Känns helt overkligt att det nästan har gått ett år sedan jag var inne på bloggen sist. Tiden går så himla fort och det har hänt så mycket.

Det har inte funnits så mycket tid över till bloggandet då jag har haft fullt upp med jobb, familj och vänner.

På senare tid har jag blivit väldigt sugen på att starta eget företag, så vid vissa tillfällen har jag suttit fastklistrad vid google och sökt information om hur man ska gå tillväga osv. Jag har även en kompis som känner detsamma och vi har diskuterat och tänkt om vi kanske skulle starta något tillsammans, vilket jag tror hade varit jätte roligt då båda har intressanta idéer.

Xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Nu var det ett riktigt bra tag sen jag skrev här och det har hänt en hel del!

Jag gick ju en kundserviceutbildning, där det ingick 6 veckors praktik och förra veckan var de 6 veckornas praktik över. Tiden gick så himla fort.

Och jag fick så goda nyheter av min praktikplats. Jag har blivit timanställd där och jag älskar det. Kunde verkligen inte hamnat på ett bättre ställe, jag trivs verkligen där. Jag tycker att jobbet är roligt och kollegorna är hur underbara som helst! :)

Och senare i veckan ska jag åka in till utbildningen och hämta mitt intyg!

Har så länge velat jobba på det stället jag hade praktik på, och nu har jag äntligen fått chansen, jag är så lycklig!

Likes

Comments

Tjo!

Kom hem för ett tag sedan och direkt när jag kom hem så ställde jag mig och gjorde pannkakor. Hundarna vill nog att jag ska göra alla pannkakor i fortsättningen då jag misslyckades med ungefär hälften, haha pinsamt. Men hundarna tyckte det var gott.

Idag i skolan har vi fortsatt med slutarbetet och det går riktigt bra, det känns inte som att vi har så mycket kvar att göra men det vi ska göra tar tid.

Nästa vecka börjar praktiken och det ska bli så kul!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Ligger hemma i soffan just nu och är sjuk, har ont i halsen och är snuvig. Är dock glad att jag blev det nu ist för när vi börjar praktiken.

Som tur var så pluggade vi hemifrån igår så att jag kunde plugga i min egna takt.

Denna helgen kommer bli väldigt lugn, ska nog kolla serier och filmer. Mysdag!

Likes

Comments

Idag har vi fortsatt med vårt slutarbete i skolan, vi åkte runt till massa ställen, tog kort m.m. Vi besökte också marinmuseet vilket var jätte härligt!

Imon ska vi jobba med arbetet hemifrån så imon kan jag ta sovmorgon, vad skönt!

Tror jag börjar bli sjuk också, är snuvig, det kliar i halsen och det har slagit lock i ena örat, det vägrar försvinna.
Så resten av dagen ska jag kolla serier och youtube tror jag!

Ska fortsätta kolla på Cirkus Magaluf nu.

Likes

Comments

Tjo!

Dagen idag har varit så bra! Vi började jobba med slutarbetet i skolan, och det har gått riktigt bra.

På lunchen åkte jag och några i klassen till en thairestaurang och åt thaibuffé, det var så gott men jag blev så besviken på att jag inte var så hungrig när vi åkte dit för då orkade man ju inte ta så mycket!

Nu ska jag kolla youtube en stund!

Likes

Comments

Hejhopp!

Var nyss på gymmet med pojkvännen. Jag har haft ett långt uppehåll från gymmet så kändes bra att komma tillbaka, jag gjorde tillochmed mer än vad jag förväntade mig, då känner man sig stolt!

Nu ska vi hem och äta lite, sen duscha och därefter blir det nog att sova.

Imorgon på utbildningen har vi ett ganska stort arbete som ska redovisas nästa vecka. Arbetet går ut på att sälja in midsommaren till amerikanska familjer. Kommer bli kul!

Likes

Comments

Hellu!

Idag har jag varit på utbildning (som vanligt). Hände inte jättemycket där mer än att vi gick igenom turismkunskap och gjorde några uppgifter. Vi fick sluta en stund tidigare idag för att hämta olika broschyrer till ett arbete som vi kommer avsluta utbildningen med.

Därefter tog jag en fika med några klasskompisar, jättemysigt! Vi var på espressohouse och jag tog en frappino med smak av jordgubb och vit choklad, jättegod.

Det var inte jättelängesen jag besökte espressohouse för första gången, men efter den gången har jag varit som fast. Så gott men dyrt.

Vad rekommenderar ni på espressohouse? Har än sålänge bara provat denna frappinon och caramel latten.

Likes

Comments

Efter skolan idag åkte jag och några från klassen till donken, och jag tog för andra gången en frappe, denna är så himla god, nomnom!

Därefter körde jag hem, släppte ut vovvarna och gjorde kaffe, det behövdes verkligen nu. Och så gjorde jag chili cheese, inte lika goda som donkens men de duger mer än väl.

Nu ska jag kolla en stund på Vanderpump Rules.

Kramis 🐇

Likes

Comments

Hej på er!

Några vet redan lite om mig då jag hade en annan blogg tidigare. Jag kände dock att jag ville börja om på nytt så därför startade jag en ny. Och jag tänkte att ett första inlägg där ni får lära känna mig lite kan vara bra.

Jag heter Nicole och är 20 år. Jag tog studenten förra året där jag utbildade mig till personbilsmekaniker. Just nu går jag en kundserviceutbildning med inriktning detaljhandel, kundtjänst & reception och företagssälj. Utbildningen är klar i sommar och därefter hoppas jag att jag kan hitta ett jobb.

Jag har under hela min uppväxt haft djur och har det fortfarande, vi har tre hästar, två hundar och en liten kise. Finns inget bättre sällskap.

Jag har också en pojkvän sedan ca. tre år tillbaka som jag är förlovad med. Vi förlovade oss ganska fort vilket många kan se som dumt men vi har hållt ihop. Vi har varit tillsammans i tre och ett halvt år och förlovade i tre år.

På fritiden tycker jag om att fotografera och träffa vänner. Jag är en sån person som hellre har en lugn hemmakväll än att gå ut på krogen. Jag har också börjat träna på gym vilket är jätteroligt.

Där var lite saker om mig och skulle ni vilja veta mer så är det bara att fråga, och ni får mer än gärna följa mig.

Kram!

Likes

Comments