Träning

Blev en härlig dag hemma hos min syster Frida och lilla Wilda. Massa lek och bad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning

I lördags tog vi bilen in till Norrköping. Vi bakade en smarrig ananaspaj och packade picknick korgen.

Det var jätte mysigt och många familjer var där. Mycket uppskattat.

Avslutade denna härliga dag med ett dopp i poolen och kvällsmat intogs ute på altan.

Likes

Comments

TräningJag får ibland frågan hur jag hinner med allt och tyvärr är det allt för ofta inte p.g.a. att jag är den mest strukturerade personen, utan mer att jag kör all in. Det jag hittills har gjort, när jag har fått ett nytt email på jobbet, är att omedelbart skumma igenom det. Jag utvärderar sedan om det kommer ta mindre än två minuter att utföra/besvara det och i sådana fall gör det direkt. Om det kommer ta mer än två minuter så tar jag det på lunchen eller eftermiddagen. Jag, liksom många andra, letar dock efter det mest optimala arbetssättet.

Hittade små saker som verkar vara bra att göra

Uppmuntra alla att emaila mig i första hand (istället för samtal eller fysiskt komma fram och fråga saker)

Aktivera autosvar på emailen med infon att jag läser inkommande emails kl 12.00 och 16.00 samt lovar att svara inom 24h. Informera även om alternativa kontaktytor (exempelvis sms eller samtal) vid akut/brådskande frågor.

Spela in ett telesvar som säger att jag inte kan svara just nu och ber dem att skicka ett email med info om deras ärende. Informera även att vid brådskande ärenden går det bra att skicka ett sms.

Likes

Comments

Träning

När arbetsdagen är slut vill man gärna koppla bort allt som har med jobbet att göra, men drömmarna tar mig tillbaka. Drömmer helt enkelt att jag fortfarande jobbar. Vem ska kopplas på olika objekt, hur löser jag frånvaron, semesterplaneringen, mm. Ibland kommer man på bra lösningar ,vaknar till och skickar sig själv ett mail.

Kan det handla om att jag upplever en svår hanterad stress som hjärnan är tvungen att arbeta med även när jag sover.


Likes

Comments

Träning

Att sitta ute och äta frukost är nog det bästa man göra. Då himla gott det smakar.

Queen myser i solen.

Väl hemma så åkte gräsklipparen fram och planterade lite blommor. Nu sitter jag på altan med en kopp med kaffe och njuter sv duggregnet som kommer.

Likes

Comments