Hej!! Nu är klockan redan 6 och jag är redan såå trött. Jag har sovit ganska dåligt den senaste tiden för att jag bara vrider och vänder på mig och är pigg på natten? Jag brukar ha de i perioder så de går nog över snart. Brukar ni ha så?

Idag har jag i alla fall varit i skolan och fått veta olika resultat på prov. Jag gjorde även ett tyska prov idag och de gick super :) . Jag kom hem ganska tidigt (halv 3) och de första jag gjorde var att tvätta av mig sminket och sätta på mig en mysig tröja, sen så gick jag ut på en promenad då vädret för en gångs skull var bra. Solen sken och de var super fint ute. Hösten är verkligen min favoritårstid. Då jag kom hem så satte jag mig och åt mellis medans jag gjorde min engelska uppgift som skulle in samma dag. Jag gjorde klart den rätt snabbt så nu har jag en hel kväll ledig. Hur skönt?

Igår så var jag i stan med Annika och gymmade en snabbis. Jag körde mest lår, rumpa och knä. De känns idag haha :) Men de är jag bara glad för. Jag älskar nämligen träningsvärk. De visar verkligen att man har tränat bra. Jag hann även att gå runt i lite butiker där ibland Bikbok där jag köpte Tracy Trenchcoat i färgen svart. Sååå snygg. Jag har länge velat ha den men har aldrig köpt den men nu då jag fick 30% i medlemsrabatt (för att jag fyllde år) så tänkte jag att de är lika bra att lägga de på den kappan. Är super nöjd :).

Men nu ska jag bara njuta av en ledig kväll med te och ansiktsmask<3Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments