View tracker
Träning

Denna dag är vi hemma och vabbar och myser, tyvärr är vi tvungna att bege oss till affären att inhandla alvedon. När vi kommer hem blir det att baka lite julgodis och kakor , man får pass på när man väl är hemma.
Lite bus Guns fast man man har feber . Roligt man kan ha med mammas glasögon 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Träning

Igår kväll hann vi även med lite pyssel , bygga pepparkakshus. Melinda är verkligen kreativ och kan dekorera så fint. Detta hus och hälften av peppar kakorna har hon dekorerat alldeles själv. Glasyrer fick mamma göra och bygga huset.

Likes

Comments

View tracker
Träning

Mys söndag med sjukt barn och en busigt barnbarn😃fixat med julklappar och lagat himmelskt god lax gryta. Blekt håret lite till och hoppas på att jag snart får min färg jag väntat på.

Likes

Comments

Träning

Mitt älskade barnbarn vaknade tidigt idag så få bakade vi lite lussebullar att bjuda på när alla andra i familjen vaknat.

Likes

Comments

Träning

Vad åren går ,23 november 2011 gick vatten och i vecka 33+ och blev inlagd på BB. Fick den 25 november på kvällen veta att nu var det dags att föda. 23.58 kom denna underbara flicka till världen. Vi fick ligga på leo några veckor, allt gick bra med min lilla tjeja , kämpade och växte snabbt även fast du var prematura barn. Jag kan skriva en roman men kortar mig i berättelsen. Nu är denna tjej 5 år och snart dags för förskoleklass.

Likes

Comments