postad i Nice

lite blandade bilder från senaste veckorna. hej hej, läget?! vi har varit här i sex veckor nu! hur sjukt?! har haft en liten post-toni-depression sen han åkte igår, men går över tills vi gifter oss hehe :)) annars? fyra av sju kurser har dragit igång i skolan, vi har haft vårt första franskaprov vilket inte gick så bra, haha, så längesen som man satt och försökte lära sig ett nytt språk?! särskilt knepigt med tanke på att franskaläraren knappt kan engelska. vi har också haft jätteudda tider i skolan, typ massa föreläsningar 16-19, så har vänt på dygnet lite. vår micro här i läggan gick sönder tidigare idag, så vi hörde av oss till vår värd som kom med ny micro OCH kinamat till oss på momangen, hur gulliga?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

postad i Nice

Likes

Comments

postad i Nice

min älskade pojkvän kom hit i torsdags! vi hade så himla himla mysiga dagar, hade inte kunnat drömma om något bättre. vi hängde i nice, och tog tåget till villefranche-sur-mer och monaco. den här killen alltså!!! kan det ens vara normalt att känna såhär mycket kärlek för någon? var jättejobbigt att skiljas åt igen igår, men vi ses snart igen.

Likes

Comments

postad i Nice
fina, mysiga antibes! kolla löven, så gula och höstiga. och den risotton var det ljuvligaste jag någonsin förtärt.

Likes

Comments

postad i polyvore

höst17

höstdrömmen!


Likes

Comments

är så tacksam för detta.

Likes

Comments

postad i Nice
fem bilder från vår fredag i staden Menton, som är vår favorit-grannstad hittils. ja, ni fattar nog varför, kolla bara på alla färger? ett franskt litet Positano typ. för att inte tala om lugnet överallt, det ljuvligt. vårt lilla squad har dessutom bokat en kortresa till PARIS! yay, är så pepp! nu väntar lurre och föreläsning.

Likes

Comments

postad i Nice

några bilder från förra torsdagen som vi spenderade i Cannes!

Likes

Comments

postad i Nice

nu har jag bott här i nice i nästan två veckor och vet ni vad, jag ÄLSKAR det hittils. jag och malin har konstaterat att om man har tråkigt i nice så för man skylla sig själv för denna staden ger en alla som helst förutsättningar för att göra roligheter. vad gillar jag så mycket med nice då? bland annat det här...

alla fantastiska färgglada hus överallt. nice har i perioder tillhört italien, och det skvallrar husen och många av restaurangerna om.
i vår närmsta affär kan man köpa en flaska bubbel för 22 kronor och en brieost för kanske 12 kronor.
nice har 300 soldagar om året! och när solen lyser är medelhavet nedanför promenade des anglais är bland det mest turkosa jag sett.

att ta sig till andra destinationer på den franska rivieran är supersnabbt och smidigt härifrån.

och såklart! att få dela dessa upplevelser och få va sambo med den här personen. och få hänga med nya supergoa kompisar. amazeballs!

Likes

Comments

postad i Nice

Likes

Comments

Instagram@emmaperssonnnn