Ursäkta att jag varit lite off ett tag nu men jag har haft fullt upp på jobb men jag känner mig lite deppig också, aja kanske är detta hemska höstväder?

Något som alltid får mig på bättre humör är fashion week. Främst de 4 största - New York, London, Paris and Milan. För några dagar sedan drog det igång med Tom Ford och helt ärligt var jag inte så imponerad. Sachin & Babi, Noon by Noor, Brock Collection, Calvin Klein och Tadashi Shoji var alla ganska tråkiga om ni frågar mig. Det var inget speciellt men där emot gillade jag Ulla Johnson. Längtar till Paris Fashion Week för det klår New York med hästlängder. Eller vad tycker ni?


För uppdateringar inom High Fashion och modevärlden så rekommenderar jag Instagram sidan HFconfess. Det är en sida där användare får skicka in sina åsikter om allt från modeller till designers och magasin, dock inte VS då det inte är "high fashion". De lägger även upp bilder från showerna under fashion month..

Kram! ✨


Bild: Gigi Hadid för Tom Ford.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Let's be honest nästan ingen såg bra ut på VMAs för några dagar sen men Hailey Baldwin var den bäst klädda och hon skulle bara presentera. Det är helt galet hur snygg denna tjejen är 💘

Likes

Comments

Förra året höll de Victoria's Secret Fashion Show i Paris men detta året landar VS planet helt på andra sidan jorden, nämligen i Shanghai. Förutom våra favoritänglar kommer även Bella & Gigi Hadid gå men inget om Kendall Jenner har konfirmerats ännu men hon är en bra runway modell så håller tummarna.

Någon som jag absolut är taggad på att se i år är Frida Aasen, norsk modell och urläcker.

Showen kommer att sändas den 28 november 💘


Skriv i kommentarerna vem ni tror kommer få bära the fantasy bra i år. Håller tummarna får Behati eller Candice. Eller båda för det har ju varit flera innan right? 💗

Likes

Comments