bilder från min mysiga onsdagskväll med en emma. vi lyssnade på MAGISKA first aid kit på, drack öl, åt god mat och hade det världsmysigt. vi åkte helix också, men min kropp är absolut inte gjord för saker som snurrar eller gungar, så efter cirka tre miljoner loopar var jag oerhört glad att hoppa ur. hur som helst, en fantastisk dag med en fantastisk vän.

Likes

Comments

idag har jag haft någon typ av infektion i ögat, inte alls härligt faktiskt. men ni vet hur det är, är man sjuk räknas inte kalorier, och man blir frisk snabbare om man får äta glass. ben&jerryn som skådas överst kan vara det ljuvligaste jag någonsin förtärt. med salva och glass (nåja, framförallt salvan kanske) mår mitt öga mycket bättre igen. tack och lov! att se mig själv i spegeln med det lilla röda russin till öga var en högst otrevlig upplevelse. imorgon är det fredag, wihow!

Likes

Comments

Likes

Comments

kolla min väg till jobbet?! alltså LYCKAN i att bo nära vatten!!!! har man blivit gammal när man verkligen börjar uppskatta sådant? i sinnet om inte annat. tror att jag har en gammal skäl faktiskt... imorse, runt 6.30, när jag knäppte dessa var det redan jättevarmt och jag fick slänga av mig jackan på vägen. little did I know that några timmar därefter skulle det VRÄKA regn på ett sätt jag aldrig skådat i mitt liv förut.

Likes

Comments

Likes

Comments

två bilder från morgonens planteringsjobb. är ändå skönt att ha kommit igång med jobb och rutiner ordentligt, trivs så med att arbeta här, och älskar att få vara utomhus och jobba med växter. denna sommar ska jag vara ledig på helgerna med vilket ska bli sååå skönt. just nu ösregnar det ute och jag ska kura in mig i en filt i väntan på biggest-loser finalen. hejade på jonas innan, så himla fin var han, men sen han åkte hem hejar jag på simon. nåja, trevlig kväll kompisar!

Likes

Comments

bilder från en superhärlig lördag med bland annat den här fina stjärnan. så glad att man ska få spendera hösten med henne.

Likes

Comments

pinterest

Likes

Comments

eftersom att jag från och med igår tog SOMMARLOV, yay, så kommer nu en sommarlista.

Mina planer för sommaren: ska jobba heltid men har en semestervecka då jag ska till grekland, men planerar att verkligen carpa på kvällar och helger. ska gå på massa konserter också, förmodligen coldplay, håkan, first aid kit, magnus uggla, veronica maggio och kapten röd. yay! och så ska jag bada, dricka vin, campa och plocka blommor.

Bästa sommarstället: just nu känner jag nog vart som helst bara man kan bada. ska bada satan i sommar.

Här badar jag helst: i en sjö tror jag nog. gärna efter en festlig utekväll när klockan är 01 och det fortfarande är över 20 grader. men om någon bjuder på in på poolfest är jag inte heller den som är den.

Hur länge ska du vara ledig? en vecka, då jag ska till parga. men ska också vara ledig nästan alla helger vilket jag inte varit på år och dar och det ska bli sååå NAJS.

Vad ser du mest fram emot? äventyr! att packa väskan med lite ombyten, badkläder, öl och en engångsgrill och bara dra iväg någonstans, vart som helst. hoppas att det blir en hel del sådant.

Vad kommer du köpa inför semestern? hmmm... kanske solkräm? det köper man väl alltid?! eller?

Vad kommer du äta? tänker spontant kanske grillad halloumi. och vattenmelon. och glass.

Vad kommer du dricka? på jobbet blir det alltid kaffe i litervis, annars blir det massvis av kallt bubbel tänker jag.

Vad kommer du ha på dig? snickarbyxor-ish på jobbet. annars blommigt och färger! vill ha så mycket färg som möjligt just nu. och gärna långa luftiga klänningar.

Det här lyssnar jag på i sommar: tänker mig att jag ska lyssna lite lär-dig-franska poddar (oklart dock om detta kommer fullföljas), harry potter böckerna på engelska på bookbeat och som jag nämnde ovan, ska lyssna på musik på flera konserter, yay!

Favoritsommardoft: syrén, grillat och regn mot asfalt.

Hur kommer du att göra dig illa? kommer säkert bli stucken av äckel-getingar. hoppas inte jag ramlar med cykeln.

Vad oroar du dig för? inget särskilt tror jag. sommar liksom, vad kan gå fel?! okej ska inte jinxa för mycket nu.

Den ultimata sommardagen: frukost och kaffe i lugn och ro på verandan, sedan packa väskan och åka ut till någon sjö med massa kompisar och badleksaker och sola och bada hela dagen. därefter åker man hem, duschar och chillar och sen möts upp igen för middag och förfest på någons uteplats. och dagen avslutas såklart med nattbad.

Hur kommer du minnas din semester sen i september? förhoppningsvis att den var bäst hittils.

Likes

Comments

Instagram@emmaperssonnnn