Header
View tracker

Hej fina fina ni som fortfarande är inne och kollar! Vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget men jag tycker att det borde börja med ett stort förlåt. Förlåt för att jag lämnat er ute under de senaste tre (???) veckorna. Under den senaste tiden har det skett såpass många förändringar att det helt enkelt inte funnits tid för bloggen.
Jag har nämligen bytt skola till Carlssons skola. Detta innebär såklart att jag har extremt mycket skolarbete att ta igen eftersom att jag inte haft samma områden i t.ex. NO och SO under höstterminen. Hur tråkigt och tungt det än är så innebär detta att jag lägger ner bloggandet under en tid framåt. Jag vill inte att bloggen ska ha halvdant innehåll och dåliga inlägg, utan vill kunna ge 100%, vilket jag tyvärr inte kan göra i nuläget. Kvalitet före kvantitet!
Tillsvidare säger jag hejdå och önskar alla superbra sista dagar på sportlovet, så hörs vi snart!

XO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Åhlens coat, Filippa K shirt, & other stories sweater, Pull&Bear jeans, H&M sneaks and Zadie Et Voltaire bag.

​Hej fina läsare! ​Förlåt förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen, har haft fullt upp med inlämningar... Hoppas att alla mår tipptopp iallafall!

Idag hade jag studiedag så jag åkte in till stan en sväng för några ärenden. Sedan var jag och mor min på fotografiska och åt lunch och kollade in utställningarna, supermysigt!

Nu måste jag återvända till plugget som kallar från skrivbordet, vi hörs! Xo

Likes

Comments

View tracker

My favorite street styles from Stockholm and Copenhagen.

//

Foto: Eva Al Desnudo

Även om brevlådan inte kryllar av några inbjudningar beundrar jag fortfarande alla fantastiska kreationer som vandrar runt både på catwalken men även på gatorna utanför! Här är några av mina favorit streetstyles från både Köpenhamns modevecka och även Stockholms. Oavsett hur flashigt och vackert modet i Milano eller Paris är, är jag fortfarande kär i skandinaviskt mode och tycker att minimalismen är underskattad.

Likes

Comments

​Nytt i rummet!

​Hej vänner, hoppas att alla mår bra och förlåt för att dagens inlägg kom såpass sent. Dagen spenderades i skolan (big surprise) och efter det blev det sushikväll. Har riktigt mycket plugg och har dessvärre inte alls särskilt mycket tid över till roliga grejer, speciellt på vardagarna. Riktigt sämst! 

Nu är klockan är närmare tolvslaget och jag måste verkligen gå och lägga mig för att inte se ut som en zombie imorgon. Xo

Likes

Comments

Bikbok coat, Designhouse STHLM scarf, H&M shirt, Samsoe Samsoe jeans, UGG's and Stella McCartney bag.

Hej! Sitter hemma och pluggar just nu, slutade elva men behövde vänta på Jonna så att hon kunde ta bilder på mig haha. Men hon slutade tolv så det var inte så farligt! Hatar att det är så blött ute, är riktigt trött på Uggs nu... Våren får rappa på!

Senare ska jag till konfan, och efter det till yogapasset på gymmet! Vi hörs senare, puss

Likes

Comments