Header

​Fick just ett lösenord till den här bloggen genom en väldigt fin anonym blond tjej. Men det verkar som att ingen har skrivit här på åratal. ​Men det lär väl gå att fixa, ellerhur?

​​Så en uppdatering.

Jag har försökt att få tag på tjejerna som allt skvaller handlar om, och jag skulle vilja säga att jag har lyckats.

Våra kära Östersundare verkar ha gått olika vägar i livet, sedan gymnasiet. Med olika linjer och nya vänner är det väl svårt att minnas de vännerna som har stått upp för en i grundskolan, förmodar jag. ​Fast de håller fortfarande kontakten, och hittar på saker med varandra, till min förvåning. ​Dock inte alla, givetvis. Men jag dömer dem inte. Om det är så de vill leva sina liv, är det så de får leva. Jag är bara här för att berätta det för er.

Något ytterligare skvaller finns inte än, men det kommer sinom tid. ​Tro mig. Iallafall nu när ni har mig här.

xo xo Gossip Girl

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kära Östersundare, jag är tillbaka. Nu är det nytt år, med ny start och nya möjligheter. Och ännu mera skvaller.

En kort uppdatering:

Jag har hört att I smyger runt och jag har även hört att hon är befruktad.

Och våran egen it-girl, Serena, verkar vara obsessed med längd. På vad kan man undra? Det enda jag vet är att Lonely Boy har mätt sin längd.

Jag har även hört från många pålitliga källor att B och V lämnade stylistprogrammet på programdagarna tillsammans. Dags för vapenvila?

Nelly Yuki är fortfarande förtvivlad för det nekande svaret från Yale. Jag har hört att S tillochmed skrev i en grupp utan henne, för att skydda sin bästa vän B's säkerhet.

Verkar som att G har gett upp på sin gamla partner in crime, och hittat en ny leksak. Källor såg henne och Blair Waldorf byta julklappar med varandra, och vi vet att G's present till B var "té". Frågan är ifall det verkligen bara var té i påsarna. Det är ju Georgina afterall.

Och jag? Jag håller mig alltid till nära allting händer. Ni vet att ni älskar mig.

xoxo Gossip Girl

Likes

Comments

Kära Östersundare, nu är det ett stort disco på G och alla vet vad som kommer hända då. Jag har hört att både S, B, I, G och Lonly boy kommer va där (mycket drama?). Av någon anledning kommer inte Nelly Yuki, av rädsla eller upptagen av att plugga? Du kan va lugn N, du kommer få reda på allt som händer här.

Xo xo Gossip Girl

Likes

Comments

Hallå där Östersundare, vad händer?

Nu när det är sommarlov, tänkte jag göra en liten uppdatering.

Allt är som vanligt.

S har rymt från stan igen, men förhoppningsvis inte för ett helt år, som förra gången. Vi hört dock hört att hon skickar en massa härliga bilder till sina kompisar. Och då menar vi en massa, på snapchat. Ser ut som att du har det bra, S. Njut medan du kan.

Lonely Boy har vi inte hört mycket från, som vanligt. Inte heller Nelly Yuki.

B verkar hänga med G, konstigt nog. Vittnen har sagt att de kollar på H2o tillsammans...

Och som vanligt så äter Ivy mycket frukt.

Och tältat utomhus.

Det är dags att vakna Östersundare, det är för tråkigt.


xo xo Gossip Girl

Likes

Comments

De exklusiva östersundarna spelar spel, och det verkar som B är i högre rank än S. Hur ska du upprätthålla ditt rykte, om din bästa vän helt plötsligt är högre än dig på topplistan? Det är bäst att du har en plan. Jag har många idéer. Lägg lite "mjöl" i hennes glas, det verkar ju vara din nya strategi, trots allt. Hon gjorde det ju klart att hon skulle operera ögonen om något hände med dem, till exempel att de börjar rödna... Förhoppningsvis inte lika röda som hennes ansikte när N gjorde... Ja, allt hon någonsin gjort ikväll.

xo xo Gossip Girl

Likes

Comments

Verkar som att S har gått tillbaka till hennes gamla vanor. För en gångs skull har hon inte blivit påverkad utan G. Jag är så stolt över henne. Hon har tillochmed kryddat sin drink, lite diskret. Men Gossip Girl ser allt.

Ännu mer bevis finns i S's kameraväska.

Och vad är det för fel på skor? Amatör. Skor är sexiga.

xo xo Gossip Girl

Likes

Comments

Ni har säkert undrat varför Nelly flyttade till Östersund.

En anledning kan vara pga hennes ex. Har ni hört om hennes hemska avslut på hennes förra och senaste förhållande? Som ni också märkte idag så har hon väldigt dåligt temperament och hennes ex råkade ut för samma sak. Hon är inte oskyldig som hon ser ut. Hon hade slagit sönder saker i hans lägenhet och drogade ner honom innan ett viktigt prov, när han berättade att det var över. Det har även gått rykten att hon var otrogen under förhållandet. Tur att det inte blev någonting mellan N och D. Vem vet hur det hade slutat..

Låter inte allt för chockande eller vad säger ni, Östersundare?

xo xo Gossip Girl

Likes

Comments

Har B verkligen sjunkigt så lågt? Rykten säger att N förstörde B's intagningspapper.

Likes

Comments

Kära Östesundare. Partyt har börjat men ensamvargen är inte här. Vill han inte va med för att V inte kunde va med?

Har S verkligen förlåtit I? Det verkar som det när dom tog bilderna. Självklart får ni veta hur partyt kommer fortsätta.

xo xo Gossip Girl

Likes

Comments

Ni är säkert ganska förvirrade just nu, vem kom in på yale?

Men N's brev är ogiltigt. Så grattis B!

Likes

Comments