e de så ens lite konstigt vi har pms. jävla gnäll de ska va på dessa killar om våra pms utbrott. och ja jag har mens haaha just for the record. men menar va fan sju dagar av 30 har vi vår lilla period. ja, å nej ni har inte de. ni kommer där med ett toppen humör kåta som vanligt, medan vi går runt med både rygg värk å magvärk då tabletterna nte verkar förens man överdoserat dem =)

hmm -kan du inte komma till mig ikväll, jag e styggt kåt, min kuk står på givakt

-jaha å va fan ser jag ut som ditt jävla ollon.

å när man fattar att de inte va så farligt egentligen å frågar sig vrf man blir så grining så kankse de e för jag själv skulle inte ha sex då jag har mens å kankse just de som gör mig grinig.

sen har vi en scen där man ligger å myser å så får man så där ont i mage å så vill man bara att ingen rör en. så ryter man till en aning heh- kan du sluta röra mig e du snäll! ja så får man -har du mens elle ??

elle säg man e ute elle sitter på en längre tågresa å du får mensen för tidigt heh va fan gör du då..kan inte dirket köpa tamponger på tåget, å du går gärna inte runt å frågar alla inklusive tågvärde ifall de råkar ha en tampong.

nej alla har inte pms, jag har de sällan e juh den mer glada typen =) men mensvärk så du varken kan gå, sitta elle ligga e fan inte å göra med. så som kille så kan du väl bespara din mens humor. för idag e en av de få dagar då jag faktiskt har pms.  haaha ät bajs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

jaha så gjorde man halkan idag å de gick juh jätte bra, trots jag trodde jag skulle kugga eftersom jag har den oturen att nått alltid ska gå fel. men ne fan den känslan om mig å otur va som bortblåst efter halkan... min hanna hämta mig efter halkan, släppte av mig i centralen jag betala henne för skjutsen så tänkte jag ta tåget hem men fan så hade jag minus på banken =/. så tänkte att äsh jag vill inte tju¨åka så.. så jag åker till syrran i kortedala. stod å vänta på sjuan, prata me mamma å va så glad, jag hoppa på vagnen min mobil dog å upptäckte kort efter att jag vart så till mig så jag hoppa på fel vagn. skit oxå. går av vid ullevi ska ta vagnen tillbaka, men så struntar jag i första vagnen för ser att 6:an kommer om tre minuter å den går juh till kortedala. så ja hoppar på 6:an å satt å tänkte på va fan jag skulle göra om kontrolanterna kom. hade juh inte ett öre på mig å ingen mobil. tro fan att nästa hållplats efter ullevi stiger de på tre stycken. å på vagnen e de bara jag å en äldre gubbe. jävla kukskallar tänker jag, dom förstörde juh min BRA DAG =( visst kan väll se de sm jag får sota för andra gånger jag åkt. men FAN inte på min bra dag din jävla åsna. Patetiskt nog så berätta jag för han hur de låg till å så, ett desperat förök å kankse slippa undan. men fan heller han kan inte göra någort, säger han. men fan hade jag vart din dotter elle din brors dotter  elle fan din grannes dotter då jävlar hade du inte skickat en räkning hem till dom. så kom fan inte å säg de e ditt jobb å att du inte kan göra nåt.så nu ha jag låtit som tolv här men so sagt de va juh fan min BRA DAG !!! hellre otur på vagnen än kugga på halkan för de går juh inte å kugga på säger dom. köss på er. å jag ska bli p-lisa föresten å gå runt å jaga alla gröna gubbar me parkeringsböter dom jävla diare klumparna. heh ja känner mig inte allt för mogen nu men fan låt mig va barnslig =( kösss =

Likes

Comments

 

orka förorts attityder, förstår mig inte på hela grejen att visa dig så korkad  som möjligt. synd faktiskt å säga förorts attityd, för förorten i sig gör dig inte dum. du å din menatlitet målar över förorten som att den e sån. ex sitter på vagnen, spottar tänder en cigg, sitter å gapar din fitta, din mamma e de å din mamma si, din mama så.. å din mormor oxå bla bla.. å du tror i den stunden du e kung över landet å ingen kan säta sig på dig. men de handlar inte om de de handlar om att du sätter dig på dig själv. får dig själv å framstå som en pantad fåne som inte har mer vett i huvudet.. å jag e den som sitter å tycker du e så jävla pinsam å tragisk att jag vet inte om jag ska skratta elle gråta, ge dig en kram elle helt enkelt nocka dig så jag slipper skämmas över dig. som jag ser på förorten så handlar de om respekt, moral, kulltur... men ni pissar på de. asså va den du e, de dina föräldrar kämpar för du ska va, en son ,dotter de stolta kan visa upp. visste sen krockar våra tankar me våra föräldrar. men fråga dig själv e du så bra du kan va. elle gör du dig så korkad som du kan va. ta en nära titt i spegeln fråga dig själv om de verkligen e dig själv du visar upp, elle om de bara e en mask du sätter på dig för ingen ska våga försöka sätta sig på dig. i vilket fall när du sen struttar runt i stan lägg inte över de som att broshaan jag e från förorten. förorten har inget med att du e korkad å göra. förstå mig rätt...

Likes

Comments

Du känner inte mig, du vet inte mina djupaste hemligheter.
Du vet enbart de ja tillåter att du vet.
Du vet inte va som driver mig...
Hur de driver mig.
Du känner inte mig, du vet inte va som tynger mig.
Min historia...

 

Du vet inte mina hinder.
Du vet inte hur splittrad jag är..
Och hur de tär på mig...
Hur ja e förbjuden å plocka ihopp bitarna av mig.
Min historia

Du vet inte va som befinner sig i mörkret av mitt hjärta...
Och hur de gnager mig inombords.
Du vet inte va ja bär på å hur de trycker ner mig...
Du vet inte hur ja har drömmar...
Å hur de ont de gör å veta att de aldrig kommer bli verklighet.
MIN HISTORIA
 

Likes

Comments

Kan nog inte längre ens va arg på dig,
därför dessa ord blir halvdana,
du vet jag skriver bäst som arg...
men då jag går tillbaks å tänker....
tänker på att jag gick så långt i tanken ,
så blir jag aningen både skrämd och irriterad.
Du tog mig me storm,
trots att jag visste att jag å du inte kunde va,
så tänkte jag ändå tanken...
kankse vi kan..
kanske d skulle funka....

 

trots att jag visste att jag aldrig skulle kunna bli den du vill ha.
De va många punkter på vägen som visade oss våra olikheter.
många punkter på vägen som visade att du aldrig skulle respektera mig fullt ut för den jag va.
många punkter som visade att du aldrig skulle kunnat stå upp för mig som jag va.
Men jag föll för hur du kunde få mig å skratta.
jag föll för hur du kunde få mig å glömma allt.
Föll för hur jag kände mig hemma i dina armar...
Å hur du sa loqki....
Jag kännde mig hel...
Men de jag inte riktigt förstått e va du såg hos mig,
då mina fel va så många i dina ögon...
Jag kände mig som en öppen bok vars omslag å innehåll du ville ändra.
Skumt nu har jag skrivit en blogg om dig...
men du vet de är mest för att du bad mig...
 

Likes

Comments

Shit asså, hatar å tycka saker å ting om folk jag inte känner. MEN man kan bli så grymt frustrerad då vissa människor e så jävla korkade. Läste vild cyklist blogg. Att du orkar lägga ner så mycke tid å energi på å skriva om massa blattar. Sen ska du spela som att du inte e rasist elle så för att du har vänner som e utlänningar. De enda du har å komma med e dina blondin vänner som ser riktigt nice ut. (men kan inte se va de ser i dig.) som en stor fet jävla bebis.BLA BLA utlänningar hit uttlänningar dit,tjejer som ser ut som fan när de e me sina killar, å hur de piffar upp sig när de e dags å gå ut och alla andra förutom du får se dom snygga. elle va du gnäller om. men för fan titta på dig själv å va glad att ddu har en sån söt tjej. om ens någon tjej. Å ditt jävla pundar snack asså driver du elle... å svarting snack. du måste juh va så fucking full av avund så de finns inte. måste va så bitter över att de kan få saker å ting du inte kommer i närheten av. så jäla patetiskt. ryck upp dig för fan, bete dig som en riktig man å sluta gnäll. å att han gick bort e de ingen som har missat elle ville du bara komma någon vart med de. som att du kännde honom. å på hans bekostnad ska du ha respket elle. börjar de bli hett om öronen så du ska skrämas genom att gömma dig bakom stora namn elle. stå på egna ben. Alla känner någon. å låt de döda vila i frid.

Likes

Comments

Familjen... ens liv, ens skatt. Centrum av ens hjärta. Ens blodsband...ens heder. så e de väl... Så de sliter mig i ty, hur jag inte kan förstå, hedersmord, de heter väl så.. Slippa skammen å behålla sin heder. Vilket hjärta av sten. Vilken hjärna. vilket djur, utklätt till människa.

Likes

Comments

Jag kvävs, kan inte andas. De e något som tynger, tynger i bröstet. Något gör att blodet rusar och min puls slår fortare. Adrenalinet pumpar och jag vet inte va jag ska ta mig till. Känner mig så ostabil, sä jävla fucking olabil. Blicken är stirrig, bröstkorgen hävs upp å ner. Ängslig, sitter jag å lurar... i mitt universum. Som en trammpmina. Så kom då, kom då din omedvetna jävel. Trampa i mitt universum.

Likes

Comments

De finns ett skratt som gör ont å höra. Ingen tänker nog på det men de har med smärta att göra. Skrapa bort leendet å ni ska få se det, Smärtan spegla sig i era ögon. Skriken som skär i era ögon. Bakom komedin skulle en rysare utspela sig.

Likes

Comments

hahahah, jag e på så bra humör. jag har äntligen kommit till den verkliga sanningen. Kommit till insikt med mig själv och jaaa, jag e så bäst. Tror faktiskt inte de finns någon bättre än mig. Jag e sötast, snyggast, helt klart sexigast. Allt jag vidrör blir så fulländat och perfekt. hahahahah. Jag som hela tiden trott att jag inte e mer än ala andra, jag har äntligen insett att att jag faktiskt befinner mig lite högre upp. but on topp is were i like it... hahahahahah... driver bara, Men jag e på grymt bra humör i kick assssssssssss, so bite my but =)

Likes

Comments