View tracker
Träning

Nattvandring med Queen check. Träffade kära Emma ,gamla kollegan😃allt är lugnt här i våran by ikväll. Nu mys sockarna på och häng i soffan.
Kram på er

Likes

Comments

Träning

Idag blev det 1 timma träning. Känns så bra när man känner att man verkligen kört på😃 just nu är jag trött i kroppen och bara vill ligga och vila mig.
5 min på crosstrainern och helkropps styrketräning.

Likes

Comments

Träning

I veckan hade vi besök av denna trevlig man som jobbar på
Sealedair/ Diversey Care. Vi investerade en ny åkmaskin till vårat objekt HTC. Björn var en riktig hjälte på att förklara från A till B, inget hoppande fram och tillbaka. Förklarade lugnt och mycket förstående hur man monterade i hop den till att vi kunde köra den utan problem.
Björn Karlsson har ett professionellt sätt att i lära ut på kort tid på ett förstående och proffsigt sett - ett brinnande intresse och ett super bra bemötande. Tack Björn

Likes

Comments

Träning

Nu har du lämnat oss alldeles förtidigt.
Glad och pratsam, energisk , påhittig, du älskade att göra allt för dina barn.

Att se så unga barn mista sin mamma är så sorgligt och påfrestande känslomässigt jobbigt. Att sitta och bara höra hennes mor/far bröder barn och övrig släkt gråta och sörja efter denna ängel som nu finns i våra minnen så som vi minns dig. Ville bara hålla om er allihopa men mina armar räcker inte runt er alla.
Tankarna går runt och tänk om det var jag , vad händer med mina barn och föräldrar och syskon , tycker denna tanke är så jobbig. Hur förklarar man för barnen ? Vad händer sen ? Hur går man vidare? Sorgen ? När ska man plocka bort minnen? Slänga kläder mm? Usch så jobbigt.

Likes

Comments

Träning

Jag ska inte sikta inte på för många mål samtidigt. Jag försöker sluta röka, bränna fett, och lära mig en ny färdighet på samma gång då kan/är risken stor att min energi och fokus inte räcker till.

Följa mina egna mål i livet. . Jag kanske mår bättre av helt andra mål.

Försöka undvik att gå tillbaka till gamla mål som jag misslyckats med. Saken är den att det är svårt att ta sig ur mönster av misslyckanden om man börjar i samma spår som ledde till ett misslyckande.

Hur jag än formulerar mina mål är det viktigt att jag är specifik. Vad är det jag ska uppnå? Var, hur och när ska jag uppnå det? De flesta uppnår större framgång genom att schemalägga sina aktiviteter.

Det är också viktigt att jag sätter en deadline för mig själv när målet skall vara uppnått, och att jag är tillräckligt flexibel för att kunna tänja på denna deadline. Ska inte se det inte som ett gigantiskt misslyckande om jag inte nått mitt mål inom den uppsatta tiden, utan fokusera på mina framsteg istället, och lära mig mina begränsningar.

Likes

Comments