Nu har det gått ett par dagar sen rättegången. Det gick bra och var inte så jobbigt som jag trodde. Första natten efter de var jag docka ganska så paranoid😬😅. Han såg lite skrämmande ut i rättssalen, han påminde om Snape från Harry Potter😂🙈. Och den natten blåste det något för jävligt ute så att det small som fan överallt och lät som fönster krossades😳😣. Men så fort blåsten släppte så släppte även paranoian😅👍🏽.

Igår var de lite möten på schemat. Sen handlade vi grillade revben och åt innan vi la oss.

Idag har jag varit ganska slut. Mått illa. Haft huvudvärk bla. Vilade en timme på EM och mådde sedan bättre som tur var. Tog tillfället i akt och åkte ut till grabbarna på Juttern. Stefan hade fått en gädda innan jag kom. Jag hade bara tid att fiska 1.5h men jag hann dra upp en fin mat gös på ca 1.5kg iaf
😊✌🏽. Blev ett bra avslut på fisket för i år✌🏽.

Vince testade sin mors tålamod nästan till bristningsgränsen idag. Han vägrade sova middag trots att han var sket slut. Försökte söva honom i över 3h innan han tillslut somnade. Testade allt men inget ville fungera. Han bara skrek.
Och innan har han varit ganska bestämt själv och visat tydligt när han velat vila. Och med tanke på att jag själv inte mådde bra så var det inte riktigt rätt dag för detta. Jag har ett otroligt starkt tålamod när de kommer till Vince. Men idag kände jag faktiskt av det
😅, men det visade jag ju självklart inte för honom. Nu vet jag iaf vad som krävs för att mitt tålamod näääästan ska ta slut.

Nu ska jag lägga mig jämte min son och gosa in mig. Måste ha lite gos så att mitt tålamod klarar att bli väckt 3ggr/timmen inatt också
🙈😩😒😴.

P.s Min mor har gjort om min son till en dotter på sista bilden
🙈.

Take care!
🌺🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ska försöka hålla detta till ett relativt kort inlägg, är så trött😴.

Känns som det hänt rätt mycket senaste dagarna men ändå inte på något sätt
🤔. I tis var min faster här och fikade. Vi satt och pratade och hade de väldigt trevligt. Det är sällan vi ses så ofta nu för tiden. Så det var skönt att ha någon att prata av sig lite med💖. Hon verkar rätt glad i min lille pojk också👶🏼😍😅.

Idag är Vince hos sin mormor. Skjutsade dit honom runt lunch tid. Tar inte många minuter innan man börjar sakna honom
💔, man känner sig halv på något konstigt sätt. Går nog inte förklara för människor som inte har barn. Men det är en välbehövlig dag/natt för mig som hans mamma att kunna få vila upp mig så att han har en pigg mamma som orkar imorgon igen❤️. Har även haft lite egentid med Stefan😍, och äntligen hunnit se några avsnitt av den nya säsongen lock up på Netflix😍

Vince börjar göra allt mer framsteg för var dag som går tycker jag. Jag tror han är ganska smart och därför också ganska lat
😅. Han blir bara förbannad om han inte klarar de han vill fort och sen skiter han i det😂.
Idag fick jag hon till att dansa för första gången iaf. När mamma sjöng med till babblarna givetvis
🙈.

Men nu till rubriken, rättegång imorgon igen alltså
😩. Denna gång ska jag vittna mot en person som körde påverkad och körde i staketet här utanför oss. Blev en jävla smäll alltså. Hela bilen åkte fram och tillbaka över båda körfälten. Jag satt med förvärkar när de hände, Vince föddes dagen efter.
Det som inte känns bra med de hela är att de är en granne jag ska vittna emot. Har aldrig pratar med honom. Så heller inget otalt. Men det känns lite sisådär.
Det var barn i närheten när han smällde med bilen, det var de som fick mig att bestämma mig för att vi skulle ringa polisen den kvällen och att jag skulle vittna. Han ska vara riktigt glad att det inte slutade värre än det gjorde.

Imorgon kommer också dagen jag helst vill hoppa över. Inte pga rättegången. Utan av andra privata skäl. Ge mig snälla ett tecken att jag gör rätt val!
🙏🏽. Eller ett tecken på att det är helt fel val! Jag vill inte behöva ta de här beslutet nu! Jag vill kunna ta en genväg....


Take care!

Likes

Comments

Eller egentligen är det inte en goood morgon, snarare jag skulle betala hur mycket som helst för att få gå och lägga mig igen morgon😅. Att min kropp inte bara kan lära sig att bli morgonpigg. Varför är alla barn/bebisar morgonpigga?! Det spelar ingen roll om Vince är vaken länge på kvällen, han vaknar aaaaaalltid mellan kl.05-06!😩. När han var mindre så tyckte jag att det var sååå jobbigt att han vaknade och ville ha mat 3ggr per natt och inte sov längre än till 07. Varför uppskattar man aldrig de man har?! Och det är en jävla tur att man inte vet vad som komma skall..

Idag är de ännu träligare väder ute än det var igår🤔🍁🍂🌪💨. Storm! Vet i fan om man ens vågar sig utanför dörren idag i denna blåst...
Så vad ska jag underhålla min son med idag då?! Hade jag fått bestämma så hade vi suttit och kollat mina serier hela dagen lååång, men Vince är inte så intresserad av de tyvärr🙄🤔. Så han styr tvn här hemma redan... Samma film om och om igen! Bobbo, Diddi, Doddo osv. Kan varenda jävla låt i den där förbaskade filmen😂. Till och med om nätterna vaknat jag med de låtarna i huvet😬. Samtidigt så är jag glad att han är intresserad, det ger mig lite egentid till att vakna till på morgonen, ta min kaffe och som nu kunna skriva detta inlägg🙂🙃.

Men snart ska han nog vidare till hoppgungan. Hans morgonrutiner brukar se ut så. Babblarna, Hoppgunga, mat, babygymet och sen första vilan😊.

Vince har börjat få upp ögonen för hundarna mer och mer. Men han fattar inte riktigt varför han inte får något svar tillbaka när han pratar och tittar på dem. Häromdagen satt han i Hoppgungan och han ska alltid visa mig hur duktig han är som kan hoppa. Så han pratar högt tills han får min uppmärksamhet och sen hoppar utav bara satan stolt som få😂. Han ville visa hundarna de också. Men när han inte lyckades få deras uppmärksamhet så övergick hans höga prat till ett väldigt mer irriterat prat😂🤣.
Så när han väl sitter i den så blir min roll att hela tiden titta på honom och säga Oooj, vad du kan osv😅. Man får inte släppa blicken ifrån honom en sekund utan att han märker det😅.

Nu har han signalerat att han vill till Hoppgungan så nu får jag avsluta detta inlägg. Kanske skriver ikväll igen😊.

Take care!💖

Likes

Comments

Har velat ta tag i bloggandet igen sen Vince låg i magen. Men aldrig kommit till skott. Har varit för trött om kvällarna så jag däckar typ direkt jag hinner nudda huvudkudden.
Anledningen till att jag velat börja blogga igen är för att jag vill skriva ner saker, minnas Vince uppväxt med sånt man annars lätt glömmer bort så fort. Så denna blogg kommer till största delen handla om livet tillsammans med honom
💙. Men även saker som far runt i mitt huvud. Har alltid tyckt om att skriva av mig.

Vince har redan hunnit bli nästan 7.5 månader. Helt sjukt hur tiden springer iväg.

Idag har vi varit på invigning på Kalles lek och lattjo med Vince. Han verkade gillade de. Men var mer facinerad av alla barn. Lite svårt för honom att fokusera vart han skulle kolla😅. Men han är ju inte så stor än så det kommer väl bli mer intressant med aktiviteterna framöver😊.

Nu ska jag försöka söva Vince, och även mig själv. Att bli väckt 3ggr i timmen hela natten lång tar ut sin rätt. Snart 2 månader i sträck nu😩. Det blev tuffare än jag trodde med just den biten. Trodde hans sömn skulle bli bättre med tiden, men ack så fel jag hade.

Har lite nyheter jag tänkt dela med mig av framöver. Positiva eller negativa beror helt på🙄. Stay tuned for the next Episode😉😘.

Take care!😜

Likes

Comments