Ligger fortfarande kvar på sängen, gäspar lite lätt och ringde nyss till veterinären angående Leo. Idag slipper Leo åka till veterinären, Leo får åka till dom den 28 istället. Min lilla bebis, ha har blivit så duktig på att stödja sig på bakbenet.
Sen så ligger jag och kollar på bröllops tips, gubben och jag ska ta ett annat datum också.
Jag funderar på att vila en stund till, sen ska jag ge Leo medicin och mat och sen gå ut med Otto och sen ta Leo ut på gräsmattan.
Pengar är som mens, båda två kommer en gång i månaden och försvinner lika fort.
Nu vill jag att denna vecka ska gå fort, om jag beräknade rätt så kommer hundvagnen på torsdag.

Likes

Comments

Söndag nu igen då!  Lov hela nästa vecka, så sugen på att åka iväg på båtkryssning men sån lyx får man inte. Leo har börjat stödja sig mera på bakbenet, jag börjar bli rastlös..
Jag undrar vad veterinären kommer att säga imorgon, vill ju hitta på saker och inte känna mig inlåst. Leo behöver sin medicin 12:00 och 20:00 samt 04:00, så känner mig trött och så går man och lägger sig super sent.
Nu på helgen som kommer, så ska vi åka iväg på en lång resa. Hoppas att vagnen kommer, hoppas att det inte blir operation men det tror jag inte.

Likes

Comments

Nu har jag beställt en vagn från zonplus.se för 779kr till Leo, men självklart kommer Otto att få använda den också och då kan jag gå längre en vad Otto eller Leo klarar av att gå. Leo haltar forfarande, men han är glad och positiv och vill stödja sig på benet sen springer han när han inte får springa. Vad svårt det är att säga till Leo att han inte får springa eller gå långa sträckor, han måste bara vila. Men nu har jag iallafall beställt en vagn, ifall han inte har blivit bättre till nästa vecka då jag och gubben ska iväg så får Leo det skönt iallafall. Tror att vagn är bra att ha, om man till exempel ska ut och resa långt så slipper man bära på en bur som väger flera kg. Men får se hur det blir med Leo, jag är sjukt orolig för tänk om han måste opereras och om han behöver det så går min värld under.

Likes

Comments

Nu är min bebis hemma igen, nu är familjen samlad igen och jag känner mig hel men ledsen som bara den. Veterinär besöket gick på ....... 4580kr och vet ni vad det bästa är? Ha aldrig Agria som djurförsäkring, är det förstått?! Jag ska byta försäkring till Svedea! Varför? Jag byter, för att Agrias försäkring inte gäller direkt för "jag" fick betala hela summan själv (lånar av sambon). Usch! Jag blir så ledsen, trodde faktiskt att dom var bättre än det där men tydligen hade man fel. Leo fick medicin, man har fortfarande inte hitåt vad felet är men om det blir värre under natten så skulle jag ringa till valla djursjukhus. Men jag skulle enda ringa vettris imorgon, för att meddela Leos status.

Men hur kunde allt gå så fel? Jag blir så förbannad, man ska ju inte vilse leda för att få kunder man ska vara ärlig för att få kunder.

Likes

Comments

Leo och jag var på valpkursen igår, han är oss veterinären nu.
Begrund av att bakbenet som synd på bilden, vill han inte stödja sig på. Det är bakmuskeln han reagerar på när man klämmer, hoppas att det inte är något allvarligt.
Dom ska ge honom lugnade, sen ska dom rönka honom och det är kommer bli dyrt trots försäkring.

Likes

Comments

Denna dagen blev som vilken dag som helt, nästan! Jag orkade inte gå till skolan, mådde dåligt och haft lätta kramper idag. Som sagt det är alla hjärtans dag idag, men för mig är det vilken dag som helst..typ.

Jag sov ganska länge idag, och gått en lång promenad idag för hade inga pengar på busskortet så jag fick gå ner till stan vilket tog 30minuter. Men väl inne på stan, så gick jag förbi gubbens jobb, hämtade hans busskort och åkte till kvinnokliniken som är i samma hus som sjukhuset. Tjejen som tog emot mig, hon var rätt så trevlig och hon kunde nästan svara på alla mina frågor. Hon sa åt mig att ringa kvinnokliniken imorgon, för att boka tid för utredning om varför jag inte blir gravid. Men allt såg mycket finns ut, hon såg att jag precis haft ägglossning så hoppas att man har prickat rätt nu då. Hon på kvinnokliniken, hon sa att det kunde ta uppemot två månader innan man får tid för dom har bara tre läkare en barnmorska och två specialister. Det som är bra, det är att dom tar inte emot par som röker eller snusar och jag hoppas att dom tar in en för utredning för jag tänker göra allt för att inte röka. Men undrar om det är godkänt att röka elcigg? Hoppas att dom säger något bra imorgon!

Leo blev igår fem månader, fatta han blev fem månader igår och idag tappade han sin första tand och det var häftigt att se för det är ovanligt att man hittar en tand för valpar sväljer oftast sina tänder när dom tappar. Jag blev rädd, trodde att han hade gjort något och därför tappat en tand men jag har fått bekräftat att det är en mjölktand.


Likes

Comments

Idag är jag iallafall på skolan, hade engelska nyss läste högt tillsammans med två elever och jag fick bli "lärare".  Det gick ju bra, nu har jag lunch funderar på att gå upp och köpa något att äta.
Vad händer idag då?
Jo jag ska vänta så att klockan tickar, så att jag kan ringa miljö och hälsa för dom öppnar 13:00. Ska nog ringa hyresgästföreningen också, för dom har säkert öppet nu.
Våra hyresvärd, han har varit med i tidningen och då kan man ju pass på att säga att man har mögel och det är 50% risk att det finns i lägenheten också.
Förlåt men det gick inte så bra med att planera, vad man ska skriva om varje vecka.
Jag tappar typ intresset för att skriva, om jag ska planera och då känner jag en större press. Då står det still i mitt huvud istället
Men åter kommer sen hur det blir,  ni får ha en underbar dag!

Likes

Comments

Nästa vecka ska träningen ta fart igen, bara varit på gymmet en gång efter att jag blev medlem och gubben har inte tränat än. Så nästa vecka ska det bli träning, får sticka iväg direkt efter finskan eller om jag ringer och säger att jag inte kan komma. Egentligen får jag inte träna än, då jag fortfarande är igenom förkyld och täppt... Men det är bara att tänka positivt, då blir jag säkert frisk snart igen.

Ska se om man kan få nån slant, för att köpa kläderna för skor har jag redan men jag hittade inte skorna men allt kommer från stadium iallafall.

Likes

Comments

Hejsan!
Jag hade ju planerat, vad jag ska skriva om under dom här 30 dagarna. Men kunde inte hålla planeringen, det är så mycket som händer. Det tar en del kraft att ha två hundar, samt en av dom är en valp på snart 5 hela månader.
Leo har kommit till den åldern, där han inte lyssnar om man inte har fullt med godis i handen.
Men vad gjorde jag igår?
Jag somnade vid 04:00 lördag morgon, vaknade klockan 15:00 på lördag eftermiddag. Sen åkte vi ner på stan, köpte bio biljetter till XXX: The Return of Xander Cage och godis. Sen efter att ha köpt biljetterna, så gick vi och åt på McDonalds jag tog en stor pomme och äppel paj som var super kall.
Sen åkte vi hem en stund, sen åkte vi tillbaka innan filmen började.
Filmen var super bra, om jag skulle ge poäng så fick den 10/10
Igår blev det ingen blogg, då vi kom hem för sent..
Idag tänkte jag gå ut med Leo och träna 😊

Likes

Comments

Idag, så känner jag mig mera utvilad för jag sov hela natten igenom men vaknade klockan sex men somnade om en stund till.
Vi alla har våran morgon humör eller hur?
Idag var det gubbens tur att få utbrott, bara för att han råkade trampa på Leos kiss.
De stämmer han är inte rumsren än, vilket är sjukt jobbigt men både jag och gubben måste skärpa till oss.
Så idag skvätte jag lite tårar, men det var skönt och det behövde jag.
Ligger iallafall kvar i sängen, Leo sover i en konstig ställning.
Jag visste inte det, men man får absolut inte väcka en hund som sover..
Hunden kan bli förvirrad sen kan det också bli, aggressiv om hunden drömmer en mardröm.
Jag är ju medlem i en grupp på Facebook, den heter så här Jack Russel Sverige.
Gruppen är super bra, där hittar man andra som har en JR (Jack Russel).
Frågade om lite tips, vad kan kunde göra med Leo och det var sjukt många som skrev.
Frågan ärska man söka upp dogparkour? Se om man kan få testa en omgång med Leo 🤔❤️

Likes

Comments