Träning

Nu har vi varit en sväng till parken. Åkt karusell och åt sockervadd.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Träning

Började dagen med lugn stund bara jag och kaffet. Hugo vaknade innan Melinda. Mys stund i soffan innan frukosten blev dukad. Sedan fixade i ordning oss för en tur med barnen till parken.

Likes

Comments

Träning

Att alltid skicka mail till mig själv för att komma i håg saker, förbjudet med post it lappar på mitt skrivbordet. Jag kommer alltid lite tidigare till jobbet för att hinna förbereda innan alla dyker upp, då hinner man med morgon snacket med alla medarbetare innan de ska dra iväg på sina uppdrag. Att jag alltid göra klart en sak innan jag på böjar nåt nytt. Inte låta saker vänta, det är så lätt att det glöms bort. Att inte bli avbruten i mitt arbete och komma tillbaks till det jag var är en svår sak. Detta har varit en sak jag försökt att undvika och bett mina kollegor/medarbetare vänta en minut, har fungerat bra.

De senaste två veckorna har varit fullt upp med massa mail och inkommande samtal i växeln och otroligt mycket förfrågningar.

Haft ett super bra samarbete med mina kollegor. För att vi ska hinna med allt har vi delat upp olika arbetsuppgifter och hjälpt och stöttat varann. Vi har planerat dagen tillsammans och löst problemen ihop. Ingen som har sagt att jag hinner inte pga har själv mycket att göra, Vi alla har haft lika mycket att göra. Vi har verkligen varit ett team. Vi har agerat proaktivt och utgått från att kommunicerat med varann och tagit reda på vad som är klart och vad som hänger i luften och planerat morgon dagen innan vi gått hem.

Alla medarbetare som varit ute och jobbat har varit veckans medarbetare. Super duktiga och visst engagemang ,glädje och tagit stort ansvar.

Jag hoppas verkligen att kommande dagar/veckor och månader kommer att vara som de senaste ha varit. Att må bra och ha roligt på jobbet är AO.

Likes

Comments

Träning

Har nu lagt bakom mig två intensiva samt väldigt rolig arbetsveckor.

Kom hem till ett dukat bord och maten på börjad.

Likes

Comments

Träning

Lila Milo har nu för första gången sovit alldeles själv hos sin mormor. Busat och skrattat och kelat i omgångar. Väl kl 21 så somnade Milo i famnen, sov oroligt fram till 00.00. Trollet vaknade vid 06.30 och ville upp på momangen.

Efter frukost blev det en tupplur för prinsen och efter det var v ute i det fina vädret. Glada bus ungar. Melina har hjälp till att plockat påskliljor och en kvist som vi tog in och placerade fint på handfatet.

Vid lunch så kom min andra prins Hugo med sin mamma och pappa, tillagade fisk och potatis med creme fraiche sås med äpple bitar, riktigt gott.


Söndag 23/4-17

Jag var på ett strålande söndagshumör. Jag fått massor av saker gjorda och jag trivs verkligen med ditt liv just nu.

Likes

Comments