engang med 10 følger der blev til 100 der blev til 500 osv. Hvis de havde ladet sig påvirke at folk dengang var de måske aldrig blevet til noget.

Pointen er at jeg tror ikke at jeg ville kunne lade vær med at blive påvirket af folk, enten om jeg kender dem eller ej. Jeg ville i det hele taget ikke være startet hvis jeg ikke kunne gøre det hed anonymt. Nogle vil nok sige at det er svagt eller... hvad ved jeg, men det ville jeg altså ikke.
nu er jeg her, startet og klar til at der forhåbentlig er nogle der vil følge med kh - ?

Likes

Comments

hey - der findes ikke dumme spørgsmål, kun dumme svar