EP

tummen upp för utflykter alltså, varje söndag borde vara roadtrip-söndag. just nu försöker jag vila så hårt jag kan för att bli av med min sjuka, för imorgon väntar stockholm och på torsdag ed sheeran! yay.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

åh, har tenta imorgon, och har cirka 2% pluggmotivation kvar i min kropp som jag måste försöka krama ut till max, får hålla tummarna samt be till tentaguden att det räcker.

  • snaps

Likes

Comments

jag kollade nyss på sandra lindahls video där hon kollade på gamla bilder på sig själv och det fick mig att fundera över vem jag var i tidiga tonåren, så jag gick in och läste min lösenordsskyddade blogg från den åldern.

och att bläddra bland alla dom där gamla inläggen gjorde himla ont i hjärtat. jag ömmar om lilla emma. hon hade så himla konstiga värderingar och så himla skev syn på saker och ting. hon brydde sig alldeles för mycket vad folk, särskilt killar, tyckte om henne. hon oroade sig konstant över att gå upp i vikt, att inte vara omtyckt, och att inte räcka till. hon hade mycket kul också, och hon hade fina blommiga klänningar som jag undrar vart dom försvann, men hon mådde nog inte så bra för det mesta.

vill säga till lilla emma att det blir bättre, hundra gånger bättre, allt blir det.

Likes

Comments

tumblr!

har klarat av tenta ett av två precis, så himla sköööönt. och facebook berättade precis för mig att det är vårdagsjämning idag. är lite osäker på vad det innebär egentligen men förstår fullt att det är något nice som skvallrar om att man har de bästa årstiderna framför en. gosh vad jag längtar till sommar med picknickar, strandhäng, roadtrips och värme. men först -handelsrätt!

Likes

Comments

har inte så mycket härliga bilder att visa då jag mest senaste veckan har vridit näsan mellan datorn och kurslitteraturen. snart är det äntligen (förhoppningsvis) överstökat, himla skönt. måste bara lägga i några växlar till innan. sitter nu och lyssnar på ljudboken livet enligt dagny, ni vet, damen på 104 år som bloggar. så himla härlig bok! har man levt i 104 år vet man ändå mer än dom flesta om livet, minsann.

  • snaps

Likes

Comments

alla från pinterest. det här fick åtminstone mig att dra lite på munnen. och det kan man ju behöva en trött söndag.

Likes

Comments

pepp från pinterest. söndag, och fast jag drack shots efter tolv igår så är jag för tillfället pepp och fylld av energi. vad härligt när det är så för omväxlingsskull. hade en jättetrevlig kväll igår med sushi, vin och tjejsnack, så fint alltså. och utomhus så känns det som att våren kanske äntligen är här. what a time to be alive kompisar!

Likes

Comments

Instagram@emmaperssonnnn