Träning

En vecka med mycket samtal , planering och ändringar i scheman. Snart är allt som planterat. Blev lite rörigt ett tag då systemet inte ville samarbeta. Haft ute 2 offerter som jag idag fått in. Super kul.
Fredags fika på jobbet och ett härligt frukost snack med de bästa.
Känner även att denna vecka har varit till fullo ganska hyfsad och helgens planer är att åka på reptilmässa och även göra naglar.
Känns även helt underbart att bara få sitta här i soffan och bara vara.
Veckan som kommer så är det många uppstarter och uppföljning på en av offerterna.
Även slutföra nya planeringen i scheman.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning

Dagis hade planerings dag idag, tog ut lite komp. Började med att inte ta sovmorgon , vaknade 06 utvilad. Kl 9 var man sminkad och på klädd och tog bilen in till stan för att umgås lite med dotter Felicia och minsta barnbarnet och min lilla tös. Lite påskpyssel inhandlades och kläder och vårskor. Middag tog vi på pizza hut.

Denna lilla tös älskar att pyssla, självklart så blåste vi ägg och pysslade direkt när vi kom hem.

Likes

Comments

Träning

Så härligt att se hur barnen sprudlar av lycka med att få röra sig hur de vill, från den ena gungan till nästa linbana och varför inte åka rutschkanan.

Likes

Comments

Träning

Denna härliga söndag med 9 grader bjuder på lek i folkparken med barn och barnbarn. Grabbarna i familjen tar crossen och leker av sig.

Likes

Comments

Träning

Hej allihopa nu var det ett tag sen jag var här inne. Men ska berätta lite vad veckan har erbjudit.

Tidiga morgnar och hög frånvaro på jobbet, har löst det väldigt smidigt och bra. Ligger bra till i planeringen. Många kunder har ringt och vill boka flyttstäd och fönsterputs förfrågningar har varit otroligt mycket denna vecka. Även våra kunder har fått vårkänslor och vill ha fint hemma.

Dagarna blir allt ljusare och märks att alla blir gladare och piggare.

Vardagen hemma har varit sådär, mycket olika känslor och lite rörigt men det är bara att ta tag i det. Ibland känns allt så hopplöst som att inget kommer att lösa sig. Men jag ger aldrig upp och får ta en tag dag i taget.

Idag blir det en tur till min syster och hjälpa till med flyttlasset till deras nya hus de köpt.


Likes

Comments