Header

Saknar du någon just nu?

Ja saknar oftast någon haha, har kärlek till så många. Saknar min barndoms bästis jag inte pratat med på ett tag nu och en gammal kärlek.

Vad gjorde du inatt?

I natt var jag lite överallt, mestadels hos Erik och spelade basket med killarna. Sov gjorde jag först på småtimmarna så räknas knappt till natten.

Hur länge har du bloggat?

Detta beror vad som gills men av och till i 7 år skulle jag tro. Startade min första blogg 2009, minns att jag blev länkad av FOKI (minns ni henne??) och fick så mycket hybris och kändisskap, haha stolt fjortis.

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?

Ja en gång hmm, efter de stängde jag av känslor så snabbt att jag inte känner mycket längre.

Skulle du vilja dricka dig full nu?

hmm haha så konstig fråga. efter igår känner jag aldrig men snart kommer hjärtarna hit för förfest så om någon timme känner jag nog annorlunda.

Hur svarar du i mobilen?

Hallå..? Om jag nu vågar svara de vill säga, vill ni mig något snälla ni skicka ett sms vill aldrig svara i telefon, haha varit med om alldeles för många ruskiga samtal.

Första uppladdade bilden på Instagram?

Första bilden som jag har kvar är från när vi åkte skidor med killarna, fint redigerad med massa filter haha.

Vilket smeknamn har du?

Ropar någon Picco så kommer jag, haha alltid varit så, utan förklaring.

Är du kär i en kändis?

Har en dö crush på NewKid, Justin Bieber Harry Styles såklart men även neymar haha lite ojämnt.

Bästa nattmaten efter en utekväll?

Ett tag åt jag alltid vanilj kvarg och granola när jag kom hem efter en utekväll haha tyvärr har nog campinos rullar tagit över den platsen.

Vad har du på dig för tillfället?

Ett par rosa velour mjukisar och en juciy tshirt.

Vart köper du mestadels dina kläder?

Butiker jag alltid lägger mest pengar på är Raglady, Tara och standard Nelly.

Vilken av dina tatueringar gillar du mest vs minst och varför?

Jag har bara två tatueringar och båda har mitt hjärta i sig. Min första gjorde jag i napa mitt i en utekväll haha, den sitter på min ankel och är min systers namn. Min andra har jag ännu inte visat för mammi & pappis, knappt någon annan heller. Den sitter på sidan av min handled.

Något oväntat från dig?

Hmm brukar oftast höra att det är otippat att jag rappar, haha låter konstigt inte direkt så jag uppträder haha men tycker det är riktigt kul och dessutom ett bra partytrick.

XOXO​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Senaste spontanisarna, när det är som bäst. Dessa godingarna är köpta inne på TARA och blev verkligen en liten överraskning till mig själv. Är inte riktigt sneakers tjej men alltid bra att komplimentera upp garderoben lite, snyggt till trashade jeans och mina WOS jackor. Kyss

Likes

Comments

Godmorgon darlings! Nu sitter jag i soffan med några avsnitt SATC och en super frukost! Grekisk mango yoghurt toppat med hallon och papaya, till det nypressad blodapelsin och massa mörkbryggt! Alldeles strax ska jag svira om och cykla ner till gymmet, helt kär i dessa dagarna som varit nu, sol och flågelkvitter gör en lyrisk! Inte nog med att våren och sommaren tickar sig allt närmare börjar jag otåligt räkna ner dagarna till flera efterlängtade hemkomster! Bästis landar om ynka 5 dagar efter en låång resa sedan november(!!) och även en annan hjärtis kommer inom kort..

Likes

Comments

Buonasera! Underbara fredag. Idag har jag avnjutit mig en lång sovmorgon för att sedan ligga kvar ännu lite längre till i sängen. Vaknade med ett enormt hopp om att årstiden skulle vänt och solen skulle stråla men ack snöslasket ligger kvar sen igår. Ställde därför in mina storslagna planer på en lång promenad och bestämde mig för gossip girl istället. Nu har jag precis duschat och ska strax bege mig mot kvällsjobb med min bästis och efter det iväg på tacconight! Bacio!

Likes

Comments

Buongiorno! Idag bjuder Varberg på klarblå himmel och iskall luft, och även min första lediga dag på 2 veckor. Idag vaknade jag själv i lägenheten redan vid halv åtta, bryggde ett antal koppar kaffe och spanade in senaste numret av ELLE. Nu har jag kommit in från en promenad till Kåsa som var långt ifrån lika glassigt som det vanligtvis brukar vara under sina högtryck. Solen får dessutom mitt craving efter en het sommar att växa sig tusen gånger stackare. Nu ska jag försöka checka av några av dagens to do's och senare ska jag cykla ner en sväng till gymmet! Bacio! 

Likes

Comments

ett så stort leende på läpparna när jag fick denna av en riktig sötnos..

Likes

Comments

Fick en liten kommentar om killen jag träffar. Jag delar gärna med mig här, men det får nog vänta ett litet tag till. Jag tycker om att ligga och titta upp på honom från hans axel på hans leende. Jag tycker om hans händer runt min midja. Jag tycker om att lägga min hand i hans. Han är så snäll mot mig. Jag har inte vant mig än.

Kyss / A

Likes

Comments

Buonasera darlings! Checkar tydligen in här allt mer spartanskt nu för tiden, allt har sina perioder men älskar er som fortfarande kommer och tittar in här!
Jag trivs med tillvaron just nu även om den innebär veckor fulla med jobb men även festligheter, bästisar och kärlek. Denna veckan innehåll dessutom ett hyrekontrakt på ny lägenhet, en träffa hans familj dejt, massvis med skratt blandat med appletinis på grappa men även en sista avskedspuss.. Nu ska jag spendera resterande del av kvällen i soffan med Carrie Samantha Charlotte & Miranda och en stor latte från espresso maskinen. Bacio!

Likes

Comments