Startat skolan nu, ganska mycket igång nu men klarar det. Har ju min kompis som jag blev vän på första dagen på gymnasiet. Vi är så lika men ändå inte. Då det har varit mest information och nya uppgifter eller fortsättning följer inom uppgifter. Föra helgen jobbade jag och några andra från min klass på Arena Cup i Kristianstad, Det är inom fotboll, dom som spelade var 03:or. Denna helgen ska jag jobba igen men det kommer vara 00:or som ska spela.

Sen på Torsdag ska min klass på studiedag till Ullared. Så vi kommer också kunna shoppa lite. Det är en fördel att gå hotell och turism då det är mycket studiedag och mycket ute, än att sitta bara bakom ett bord och plugga.

Sen så åker min mamma och min styvfarsa och syskonen till Thailand, så man är hemma själv i 2 1/2 veckor med min kille, och första veckan ska också min kompis från min klass sova hos mig första veckan. Så lite fest blir de och massor chill. speciellt på fredag innan man ska jobba, då det blir fult hus med polare och ha det roligt, man taggar fan ändå. Men på fredag så ska man också färga håret... Jippi!

Första inlägget då... kommer mer info om mig och mer hur det går.

Likes

Comments