Hej skønne læsere.

For en uge siden, fredag d.14 fik min familie og jeg et lille nyt familiemedlem, nemlig Otto på 8 uger. Otto er en hund -en blanding mellem en engelsk bulldog og en chi hua hua. Efter vores labrador, Victor, døde for 5 år siden har min far siden godt kunne tænke sig en ny en, og efter mange års overvejelser, så skete det endelig. Vi er alle super glade for ham, selvom han kræver meget arbejde og især det at skulle tidligt op, er noget man lige skal vænne sig til og især her i sommerferien. Han er en energibombe og mega fræk, men når det så er sagt, er han også vildt sød. Han er faldet rigtig godt til og nu skal vi bare tilbringe massere tid med ham, så han kan lære os at kende.

Her er lidt billeder af ham
Jeg håber I alle nyder sommeren max!

♡ Freja

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Basic top, Zara // Nederdel, Zara // Sko, ASOS // Taske, Zadig et Voltaire

Hejsa,

dagen igår blev brugt på, at jeg om natten hentede min kæreste i lufthavnen efter han havde været på ferie i Bulgarien, Sunny Beach en uge. Dagen derpå skulle mig og min veninde, Solvej, op og have lavet en opfyldning på vores eyelash extensions, som vi for første gang fik lavet for 3 uger siden ved en klinik på Gothersgade 3 min fra Nørreport st.

Vi gav 500 kr for et helt nyt sæt vipper, grundet klinikkens rabat i juni, juli og august med - en super lækker pris! Opfyldningen kostede så blot 250 kr. Klinikken kan klart anbefales og ligger på Gothersgade 137 kld, en super hyggelig lille klinik med fantastisk service og skønne medarbejdere.

Efter 2 timers stille sidning mødtes vi med min kæreste på Lagkagehuset hvor vi fik en lækker sommerkaffe, som derefter bød på 4 timers shopping i København, hvor vi fik brugt alt for mange penge - der kommer muligvis et indlæg omkring hvad jeg har købt denne måned, da der er rimelig mange lækre ting, som jeg gerne vil vise jer!

Tak fordi i læste med!

♡ Sarah-Alberte

Likes

Comments

Hej bloggen,

nu er det efterhånden ved at være godt 3 mdr. siden, at vi sidst har postet et indlæg her. Det er vi selvfølgelig vildt kede af, men vi har bare haft så travlt. For ca. 3 uger siden gik vi sommerferie efter en lang periode med eksaminer, årsprøver og stress - vi har ikke haft specielt meget tid til at poste her på bloggen grundet dette.

Nu er 1.g slut og vi skal (allerede!!) op i 2.g efter sommerferien, hvilket er helt vildt at tænke på! Tiden er fløjet afsted og vi har oplevet så mange ting, det har virkelig været et uforglemmeligt år - vi har i tankerne at lave et indlæg om gymnasietiden som 1.g'er til alle jer der måske sidder og skal være "putte" her efter sommeren!

Men for lige at samle op på de sidste 3 mdr. så har vi også haft gang i meget andet end skolen - en stor oplevelse vi havde sammen var da vi var til Justin Bieber koncert i århus, med alle vores veninder fra klassen. Vi har begge holdt konfirmationer for vores mindre søskende, da Sarah's lillebror og Freja's søster begge blev konfirmeret. Derudover har vi været på vores allerførste Roskilde Festival sammen, hvilket også har været en kæmpe oplevelse.


Tak fordi i læste med, og følg gerne med i næste indlæg (som kommer inden længe;))

♡ Freja & Sarah-Alberte

Likes

Comments

I går, til vores store glæde, var alle moduler blevet aflyst! Derfor havde vi en helt speciel plan, for hvordan dagen skulle foregå. Kl. 12.30 mødtes vi på Nørreport med vores Sugerbabes, herfra tog vi videre til Café Zirup på Læderstræde i København. Her satte vi os ni piger udenfor i solen, og bestilte den lækreste mad. Nogle bestilte kyllingeburger, andre pasta m pesto, risotto og mig og Freja bestilte hver en avokado/kylling wrap - sååå lækkert. Til dette fik mig og Freja en skøn chai og en forfriskende lemonade, mens de andre røg på cola eller vand.

Efter et dejlig besøg på Zirup, som vi forresten klart vil anbefale til jer (!!!), gik vi ned af gågaden og kiggede lidt i nogle butikker.

Det var en super hyggelig dag, tilbragt med vores elskede sugarbabes! (hvis i undrer jer over navnet - sugerbabes - så er det en længere historie der følger med til det, haha)

♡ Freja & Sarah-Alberte

Likes

Comments

Min mandag, sidste dag i påskeferien, brugte jeg sammen med min familie i Tivoli. Efter at have overnattet hos en ven fra søndag til mandag, blev jeg hentet hos ham af mine forældre kl. 10.30, hvor vi tog i kirke og mødtes med Freja og hendes familie, da hendes søster skulle døbes.

Herefter smuttede vi hurtig hjem efter noget varmt tøj, og så smuttede vi ellers til København. Derinde mødtes vi med Oliver (min kæreste). Vi fik alle turpas, så vi skulle selvfølgelig prøve nogle forlystelser! Min lille 9-årige søster prøvede dæmonen og det gyldnetårn for aller første gang, hun er så super sej, haha.

Til aftensmad spiste vi fish'n'chips, flæskestegssandwich og pulledpork burger - det hele var super lækkert! Senere gik vi rundt med en god kop Latte og Chai i hånden og kiggede på de forskellige boder, samt spillemaskiner (det skal lige siges min far og bror går helt amok hver gang vi er i Tivoli over det, haha) så der skulle selvfølgelig fyres nogle penge af på det. Vi stod alle sammen foran lykkehjulet hvor man kan vinde kæmpe plader chokolade, og vi lagde alle man en tyver på nogle forskellige plader, hvor det ender med, at min heldige søster vinder!

Det var en virkelig dejlig dag/aften i Tivoli, med den dejligste familie.

♡ Sarah-Alberte

Likes

Comments

Hey bloggen.

For en uge siden, sidste fredag, blev der afholdt vennefest på RG - årets fest. Temaet var hawaii, så vi havde været ude og købe hula kranse og solbriller. Vi fik tidligt fri og tog i RC for at shoppe lidt tøj og makeup sammen med et par piger fra klassen. Vejret var dejligt, så mig og Sarah-Alberte tog hurtigt hjem og slappede af i min have med iskaffe, is og frugt og stille musik.

Vi var blevet inviteret ud at spise sammen med begge vores familier, så dem mødtes vi med kl.18, hvilket var super hyggeligt. Der fik vi buffet og mojitos og tog derfra ved en 19-tiden. Vi havde aftalt at opvarme med vores gode ven, Bertram og sammen med hans venner fra efterskolen. Det var super hyggeligt med højt musik, beerpong og snak. Vi tog videre til festen ved en 21-tiden og havde en fest resten af aftenen. Det var virkelig fedt med rigtig mange mennesker og højt musik hele aftenen.

Vi gik turen hjem og fik som altid en hyggelig snak, og sov længe, hvorefter turen gik til KBH, som I kan læse om i dette indlæg her

♡ Freja


Likes

Comments

Hola piger!

Søndagen, har jeg i dag brugt udenfor i det lækre vejr, med min veninde Joe. Jeg mødte på arbejde kl. 8 - 14 og så tog jeg hjem til min familie, som sad i haven og hyggede i solen. Kl. 17 mødtes jeg med Joe, på Sushi Mania i centeret, til en sen omgang frkost. Vi købte sushi af tre omgange, og fandt derefter et lækkert spot, i solen, på taget af centeret. Her nød vi vores sushi og nogle friske jordbær, som snacks.

Det var lige en opdatering af min skønne søndag - jeg håber også at i har haft en dejlig søndag! xx

♡ Sarah Alberte

Likes

Comments

Hola!

Dagen i dag, har vi brugt på en lille trip til København. Efter en helt igennem fantastisk fest på gymnasiet igår, havde vi besluttet os for, at få noget frisk luft lørdag. Så her har vi samlet nogle billeder fra vores dag!

Vi tog afsted ved en 12-tiden og gik først lidt rundt på Frederiksberg og nød solen - her skulle der selvfølgelig tages nogle billeder, da det gode vejr og de fine sidegader spillede. Derefter gik vi i Fisketorvet og fik os en lækker brunch buffet.

Efter en skøn brunch, gik vi i Zara og så gik turen ellers hjemad.

Vi håber, at i har haft en lækker weekend - det har vi i hvert fald!

♡ Sarah Alberte

Likes

Comments

Hey sweeties.

Kender i det, når man føler sig inspireret? Jeg elsker selv, at blive inspireret og derfor har jeg idag lavet en lille collage med billeder jeg finder inspirerende - nemlig todays moodboard.

Efter en lækker dag, på kun 2 moduler, smuttede mig og Freja en tur til Købenavn med Bertram og hans ven Alexander, trods det danske vejr skuffede, igen igen. Vi gik i Hypetrade, da Alexander skulle bytte noget tøj, og så købte jeg et par bukser. Derefter spiste vi på Burger King, og så gik vi ellers bare rundt i Københavns gader. Dog var vejret ikke med os, så vi tog hjem efter små 3 timer.

Denne weekend står på vores første vennefest på gym, så der vil selvfølgelig komme et indlæg fra en lækker aften! Vi glæder os begge sååå meget.

Håber i nød, at læse med - vi ses!

♡ Sarah Alberte

  • 628 Læsere

Likes

Comments

Så blev det lørdag, dagen vi begge havde ventet på. Vi mødtes i centeret kl. 14 for, at få repareret mine såler i mine støvler. Herefter tog vi op og trænede og så tog vi hjem til Frejas mor, da hendes lejlighed stod tom. Inden pigerne (og nogle af deres venner) kom, stod den bare på afslapning og paradise (sæson 8) med dyner i stuen, mega hyggeligt. Kl. 18, begyndte vi så småt, at gøre os klar til pigerne kom.

Det var super hyggeligt til opvarmningen og vi havde det skide sjovt. Senere på aftenen blev vi så hentet og kørt videre til festen. Hele festen var en succes og det var SÅ hyggeligt! Vi havde en lækker aften!

Vi håber i synes det var hyggeligt, at se med!

♡ Freja og Sarah Alberte

Likes

Comments