View tracker

italien. att det är 15 dagar till värmen. till solen värmer ens solkyssta kinder, till tacos och cocktails på stranden, till nya äventyr, ja ni fattar, herregud vad mer behöver man ens. först ska jag bara klara av två tentor, och några julfiranden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

några bilder från de senaste dagarna. såhär års fylls kameraalbumet mest på bilder av ätbara ting. men också av min nya fluffiga leopardjacka som jag älskar. och så en bild från håkan-konserten i mitten, så fantastisk som alltid. nu måste jag verkligen plugga sönder inför tentorna jag har nästa vecka. ni vet när man har så mycket att göra att man sitter och bara stirrar framför sig och inte gör något? lite där är jag just nu.

Likes

Comments

View tracker

blev så glad av att läsa det här precis. tack. precis vad jag behövde. är så trött på att skrolla igenom mitt flöde och mötas utav dessa smala kroppar överallt. jag blir inte peppad, jag blir bara ledsen. tackar gudarna för att victoria's secret inte fanns runt mig när jag var tolv år. bilden som målas upp av att man som tjej når absolut lycka och framgång om man bara har en kropp som liknar deras. hade vi inte kommit längre än så? är verkligen vacker fortfarande det viktigaste som en kvinna kan vara? känns som att jag har viktigare saker att tänka på. tillexempel kanelbullar och världsfattigdomen.

Likes

Comments

Ibland är det tyvärr roligare att spara fina bilder på telefonen än att anteckna det föreläsaren säger om redovisningsteorier i sitt anteckningsblock.

hej föresten! det var längesen jag skrev här. det är mycket nu men jag mår bra. 

  • inspo

Likes

Comments


några bilder från mina senaste dagar. har firat födelsedag, jobbat, hostat, ätit gifflar och mest av allt varit i skolan. nu har äntligen lämnat in vår uppgift och imorgon är det håkan, yay. gav malin kortet ovan för att jag vet att hon älskar trump lika lite som mig.

  • snaps

Likes

Comments

sitter i skolan och gör hopplösa inlämningsuppgifter men drömmer mig tillbaka hit, så himla fin stad.

Likes

Comments

hur gammal är du?
22.

hur gammal känner du dig?
oklart! å ena sidan som att jag har levt i minst fyrtio år, men å andra sidan känner jag mig ibland lika världsvan som en tolvåring.

vad har du gjort idag?
varit i skolan och jobbat på en inlämning, fått panik över samma inlämning, haft ont i huvudet, ätit massa onyttigt, haft utbildning med nya kollegor

är du morgon eller kvällsmänniska?
kväll. vad det än gäller så är jag alltid mer pepp om kvällarna. jobbar ju ofta till halv tre om nätterna och har inga problem med det. att gå upp tidigt däremot känns som en grej jag mest tvingar mig själv till bara för att verka vuxen.

har du brutit något?
nej *peppar peppar*

vilken var den sista konserten du var på?
kent i september, men på fredag blir det håkis. bra jävla konsert-år jag haft ändå.

favorithögtid?
vad finns det ens för högtider? tror faktiskt jag väljer nyår när det inte är någon hets. bra anledning att dränka saker i glitter, dricka champagne och reflektera över tiden.

nämn något man kanske inte vet om dig
min värsta grej är typ att öppna nya toarullar. hatar verkligen när de delar sig i olika flikar, alltså usch.

vart i världen skulle du helst befinna dig just nu?
med en resa som väntar runt hörnet och mycket som snurrar här hemma, så är jag faktiskt nöjd med att sitta här i soffan just nu.

vilken är din favorit affär?
akademibokhandeln, absolut. älskar att gå runt där och klämma på pockets, biografier, sällskapsspel och fina pennor haha.

Likes

Comments

bästa lilla citatet mot ångest och oro. vill typ tatuera in det eller skriva det över en vägg.

Likes

Comments

igårkväll firade jag och denna man fyraårsjubileum, vi såg premiären av fantastiska vidunder och vart man hittar dem och åt därefter på pescadores. så himla mysigt. älskar den här killen till döds, han gör mig till en mycket bättre mig.

Likes

Comments

Instagram@emmaperssonnnn