Hej skønne læsere.

For en uge siden, fredag d.14 fik min familie og jeg et lille nyt familiemedlem, nemlig Otto på 8 uger. Otto er en hund -en blanding mellem en engelsk bulldog og en chi hua hua. Efter vores labrador, Victor, døde for 5 år siden har min far siden godt kunne tænke sig en ny en, og efter mange års overvejelser, så skete det endelig. Vi er alle super glade for ham, selvom han kræver meget arbejde og især det at skulle tidligt op, er noget man lige skal vænne sig til og især her i sommerferien. Han er en energibombe og mega fræk, men når det så er sagt, er han også vildt sød. Han er faldet rigtig godt til og nu skal vi bare tilbringe massere tid med ham, så han kan lære os at kende.

Her er lidt billeder af ham
Jeg håber I alle nyder sommeren max!

♡ Freja

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen,

nu er det efterhånden ved at være godt 3 mdr. siden, at vi sidst har postet et indlæg her. Det er vi selvfølgelig vildt kede af, men vi har bare haft så travlt. For ca. 3 uger siden gik vi sommerferie efter en lang periode med eksaminer, årsprøver og stress - vi har ikke haft specielt meget tid til at poste her på bloggen grundet dette.

Nu er 1.g slut og vi skal (allerede!!) op i 2.g efter sommerferien, hvilket er helt vildt at tænke på! Tiden er fløjet afsted og vi har oplevet så mange ting, det har virkelig været et uforglemmeligt år - vi har i tankerne at lave et indlæg om gymnasietiden som 1.g'er til alle jer der måske sidder og skal være "putte" her efter sommeren!

Men for lige at samle op på de sidste 3 mdr. så har vi også haft gang i meget andet end skolen - en stor oplevelse vi havde sammen var da vi var til Justin Bieber koncert i århus, med alle vores veninder fra klassen. Vi har begge holdt konfirmationer for vores mindre søskende, da Sarah's lillebror og Freja's søster begge blev konfirmeret. Derudover har vi været på vores allerførste Roskilde Festival sammen, hvilket også har været en kæmpe oplevelse.


Tak fordi i læste med, og følg gerne med i næste indlæg (som kommer inden længe;))

♡ Freja & Sarah-Alberte

Likes

Comments

I går, til vores store glæde, var alle moduler blevet aflyst! Derfor havde vi en helt speciel plan, for hvordan dagen skulle foregå. Kl. 12.30 mødtes vi på Nørreport med vores Sugerbabes, herfra tog vi videre til Café Zirup på Læderstræde i København. Her satte vi os ni piger udenfor i solen, og bestilte den lækreste mad. Nogle bestilte kyllingeburger, andre pasta m pesto, risotto og mig og Freja bestilte hver en avokado/kylling wrap - sååå lækkert. Til dette fik mig og Freja en skøn chai og en forfriskende lemonade, mens de andre røg på cola eller vand.

Efter et dejlig besøg på Zirup, som vi forresten klart vil anbefale til jer (!!!), gik vi ned af gågaden og kiggede lidt i nogle butikker.

Det var en super hyggelig dag, tilbragt med vores elskede sugarbabes! (hvis i undrer jer over navnet - sugerbabes - så er det en længere historie der følger med til det, haha)

♡ Freja & Sarah-Alberte

Likes

Comments

Hey sweeties.

Kender i det, når man føler sig inspireret? Jeg elsker selv, at blive inspireret og derfor har jeg idag lavet en lille collage med billeder jeg finder inspirerende - nemlig todays moodboard.

Efter en lækker dag, på kun 2 moduler, smuttede mig og Freja en tur til Købenavn med Bertram og hans ven Alexander, trods det danske vejr skuffede, igen igen. Vi gik i Hypetrade, da Alexander skulle bytte noget tøj, og så købte jeg et par bukser. Derefter spiste vi på Burger King, og så gik vi ellers bare rundt i Københavns gader. Dog var vejret ikke med os, så vi tog hjem efter små 3 timer.

Denne weekend står på vores første vennefest på gym, så der vil selvfølgelig komme et indlæg fra en lækker aften! Vi glæder os begge sååå meget.

Håber i nød, at læse med - vi ses!

♡ Sarah Alberte

  • 646 Læsere

Likes

Comments

Kære skønne læsere.

Jeg vil ligesom Sarah-Alberte lave et indlæg, om hvad min weekend står på. Jeg elsker weekend, da det giver tid til at lave hyggelige ting med blandt andre familie, venner og veninder. Udover det er det selvfølgelig også dejligt med et break fra den travle hverdag med skole, lektier og afleveringer.

Fredag: Efter skole kl.14 har jeg en køretime sammen med en af mine venner, hvilket plejer at være rigtig hyggeligt. Derefter bliver min far og jeg hentet af nogle af mine forældres venner og deres børn kl17- en familie vi har kendt hele livet og som vi ser som en del af vores familie. De har inviteret os på Mash i Charlottelund - og det takker man jo ikke nej til. Efterfølgende tager vi alle hjem til os, hvor resten af aftenen ellers skal nydes med dyner på sofaen og med x-factor og slik.

Lørdag; Min lørdag skal bruges på at sove længe og lave et par afleveringer. Om eftermiddagen skal jeg mødes med Sarah-Alberte i Rødovre Centrum, hvor vi skal træne og tuldre lidt rundt inden det om aftenen går løs med 2x18 års. I anledning af det har vi inviteret vores veninder op til opvarmning hos min mor, hvor vi skal gøre os klar og drikke lidt.

Søndag: Jeg har med vilje ikke lavet nogle som helst planer på søndag, da 18 års fødselsdage plejer at blive vilde og til langt ud på natten. Så jeg tænker jeg bliver under dynen i nattøj hele dagen med cola og serier - hvilket jeg ser rigtig meget frem til :-))

♡ Freja

Likes

Comments

Hej skønne læsere!

Til at starte med vil vi undskylde for ikke at have opdateret noget tid - men vi har begge haft en masse at se til.

Mit forrige indlæg handlede om, hvad der var i min taske, hvilket gav mig inspiration til at lave et indlæg om, hvad der gemmer sig i min makeup taske.

Makeup er en smagssag - nogle bruger meget, og andre lidt. Normalt til hverdag bruger jeg bare lige til at dække det værste, men til fester og andre begivenheder kan jeg godt lide at gøre lidt mere ud af makeuppen og bruge ekstra tid på det.

Til at starte med bruger jeg min lightful C marine-Bright Formula softening lotion fra MAC til at give min hud fugt og gør den blød. Den koster 250,- og kan købes her

Jeg bruger sjældent foundation, men når jeg gør bruger jeg min MAC studio Waterweight SPF 30 foundation også fra MAC. Den er super holdbar og ser så naturlig ud på huden og det er klart min ultimative favorit foundation. Jeg bruger min beauty blender fra Real Techniques til at blende den ud. Foundationen koster 260,- og kan købes her

Derefter bruger jeg min Fit me concealer fra Maybelline til at dække render under øjenene og urenheder, hvis der er det. Den er super super god og også billig, kun 69,- - hvilket er virkelig fedt! Køb den her

Jeg bruger min pudder fra Rimmel London *Stay matte*, og den er virkelig god, da den giver et mat finish - og derudover er den Danmarks mest solgte pudder. Den koster kun 60,- og kan købes på Matas her

Efter jeg har taget pudder på bruger jeg mine paletter med bronzer, blush og highlighter. Jeg har to og e er begge fra Revolution og er rigtig gode og pigmenteret. Den første hedder "Makeup revolution ultra cream contour palette" og kan købes her til 119,-

Den anden hedder "Makeup revolution ultra blush palette golden sugar" og kan købes her til 149,-

Derefter bukker jeg mine øjenvipper med min øjenvippebukker fra H&M - og så bruger jeg min absolut ynglingsmascara fra Helena Rubenstein "Lash queen mascara waterproof". Den er rigtig god og holdbar og klumper slet ikke.

Til aller sidst når jeg er færdig, bruger jeg min setting spray fra NYX, så min makeup holder længere.

Håber I fik en masse inspiration

♡ Freja

  • 348 Læsere

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger!

Vi har været så heldige, at være i kontakt med det fantastiske brand NA-KD. Hermed har vi skaffet jer en -15% på jeres næste køb på NA-KD!

Brug rabatkoden "hello02" og få -15% på dit næste køb - her!

*Brug rabatkoden indenfor de næste 3 dage

♡ Freja og Sarah Alberte

Likes

Comments

Hej tøser

Lige i øjeblikket holder vi begge vinterferie og nyder at være længe oppe og ude med vennerne, og sove til man vågner! Det er virkelig noget, der har været tiltrængt - bare lige et break fra skole, lektier og den normale og kedelige hverdag.

Jeg tænkte at lave et indlæg om, hvad jeg altid har i min taske, så I kan få lidt inspiration.

For det meste bruger jeg min taske fra Pariz, kan købes her - og lige i øjeblikket er den nedsat fra hele 800,- til 200,-!!

1 Jeg har altid en håndcreme i min taske. Jeg kan ikke leve uden min håndcreme og især ikke her i de kolde måneder. Jeg bruger den fra Raunsborg, kan købes i Matas til kun 119,- - her

2 Udover det har jeg altid en form for læbepomade og ofte mere end én. Jeg elsker især Elizabeth Ardens eight hour lip stick, da den gør ens læber vildt bløde og plejer læberne rigtig godt her

3 Jeg er også rigtig stor tilhænger af musik, og derfor har jeg altid et par høretelefoner på mig eller i min taske. Jeg elsker når man fx er på vej hjem fra skole eller sidder i bussen eller noget helt trejde, at høre musik. Det er virkelig afslappende!

4 Ofte har jeg også tyggegummi eller bolsjer i min taske. Det er noget jeg elsker at kunne spise, når jeg får lyst, og derfor køber jeg det ofte og har det liggende.

5 Jeg har for det meste også altid en vandflaske i min taske, fordi jeg hader at bruge penge på at købe vand, og ofte i løbet af en lang dag er tørstig og har hovedpine, derfor er det rart altid at have på sig.

6 En parfume finder man også rigtig tit i min taske. Det er altid dejligt lige at kunne friskes op i løbet af en lang dag.

7 Min pung ligger også altid i tasken med alle mine kort og andet praktisk, så ved man altid hvor den er.

8 Til sidst har jeg altid en eller anden form for lille toilettaske med det vigtigste makeup - heriblandt en concealer, øjenvippebukker, mascara og pudder.


Læs Sarah-Albertes indlæg om hvad hun gemmer i sin taske og få endnu mere inspiration - her!

♡ Freja

Likes

Comments

1 Velour - er en trend som har været helt oppe og ringe i 2016, på billedet ser vi smukke Kristine Sloth

2 Nattøjs skjorter - supeer lækker trend, normal ses de i (det og meget populære stof) satin!

3 Toga pulla - og generelt støvler har været super in. Her kan i læse om nogle fantastiske stand-ins for de dyre Toga Pulla!

4 "Western" belt - et super fedt bælte, som har været en stor trend både i bukser og shorts

5 Store runde øreringe - og gerne flere (hvis man da har flere huller i ørene)

6 Puma Suede - vi kender dem alle sammen, enten ejer man et par puma eller også ejer man et par vans ;-)

7 Boyfriend and momjeans - eller Noora jeans, som nogle kalder dem (SKAM fans derude, i ved hvad vi mener)

8 Off shoulder tops - en mega trend i sommers, både i form af kjole og toppe, som på billedet

9 Flere halskæder på en gang - her kan i se den mest populære efter vores mening i 2016!

10 No bra, only bralettes - læs indlægget her !!

11 Trasher & Bieber hoodies - især her i vinterhalvåret har hoodies i alle former og farver været heftigt i brug

12 Oversize sweatshirts and tee - en super populær trend, generelt er vintage stilen trådt i karakter igen!

13 Chain bags - i alle varianter bl.a. de fine Stella McCartney, Chanel osv.

14 Birckenstock - en kæmpe sommertrends

15 Blonde inder top fra Pieces - i kender den nok alle sammen, såå

♡ Sarah-Alberte

  • Fashion
  • 492 Læsere

Likes

Comments

Contains affiliate links

I dag er det blevet min tur til, at jeg vise jer mine everyday smykker i billedegalleriet nedenfor, håber i vil følge med og får noget inspiration - så i evt. kan udvide eller opdatere jeres egen everyday wears "rutine". Alle smykker vil selvfølgelig være linket!

OBS! Læs Sarah Alberte's indlæg her!

Creoler øreringe sølv, HM - 3 pak 39,95 kr

Casio digital ur sølv, Zalando - 399,99 kr

Armbånd, Italien

Bælte med sølv metalspænde, HM - 129 kr

Halvmåne halskæde sølv, HM - 39,95 kr

ERBS capricorn metal halskæde, Stylepit - 200 kr

♡ Freja

Likes

Comments