cenotes som vi simmade i för några veckor sedan i mexiko. hur fint!

Likes

Comments

är riktigt sugen på en ny baddräkt till sommaren, asos har några som är helt fantastiska.

Likes

Comments

sen jag kom hem till sverige har jag bland annat ätit bananpannkaka, haft spelkväll, haft sleepover, fått peppiga sms, firat födelsedagar och köpt ranunkel. ikväll blir det jobb och imorgon är det super-pepp-lördag.

  • snaps

Likes

Comments

aj oj aj. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Hur har ditt 2016 varit? skulle faktiskt vilja påstå att det varit bäst hittills.

Tror du att år 2017 kommer blir bättre? ja, det måste man väl tro.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jag var på harry potter studios i london vilket ääääägde! och jag styrde upp en ordentlig överraskningsfest. förövrigt kommer jag inte på något. måste bli flera nya grejer för 2017 tror jag faktiskt.

Blev du kär i år? nej. fortsatte att vara kär dock.

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? kanske min födelsedag, 7/8, som var supermysig. men också för att jag är dålig på att minnas datum i största allmänhet.

Bästa köpet? oj, om vi pratar om materiella ting så är det nog min nya mobil. annars är ju resor och konserter typ det bästa man någonsin lägger pengar på.

Vad spenderade du mest pengar på? resor, mat och kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad? att ha bra och fina människor runt omkring mig.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? kanske waiting on a sunny day med bruce springsteen. fulgrät så när den sen kom på konserten på midsommardagen.

Har du haft ett förhållande under 2015? ja, hela.

Vart reste du under 2015? till london en gång under våren, till amalfikusten och rom under sommaren, till köpenhamn på personalresa och imorgon åker jag till mexiko, yaaay.

Vad gjorde du på din födelsedag? jag var i italien med ida, vi åkte båt till positano och hade en nice stranddag där, åt risotto och drack vin, och sen gick vi ganska tidigt hem till rummet och packade för vi skulle åka därifrån dagen efter.

Vad fick dig att må bra? förmodligen kombinationen av bra personer runt omkring mig, massa härliga dagar, mat, musik, resor, vin, och en ganska så bra inställning.

Vad vill du säga till dig själv inför 2017? tro på dig själv och omge dig grejer som gör dig glad. och var snäll mot dig själv. 

Likes

Comments

​några bilder från mina senaste dagar. snart är det julfest och julbord med jobbet och imorgon ska jag packa det sista för mexiko. älskar livet. 

Likes

Comments

pinterest. jag tycker att det är himla roligt att läsa om sitt stjärntecken. känner mig verkligen som en jättetypisk kräfta. 

Likes

Comments

Instagram@emmaperssonnnn