Header

10 år i frihet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tankarna flyr iväg, när jag ligger i soffan ute och går,förmer sova men kan inte för jag tänker för mycket klarar inte av min vardag alls. Hjärnan får i över kokad av alla tankar som går. Är i en mellan period där jag är både glad och skrattar och ler men har dessa mörka tankarna. Har hållit med depression humöret svänger ganska rejält fattar knappt att jag står på jorden. Jag skriver inte detta för att få uppmärksamhet , jag vill bara att ni ska öppna ögonan för psykisk ohälsa.
Vi kan skratta och le det ser ut som man lever livet men du ser aldrig vad det händer i Hjärnkontoret och alla tankar och allt annat som finns hur depprisiv man är så man har inte koll på vad höger och vänster är man vet inte vad som är upp och ner för man lever i ett ständigt mörker.. Jag vill att folk ska få se vad som händer jag är inte knäpp eller jag bara bipolär och det är liksom en viss ort och förklara om personen själv inte har. Jag ska verkligen det skulle få förstå vad som händer någonting om man är ibland blir man glad när man ledsen ibland så orkar ibland har man bara alla känslor på en och samma gång och det kallas för bland episod då man är både glad och ledsen och alla känslor på en och samma gång man kan bara inte få ut känsla det blir som en explosion i kroppen men hjärnkontoret inte hänga med så blir man ledsen men var stressad så upplever jag det men måste tänka också på att det finns många därute med bipolär sjukdom som kanske inte känner precis som jag är klar förklarade på ett annat sätt.

Folk därute med psykisk ohälsa ni är riktiga krigare jag tror jag pratar för alla som har psykisk och hälsa inte roligt när folk säger du klarar av det här lyft på dig du bara ställa mig sluta ha ont sluta tänk. Det är nästan som att det är som att säga till en som har brutit benet ont eller ta bort gipset du behöver inte det ät bara för dig att ställa dig på benet och börja gå..b jag tror inte så att man kallade människor som går igenom vad som går över efter tag när jag vart så här jävla deprimerad i ett halvår ja kämpigt för mig det är kämpigt för min familj och mina vänner för de vet inte vad bara de ska finnas där för det går ju på att göra så mycket.
Jag jag önskar att människor därute och glad då slipper du pressen från höger vänster man ska va glad man ska vara bra jag önskar ingen ska behöva gå igenom det här inte min värsta fiende.

Sen jag vill också göra det lite reklam om en Facebook grupp på Facebook som heter tillsammans mot psykisk ohälsa och, och det är så det är världens bästa grupp säg inte de bara för jag är med där. Jag tycker iallafall att ni kan ju omöjligen får se vad som händer om vi har världens bästa administratörer sjukt sjukt härliga jag har lärt mig mycket av dem även om det svårt så ska man lyfta på huvudet på sin stolthet. För alla alla dagar där de har bättre eller sämre att vara stark bra bara lyft på huvudet det var lite sträcker ryggen och vem du än är en unik person som är värld leva ett lyckligt liv. Alla som kämpade därute vilken starka tillsammans vi kämpar när man är borta stark för länge så kan det bli jobbigt för kroppen. . Det är inte fel att gråta för ditt sätt för kroppen att visa att man varit stark för länge.

Puss på er mina krigare


P.s
Glöm inte att ni är unika!!och allt jag har skrivit gäller inte alla prata Mest för mig själv!
Ber om ursäkt för all fel stavning och långt inlägg

Likes

Comments

Det var länge sen jag skrev ett inlägg,vissa dagarna har varit jobbigare än dem flesta... Har inte haft så mycket att skriva...
Håller på med insättning av tabletter, just nu är jag i en bland period!vet inte riktigt vad jag ska säga om de.. !

Just nu är jag hemma hos bästa Carro

Kommer ett till inlägg senare idag

Likes

Comments

Vad ska man tänka om allt när allt är som en himlens karusell.
jag förstår inte något just nu är en helt förstörd person som gör allt för att må bra igen men det ända folk tycker är kul att trycka ner en och tycker att allt är mitt fel.
allt är resan bestämt jag kommer göra ohyggliga fram steg ska ni se. jag ska ta mig upp från denna jävla savka.
.
.
Livet är en lek Men så är de bara!
ibland vet man inte vem ens sana vänner är!

vet några vilka som är dem.

Äkta Vänner!
Annica,Thim,Rebecka,Teija,Lina,Syster 

och mina älskade föreldrar Kent och Maria.
Ni är verkligen personer som få mig att stå kvar på jorden kärlek till er mina vänner.

Fast thim och jag har en anerlunda sätt att prata till varandra. Vi retar alltid Annica på gallfeber

Tack så himlens mycket för ni är riktigta vänner

Likes

Comments

livet är som en enda stor karusell en dagen mår man lite bättre ena sekunden mår man bara piss och man orkar inte med allt.
Just nu är jag i min hemska svaka som har hållit på i 3månder fram och tillbaka
om andra skulle vara så här så skulle de ända inte fatta.
Ingen fattar hur jag mår eller hur jag tänker!

Likes

Comments

Nu när jag sitter på bussen till skolan inser jag hur glad jag är över att leva!
Jag är glad jag är bara inte lycklig!
Tårarna och smärtan i min kropp alla tankar som snurrar.
Dem Elaka demonerna i huvudet som inte vill lämna mig ifred.

Jag är glad för jag Lever!
Jag är glad men inte lycklig två olika saker!

Likes

Comments

Jag är inte kanske där en men för varje dag som går så kämpar jag mig upp för få en frisk tid. Just nu är jag sjuk,  man säger att man är sjuk när man är deprimerad (skov)
Mer eller mindre så är de mycketmycket ångest laddat varje dag och försöker vara stark för er alla.

Likes

Comments

Idag är det ångest blogga har ångest för det minsta just nu känns som hela värden håller på och rasar samman, tråkigt nog. det är väldigt jobbigt att med trycket över bröstet och kallsvettningarna och man börja kämpa att få mer lust ner i lungorna. Man försöker allt för att slippa denna ångesten laddade dag.. För varje gång jag försöker fly från ångesten så ramlar jag djupare ner i ångesten.

Ångesten är inte det värst som händer, det värsta är alla elaka tankar och ord jag har om mig själv. jag är inte värd deta lindande ingen är värde detta.


Likes

Comments

​tankarna bara springer förbi, är jag  verkligen så sjuk som läkarna säger? eller håller jag bara på  att bli helt knäpp?? 

Läkaren sa idag att jag gjorde har gjort små framsteg, som är otroligt bra för mig. Men att få veta att man aldrig kommer bli  frisk men man kan bara bli bättre, Så att bli  frisk från de hypomaniska och depp och andra jobbiga tankar och allt annat är bara att stryka bort.

Nu snart om mina mediciner inte funkar så kommer det nya mediciner att komma till början av nästa månad. går hoppas att jag slipper göra de..  det är jobbigt att ens börja om med mediciner med alla dessa biverkningar. Ibland är det bara jobbare att leva en vissa dagar.. 

Ibland behöver man ett riktigt spark i baken för att ens försåt vad som händer..

Likes

Comments