Äntligen har jag köpt mig min första dator! Är verkligen så glad över den och det känns tryggt att ha med sig en egen dator nu när jag ska iväg. Det är ju såklart inget måste att ha med sig en egen dator, men eftersom jag länge velat köpa en så passade det bra nu. Ska också köpa en kompakt systemkamera innan jag åker och den är så fiiiin. Det ska bli så kul att kunna fota massa fina bilder och filmer som jag vill få upp på bloggen. Vill visa er allt som jag själv kommer att se!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

FAMILY AND FRIENDS

Idag är det 29 dagar kvar tills jag ska säga hejdå till allt här hemma. Det känns så annorlunda. Att både vela flytta dit direkt imorgon, men även att aldrig riktigt vela lämna.

Det kommer göra så ont att säga hejdå till dig.

Likes

Comments

USA

Yaaaaas, that's right!!! Jag ska flytta till USA!!!!!

Jag är i en sån fruktansvärd extas just nu att det inte ens är sant!! Jag kommer att bo i Chappaqua, NY som ligger 40 minuter bort från Manhattan. Måste nypa mig i armen varje dag för jag verkligen inte kan greppa det faktum att det faktiskt är sant! Jag kommer att flytta i början av november, vilket känns som en evighet fram.. Jag kommer att få ta hand om tre helt uuunderbara barn hos en fantastisk familj! Jag längtar helt hysteriskt mycket!

Likes

Comments

INSPIRATION

Klick (lampa)/Klick (bord)

Klick (stol) / Klick (ljusstake) / Klick (poster) / Klick (soffa)

Jag har börjat att fantisera hur min kommande lägenhet ska se ut, inte för att det snart skulle vara dags eller något, men det är ju bara så kul! Jag älskar att fantisera ihop inredning och hur allt skulle se ut tillsammans med en familj. Men..jag har ett ganska stort problem.. Alltså, jag tycker sååå synd om min framtida sambo. Min fantasi av hur allt ska vara förändras heeeela tiden. Jag kommer ju aldrig kunna köpa några framtida möbler? Jag kommer ju bara ångra allt efter en vecka.. 

Men jag har faktiskt några drömmar om lägenheten som jag aldrig riktigt släppt, men självklart ska allt vara så tungt i plånboken.. Lampan har varit min favorit ett längre tag och jag hade så gärna velat ha det i mitt kök tillsammans med ett högt tak. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Hoppas jag fick låna dina bilder <3 puss

​www.jidubbelve.tumblr.com

Likes

Comments

Jag har verkligen ett grymt tips till er som kanske försöker hitta en ny serie eller något och det är Narcos. Serien handlar om Pablo Escobar som var en colombiansk gangster och knarkkung. Serien är otroligt gripande och riktigt intressant eftersom det är en sann historia. Jag vill inte avslöja för mycket nu, utan ni ska få se det själva istället. Serien finns på Netflix, men det finns säkert så man kan streama den också. Se denna! Ni kommer verkligen inte ångra er. PUSS


Likes

Comments