Tjo! Tog en paus från bloggen lite på grund av olika anledningar. Men nu är jag tillbaka :D
Har vart i Skövde en del och sen vart jag bjuden på fest i veckan också, mycket trevligt! Har fixat men min praktik så att den kommer i gång om ett par veckor och beställt tatuerings tid om 2 veckor. Jävligt taggad på de faktiskt!
Nu i helgen kommer min mormor och moster upp och hälsar på också så de ska bli jättemysigt att gå träffa dom! Sen är det ju fredagen den 13e idag så vi får se hur mycket otur jag kommer ha, haha! Jaja nu ska jag vidare till Skövde och träffa en vän!
XOXO A.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 895 Readers

Likes

Comments

Tjo! Ja herregud vilken seg dag det vart! Steg upp och tog mig tiden att äntligen få upp de sista som fanns att packa upp. Sen kom pappa med fikabröd och nya tallrikar och bestick till mig, blev himla nöjd med dom faktiskt! Sen efter att vi hade fikat och han hade hjälp mig med tvn och drog hem så har jag tvättat hela dagen så det har varit ganska segt! Aja imorn tar vi nya tag. 😊


XOXO A.

  • 922 Readers

Likes

Comments

Tjo! Allt jag skulle göra igår blev inte av förens idag. Men hade en jätte trevlig dag i alla fall :) åkte in till Skövde och mötte Lottis, då åkte vi och storhandlade på maxi sen blev det en vända till Clas Ohlson för o köpa en rosa kaffebryggare och sen iväg till ÖoB och köpte tvättställ o lite sånna grejer. Så nu har jag nästan fixat allt jag behöver till min fina lägenhet!
Efter att vi slängt av alla grejerna hemma hos mig så åkte vi tillbaka till Skövde där jag tog en fika med en gammal kär vän, mycket trevligt var det!
Sen åkte jag hem till mamma och hämtade min bergsprängare och visade henne och småsyskonen lägenheten 😃
Väl hemma gjorde jag pizza och nu ligger jag o myser med mina kissemissar! Lovely day! 
XOXO A.

  • 930 Readers

Likes

Comments

Tjo! Sitter på tåget till en vän! Får se vart natten för mig, hihi love adventures! Well har fixat min p-stav idag och fixat så jag får in pengar för resten av månaden :)
Imorn ska jag göra massa saker! Ta en cigg här och där och sen handla lite prylar o fylla kylen förhoppningsvis. Sen ska jag träffa en gammal vän och göra en makeover och äta gott!
XOXO A.

  • 952 Readers

Likes

Comments

Tjo! Har inte uppdaterat i helgen bara för att jag gick på krogen i lördags och igår drack jag några groggar med en vän! Så jag har inte haft någon tid helt enkelt men nu är jag hemma och har badat och precis käkat lite soppa. Så himla gott med soppa ju!
Känns himla gött allting, pappa kommer och hälsar på mig i veckan också. Är väldigt taggad för kommande vecka och på vad som kommer hända :D


XOXO A.

  • 963 Readers

Likes

Comments