JAG VILL ATT ALLA TÄNKER FÖRE NI SKRIVER NÅGOT PÅ NÄTET

OCH NÄR NI SKRIVIT DET SÅ MÅSTE NI STÅ FÖR DET

läs nu bloggen och ha en bra stund bah, puss

älskar er :*

​hej!

förlåt för att jag inte skrivit men ärligt talat så går ingenting som det ska just nu och allt krånglar väldigt mycket. det är dock sånt man får ta ibland, livet kan inte alltid vara en dans på rosor.

ville bara berätta att jag tänkte börja ladda upp på min youtube kanal igen! sök ordet är MatildaM/iller 


hoppas alla har det super bra, puuussssXD

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

#vardagen

Hej alla!
Hur har ni det?
Jag har det iaf sjukt bra just nu, dom senaste dagarna har varit dom bästa på länge!
Jag har spenderat väldigt mycket tid med mina vänner och vi har haft det toppen.
Vi har under några dagars tid åkt till stranden varje kväll och myst där! Det har varit jätte varmt i vattnet och jag är så glad att mina vänner tvingat ut mig ur huset för en gå ha skull!

Igår

Igår va jag och Thea inne i stan och köpte lite saker på h&m.
Jag köpte en kofta och lite annat. Efter det gick vi till espresso house. Där satt vi och fikade till ungefär 20 över två. När vi var klara där kom min mamma och hämtade upp oss och då åkte vi till city gross för att köpa det sista jag behövde till ridlägret.
Senare på kvällen åkte vi ner i byn och åt glass med Emma och sedan stack vi till stranden! Efter ett tag kom Tova dit med och vi åkte till ett annat ställe där vi mötte en annan av våra vänner!
Super kul!

Hoppas alla har det bra!❤️
Adda mig på snap btw!! -> matte022

Likes

Comments

#vardagen

Hej!
Under dom senaste dagarna har jag bara planerat och tänkt.
Eftersom jag på på ridläger om 10 dagar!

Jag ska till Grytåsa!!
Jag ska dit med min kompis Thea o vi kommer ha bästa veckan;)

Vi e super taggade och längtar jätte mycket, iaf jag. Jag har nämligen redan börjat packa och är redan stressad och har ångest över att jag glömt något.
Jag tycker ändå att det är skönt att allt e klart men jag kommer säkert komma på typ halvvägs till lägret att jag glömt något viktigt som ridhjälmen😂

Nu ska jag iväg till tygelsjö med min hund eftersom hon nyligen opererat sitt ben men hon har inte kunnat gå på det nu så vi måste tillbaka till the vet😔.
Det är iallafall skönt att han inte har ont längre så det är väll positivt! Men nog om det-tbx t ridlägret

Är det någon annan som har varit på Grytåsa? Hur var det? Något tips om vad jag ska ta med mig?

Hoppas någon ser detta och skriver om ni varit där, hahah.
Hejdå o ha de så bra❤️

Likes

Comments

​yheeeej!!

extremt länge sen nu men aja.

igår fyllde jag 14! och för första gången i hela mitt liv så fick jag fira med hela min familj. 

jag får sommarlov om typ en vecka och då kommer jag definitivt blogga mer eftersom jag måste kunna skriva av mig någonstans, haha.  

vi hörs snart igen alla små muppar!

Likes

Comments

#vardagen, #bubbeltyckertill, #fucklife

heeej

tänkte skriva ett inlägg om den dröm jag har, den är ganska krossad men jag hoppas och jag tror på mig själv för jag vill jätte göra detta. låt mig komma till saken.

jag vill bli en av världens bästa jockeys.

galopp sporten har alltid varit något jag gillar och jag har alltid velat vara en galoppryttare/jockey.

jag kan ta det hela ifrån början.

Jag var 3 år när allt började. mamma köpte den här filmen Zuper Zebran. jag tittade på den varje dag efter dagis, innan dagis. det fortsatte. innan förskolan, efter förskolan. ända tills jag var 9år så tittade jag på den regelbundet.

varje gång jag såg filmen så blev jag lika glad och entusiastisk. jag sprang runt i hela huset och låtsades att det var jag som red sträcket i det stora loppet(Kentucky derbyt). även fast jag kunde hela filmen innan och utan till så kunde jag inte sluta titta på den för jag ville så gärna vara där själv. sittandes på en zebra i ett av världens svåraste och största galopp lopp. jag insåg senare att det inte var möjligt för mig att vinna med en zebra då jag tänkte att det skulle ta för lång tid att hitta en, lol. men jag gav inte upp hoppet där för när jag var 8 år så tjatade jag mig till en plats på ridskolan i byn. jag började tänka mer och mer på att verkligen satsa på detta. det var svårt att rida märkte jag men jag fortsatte. på min sjätte lektion tappade jag dock allt mitt hopp då jag blev livrädd för hästar.

jag red en liten b-ponny och när lektionen var slut så började vi gå in mot stallet som vanligt men hästen fick panik. den stälde sig och försökte skena iväg men jag bara stod där. extremt rädd. men jag släppte inte tyglarna och eftersom jag var så liten så sprang hon nästan över mig men en av ledarna sprang det snabbaste hon kunde för att hjälpa mig och det är jag tacksam för, hade hon inte sprungit så hade jag troligtvis inte varit vid liv idag.

min ridlärare brydde sig dock inte om att jag var så rädd så nästa lektion satte hon upp mig på samma häst. men feg som jag varså vågade jag inte säga ifrån, men jag kom över min rädsla.

vid den punkten så hade jag tappat allt hopp om galoppen.

åren gick snabbt och jag hade ridit i 2 år, jag gick i en medelgrupp och hade blivit jätte bra vänner med tjejerna i min grupp.

en dag innnan lektionen så stod vi och pratade om vad vi ville bli när vi blev vuxna. dom andra sa att dom ville bli hoppryttare och dressyrryttare. då var det som ett litet ljus tändes inom mig och jag sa direkt att jag ville bli jockey!

jag var totalt inne i detta och har pluggat teori väldigt mycket. jag har gjort det väldigt ofta sen den dagen, jag gör det fortfarande. när du läser detta sitter jag troligtvis och läser om hur man kan förbättra sin sits eller vilka muskler hästen använder mer än benen när den springer.

mörkare tider började dock komma till mig när jag var ungefär 12 och ett halvt. jag var inte lika positiv till saker och jag började tappa bort mig själv. jag vet inte vem jag är längre.

men det där ljuset som tändes inom mig när jag var 10 år brinner fortfarande. jag vill och jag tror. den ända biten av den gamla Matilda Möller som är kvar är det här lilla hoppet om att min barndomsdröm ska gå i uppfyllelse.


nu är jag nästan 14 år och jag håller fast vid min barndoms dröm. det är jag riktigt stolt över.

att sikta mot Kentucky Derbyt är nog lite mycket men bara jag får ha ett band till hästarna och deras fantastiska styrka tills den dagen jag dör, så kommer jag dö med ett leende på läpparna.


(förkortad berättelse om min barndomsdröm)

alla ridsports intresserade borde titta på zuper zebran. den filmen kom alltid finnas i mitt hjärta och den värkligen äger.

puuuuusssss​

Likes

Comments

#fucklife, #vardagen

hejhejhejhej

bara så alla vet så har jag inte skrivit så mycket på grund av att jag har det ganska jobbigt nu. Jag har det jobbigt både fysiskt och psykiskt så det går inte så bra för mig just nu. på samma gång så saknar jag dom flesta av mina vänner som bor ett tag här ifrån, j lite kris med mitt humör i mellan åt också.

men alla har väll svåra perioder i bland och det är bara till att kämpa vidare och försöka bli som vanligt igen. saknar att vara den gamla glada Matilda så jag jobbar på det!

låt tips- undercover martyn by two door cinema club

lyssnar på den just nu tbh

Likes

Comments

#fucklife, #vardagen

jag är just nu fett lakk på alla i skolan. vi håller på med ett arbete på engelska och då är vi i 2 stora grupper. jag har ingen in verkan över huvud taget i min grupp då! jag har stått och fucking skrikit på alla för att få säga vad jag tycke, lyssnar någon? NEJ!!! såklart ingen lyssnar på lilla mig....

​jag vill inte bo här, jag vill inte gå i denna skolan med en massa idioter!! jag har ett fåtal vänner dom är jag nöjd med men resten? dom kan fan gå och ta sig!

jag orkar fan snart inte mer av denna skolan, staden och detta livet.

jag vill börja om på nytt, i en ny stad där jag kan må bra och vara glad.

just nu är jag bara arg och ledsen och det är alla äckliga människors fel. alla är så jävla vidriga och falska. jag orkar inte med dom....

Likes

Comments

#vardagen

Heeeeej
Denna helgen har varit toppen hittills!
Lördag: på morgonen åkte jag, Amanda och Thea till Alexis. Alexis är en new forest(av den grövre sorten..lol) som Thea rider på ganska mycket. Där fanns även en ganska ponny som heter snobben. Vi skrittade runt lite på en äng och sen gick vi ut en runda. Hovarna fick man dock kratsa hela tiden pga att Alexis fick isstyltor. Efter vi varit i stallet i ungefär 2-3 timmar så åkte vi hem o packade ihop saker så vi kunde åka hem till Amanda.
Under kvällen gjorde vi massa roliga saker och sen pratade vi med Felix i typ 2 timmar❤️
Söndag: nu har äntligen båda två vaknat och nästan bytat om och senare ska vi på bio! Det kommer bli super kul och jag är verkligen glad att jag fått spendera hela denna helgen med mina små töntar❤️❤️❤️

Likes

Comments

#vardagen

Idag(fredag) så har jag självklart varit i skolan där allt gick helt okej enligt mig iaf. Fett seg dag iaf...
När jag vaknade mitt i natten hade jag fått ett sms som fick mig att tvivla lite extra på mänskligheten då nästan ingen längre tänker på vad man skriver. Så en av mina bästa vänner vill jag inte kalla för vän längre och människan borde skämmas för att lurat mig så...
Iaf så grät jag lite, inte mer me det. Är fett sur osv men jag har nu äntligen fått en ny bästa vän som gör min vardag lite ljusare!
En fett fin människa e de asså❤️
Just nu sitter jag och lyssnat på Ghost Towns Skeleton som ändå e ganska okej.
På menyn står de tacos men det känns inte så lockande längre...
Men nu har jag mitt stökiga rum att städa så nu måste jag sticka!
Tjoo❤️

Likes

Comments

thea och tova, tjoo.

nae men okok thea och tova är super bäst bah så alla vet!!!!

okok? bra. 

skriver mer imorgon, tjotjo


jag och thoppen (thea)

Likes

Comments