Hejhej alla, idag har jag varit i skolan och pluggat. Har varit trött hela dan idag eftersom somnade 5 och var tvungen att vakna 07.00, så tänk er jag sov endast 2 timmar och klarade mig i skolan hela dan. När jag kom hem så åt jag mat. Efteråt somnade jag. Vaknade för någon timme sen och är fortfarande lika trött HAHA. Men ska plugga vidare.

Likes

Comments

Riktigt fin väska.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vara inne hela dagen och pluggat. Vaknade rätt så sent, men gissa vad.. Är fortfarande lika trött men orkar inte sova. Just nu så sitter jag och har lite mys med mig själv med lite godsaker framför mig.

Likes

Comments

/ / HOLLIES

En liknande men en annan färg bara.

Likes

Comments

Hej alla. Tyvärr.. så har jag inte bloggat så mycket som jag tänkte göra pga skolan. Det är så jobbigt att hinna med alla uppgifter i skolan. Riktigt jobbigt faktiskt. Just nu så sitter jag hos mina farföräldrar och små snackar, och medan vi gör det så skriver jag lite här. Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan pluggade lite i skolan. Fick slita lite tidigare idag, så drog till mina farföräldrar. Kommer nog vara här till helgen, eller vi får se faktiskt.

Jag är så sugen på att åka på semester nu på nyår, men jag vet precis inte vart jag är sugen och åka till. Ska kolla lite mer på resor nu, så jag får återkomma. Puss och kram.

Jag dör för dessa. Passar till exakt ad man vill men även sköna. Man kan ha på dem vart man nu är.

Likes

Comments

Jätte fina väskor, som har det utrymmet man behöver som kvinna eller man. Riktigt bekväma också då dem inte väger så mycket.

Likes

Comments

Har fastnat för denna modellen. Ser så skön ut.

HOLLIES

Likes

Comments