View tracker

Postad i: Allmänt

Hej!

Idag har vi varit på fotboll hela dagen nästan. Frejas farbror har spelat. 😄

Det har varit jättemysig dag idag.
Vi åt våfflor till lunch som jag gjorde tidigare i förmiddags, våt åt dem bredvid planen!


Och när vi kom hem ställde jag mig och gjorde köttfärslimpa. Efter maten satte jag och Freja oss vid tv:n och titta på Youtube och Film, just nu sitter vi och tittar på Hornton. 😄🐘

Ikväll ska vi ha myspys med Lördags gott. Så strax ska jag gå ut till köket och göra lite Lördags plock. ☺😄


Vi görs snart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Allmänt, Natalie

Godmorgon!
Idag är det en grå dag, regnar och blåser och luften är kvav och kall på samma gång.

Nu på morgonen kom det en låsgubbe och bytte lås på vår ytterdörr, så nu har vi moderna saker här hemma.

Jag sitter och dricker kaffe medans jag tittar runt på Instagram och Youtube, två av mina absoluta bästa sociala forum.
Jag blir så himla påverkad på ett positivt sätt när jag kollar på mina olika konton jag följer. Jag blir dessutom helt kär i massa saker. Jag får verkligen en feeling av att piffa upp vårt hem och våra garderober. Så nu har jag en lång önskelista att beta av, haha!

Det är ett tips ifrån mig så här på förmiddagen innan jag ska rodda fram mat innan vi ska åka till förskolan och jobb.
Insgram är min absoluta största inspirationskälla. Och jag använder min Instagram till lite som bildspel av mig och mitt liv. Så vill du följa mig där också är det bara att klicka dig in ☺

Samma namn som här;
xnannani

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Natalie

Hej på er!
Idag hade vi möte på jobbet.
En punkt var ombud och ansvars tilldelning.
Jag hade några förvarningar om att jag skulle nämnas på x antal ansvarar områden. 3 intärna ansvars områden och sen till det större sakerna, jag blev vald till 2 ombud Fackligtombud och Skyddsombud vilket mer eller mindre hör ihop, förutom att fackliga ändamål inte rör min arbetsgivares ansvar men det gör Skyddsombuds ändamål. Kort sagt så betalar facket oftast mig när jag kommer göra fackliga ärenden och när jag gör Skyddsombuds ärenden betalar min arbetsgivare mig. Så jag känner mig oerhört nyfiken på vad detta innebär, och hur jag själv kan driva min lott i detta. Jag har förväntningar då jag självklart brinner för min rätt som anställd och min arbetsmiljö är lika viktig. Jag tycker nog man hör att det går ihop på något vänster. Men jag är mycket förväntansfull över mitt fackliga angagemang som startar mer eller mindre nu (eller när jag gått första utbildningen). Jag ser många dörrar öppnas, samtidigt som jag aldrig i mitt stilla sinne skulle tro att jag skulle åta mig något liknande.

Likes

Comments

Postad i: Familj

Hej. Nu har det varit några dagar utan uppdatering. Allt handlar om att jag börja jobba i Fredags, och har inte riktigt orkat eller tagit mig tiden för att sätta mig ner och blogga. Det var intensivt att börja jobba med fyra pass i ett svep, dessutom varannan dag och kväll. Ingenting jag rekommenderar direkt. 

Idag har vi varit på utflykt och haft mamma, pappa och Freja tid. Nala är ute hos "framor & farfar" nu under några dagar då det kört ihop sig lite med tiderna. Så Nala fick åka på en liten mini semester i några dagar, för imorgon kör vi på jobb igen, och tar denna veckans helg på Torsdag efter jobbet, det ska bli skönt. 

Bjuder på mycket vackra bilder ifrån idag. 😍

Likes

Comments

Postad i: Natalie

​Här har ni två av mina älsklingar. 
Jag får nästan tårar i ögonen, när jag ser bilden på Capo. Jag saknar den killen hur mycket som helst. Men jag fick lämna honom i sticket. Jag kunde inte ta med honom, så han fick återvända till den tjejen som födde upp honom. Det mina vänner, är nog det värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv, jag grät floder. Ville verkligen inte lämna tillbaka honom, men jag var tvungen för mitt liv. Jag gjorde allt för denna killen. Jag försökte vända och vrida på allt, för att kunna få med honom, men det gick bara inte. För er som inte känner mig, så levde jag men en man som hade stora problem med alkohol och han var utåtagerande mot mig. När jag var tvungen att låta Capo återvända till sin uppfödare, flydde jag för mitt liv. Jag hade varit med om så mycket och så sjuka saker, som jag aldrig i mitt stilla sinne trodde att jag skulle vara med om. Jag bodde då i Skåne, och hade en väldigt lång bit hem till min hemstad. Men för att göra denna historia så kort som möjligt, så mådde jag inte bra, jag hade blivit misshandlad flera gånger på väldigt kort tid, jag hade suttit i cell och åkt polisbil. Och jag var på väg att fly, fly ifrån honom och ifrån allt jag hade där. Och mitt val var att Capo skulle må bra, och att han inte skulle fara illa. 

Jag hade önskat att jag fått träffa han, och ha kontakt med honom, men tyvärr blev det inte så. Tjejen som födde upp honom, blev fångad i mitt x grepp och allt som han kunde komma på sa han om mig, och vad jag gjorde och inte gjorde. Självklart ljög han om allt. Det vart fel på allt jag gjorde. Det var inte rätt mat jag gav honom det var inte rätt någonting. Usch, hon gick med på hans spår såklart för det jag sa, det sket hon i. Så den dagen jag lämnade över Capo igen, den dagen vart den sista dagen i mitt och hans liv som vi sågs, och jag tänker ibland på hur jag skulle ha gjort. Att jag skulle ha tagit med honom och gjort allt jag behövde göra, fixa papper på honom och allt vad man kan tänka sig, för han hade inte ett endaste papper. 

Idag saknar jag honom otroligt mycket, och tänker ofta på hur Nala och Capo hade mått tillsammans, dem hade förmodligen haft ett liv med mycket kärlek ifrån många. Som ni vet, skaffade jag och min nuvarande blivande man Nala av en uppfödare som inte heller verka vara så seriös, det finns gott om ful uppfödare runt om i vårat land vill jag bara poängtera. Men Nala är världens finaste hund precis lika snäll som Capo, han var väldigt väldigt busig bara, men väldigt kärleksfull. 


Idag är det 5 år sedan denna bild på Capo (höger bild) publicerades på  Facebook, så idag tänker vi på min hjärtevän. 

Likes

Comments

Postad i: Natalie

​Mitt dröm jobb är att få vara egen företagare, tjäna bra och leva livet och känna glädje varje dag. Nu menar jag inte att jag inte känner glädje att få att ha ett arbete, men det jag pysslar med idag är kanske inte det jag vill syssla med så jättelänge till. 

Jag är jättefeg när det gäller ekonomi och allt sånt där. Jag vågar inte slänga mig ut på nya vägar utan att verkligen tänka igenom. Nu menar jag inte, inom mitt yrkesområde som jag kan, utan nya saker, det som jag faktiskt har drömt om, att få göra så himla länge, att våga satsa på sin dröm är ingenting jag känner mig direkt bekväm med, i ärlighetens namn, handlar det nog om att jag vet att jag MÅSTE få in pengar, exakt varje månad, just för att jag ska försörja min familj. Men jag vågar inte försöka ens, eller jag har inte självförtroendet nog att bara släppa. OCH en stor del i detta är också att jag kan bara forma saker i huvudet, jag suger på att måla/rita/skissa.
​Men all right, jag blåttar min dröm just för er!


Egen företagare - Entreprenörs kvinna!

1. Jag skapa ett eget klädmärke. För barn och för vuxna och främst för kvinnor som är plus size

​2. ​En passion är klockor, så skulle vilja skapa ett eget smyckes märke.

​3. Öppen för idéer. Samarbetar gärna med andra och skapar ihop. 

Så kort gott, jag vill ha eget i en utsträckning jag vill lämna öppen!
Likes

Comments

Postad i: Barnartiklar

Ett collage av favoriter ifrån https://www.minirodini.com

Ett märke som jag inte visste fanns, först för ett par månader sedan. Alla kläderna är verkligen egna och jag tolkar min egna tanke om märkets budskap. Jag totalt ÄLSKAR deras kläder. Det kommer bli köp där ifrån i en snar framtid. :-)

Likes

Comments

Postad i: Familj, Inredning, Allmänt
Idag fick vi (jag) äntligen upp hatthyllan i vår nymålade vita hall. Och den lilla kroklisten kom också upp idag. NU börjar hallen ta sin form mer och mer, och jag älskar det verkligen! :-)

Det är sista kvällen som mammaledig ikväll. Jag avnjuter en lugn kväll, framför datorn med en iskall öl. Freja sover och hunden ligger i sin säng, nedanför och sover också. Jag njuter till max. Imorgon är det sista lediga dagen, för på Fredag smäller det. Mycket blandade känslor, men jag ska göra det till en bra sak, kör mitt race och känner lite jävlarenama, "i make it, okey!".  Freja var på förskolan idag, för att äta och sovträna där, det gick hur bra som helst, vi fick handlat månadens matlista och vi fick dessutom någon timme heelt ensamna här hemma, och den stunden tillbringade jag med att bara njuta, och knäppte av några bilder på kläder jag tänker sälja. Hann egentligen en del, men oj vad vi sakna henne och gick och tänkte bara på hur hon hade det. Någon förälder som känner igen sig? :-)

Det har varit vår dag, idag. Vi hörs snart igen!

Likes

Comments