Att ha ångest är inget som är ovanligt, men det kan vara jobbigt.

Jag hatar att prata inför folk. Att ha konversationer med mina vänner har jag inga problem med, då kan jag verkligen prata hur mycket som helst men att redovisa eller presentera något inför klassen är det värsta jag vet. Ofta brukar jag fråga läraren om jag kan presentera i en mindre grupp med folk jag är bekväm med men den här gången gick det inte.

Det är inte så att jag får panik innan jag ska göra det utan jag får det medans jag pratar. Jag stammar, säger fel, pratar snabbt, ja, allting som går att göra fel helt enkelt.

Och det jobbigaste är ju när man har så omogna människor i klassen som inte kan ta något seriöst. Dom skrattar högt och visar ingen respekt medans man gör uppgiften. Då slutade jag prata och tog ett djupt andetag. Jag tog kontroll över situationen, över mig själv, och började sedan att fortsätta.

Men när det väl är över, så kan jag sitta på min plats, ta det lugnt och känna mig stolt. För jag vet att jag gjorde mitt bästa och jag vet att det är över nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte att det första inlägget skulle bli en introduktion så att ni vet vem jag är! Jag bor i norra delen av landet och eftersom jag inte vill använda mitt riktiga namn så kan ni kalla mig för Dax. Jag går på gymnasiet och gör faktiskt inte så mycket på fritiden förutom att sjunga. Många kan nog tycka att jag är en ganska ointressant och tyst person men det finns mycket som döljer sig under den muren. Jag brukar skriva dagbok om vardagen och mina åsikter och känslor på saker och ting, men jag tänkte att det skulle vara kul att skriva min dagbok online eftersom andra kanske känner igen sig.

Så som avslutning på denna introduktion tänkte jag härmed välkomna er till min personliga värld!

Xoxo Dax

Likes

Comments