EP

fredag äntligen! ska vara ledig i helgen så har massa roligheter planerade. trevlig helg kompisar.

Likes

Comments

alltså solen som har varit i några dagar nu, jag älskar dig till döds! vid varje vår är det som att jag bara 'jaha är SÅHÄR bra somman kan må?', glömmer liksom bort det. goals att på äldre dar kunna bo i ett varmt land varje januari, februari och mars.

den där kanelbullen och det där glaset vinet, föresten, var ungefär den godaste kanelbullen och det godaste vinet som jag någonsin har förtärt. kan absolut också ha spelat in att solen värmde mina kinder efter alla dessa månader.

Likes

Comments

pinterest

för några veckor köpte jag en canvas-duk och fyllde med akrylfärg. så himla mysigt och bra sysselsättning för en liten stund.

tror verkligen att det finns något terapeutiskt i att sitta och kladda runt med penslar. det är väl inte för inte som man gör det som barn hela tiden?

  • snaps

Likes

Comments

1 2 3 4 5 6 7 8 9

plagg från mangos rea... är säker på att man skulle haft lite extra kul i största allmänhet med dessa plagg. och är inte det de fina med kläder, att ha på sig något som man bara rockar lite extra i.

Likes

Comments

igår firade vi bästa emmi med öl och musikquiz på pipes. dog när emma spontant frågade vilket elevhem jag tillhör på hogwarts precis efter att jag hade sett memen ovan. absolut helt relevanta grejer att veta om sina vänner dock! jag har alltid sett mig själv som en i ravenclaw för att dom verkar coola, men har nu ändå insett att hufflepuff kanske är närmre sanningen. iallafall, hemskt trevligt med födelsedagsfirande och musikquiz, särskilt när man har en musik/film-expert (emma) i sitt lag. nu ska jag carpa lite luft och plugga det sista, ikväll blir det jobb.

  • snaps

Likes

Comments

har under de senaste dagarna varit på årsfest med jobbet i ljungby och ätit mitt livs kanske godaste hamburgare hittils (med karl-johan svamp och tryffelmajo mmmmm!!). och så har jag klippt av mig majoriteten av håret. hoppades på att jag skulle få lite coolare och sexigare aura med min nya korta frisyr men blev kallad för lotta på bråkmakargatan istället :))) men fan, no regrets! ändå skönt med lite förändring osv.

  • snaps

Likes

Comments

senaste tiden har jag försökt värna vardagsglädjen till max och tänkt på hur viktigt det är att ha härliga grejer runt omkring sig. kan vara mycket på grund utav den här förfärliga månaden, hatar januari och är så glad att den är över snart. men här iallafall är lite fina saker från en supermysig sida som heter bando.com. är säker på att man skulle vara lite gladare om man hade några av dessa grejer i sin vardag. me gusta!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@emmaperssonnnn